strefas 05.01.12, 13:52 www.rmf24.pl/fakty/polska/news-cba-moze-wkroczyc-do-aptek-i-hurtowni-lekow,nId,425305 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerry_72 Re: Zemsta ? 05.01.12, 14:36 korpaczek napisał: > Państwa POlicyjnego ciąg dalszy. Człowieku, pakuj się i wyjedź do Korei Północnej. Na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś
jerry_72 Re: Zemsta ? 05.01.12, 19:13 korpaczek napisał: > dla czego? Którą podstawówkę skończyłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
korpaczek Re: Zemsta ? 05.01.12, 19:16 Skończyłem taką w której nauczyli mi,by nie odpowiadać pytaniem na pytaniem bo to nie ładny zwyczaj.Więc ponawiam moje pytanie,dla czego?? Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Zemsta ? 05.01.12, 20:21 Korpacośtam nie mógł szkoły podstawowej ukończyć będąc praktycznym analfabetą. Kolejny dowód "....nie ładny " Tak można punktować tego durnia bez końca. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
demon-to-ja Re: Zemsta ? 05.01.12, 20:32 oryginal23 napisał: > Korpacośtam nie mógł szkoły podstawowej ukończyć będąc praktycznym analfabetą. > Kolejny dowód "....nie ładny " > Tak można punktować tego durnia bez końca. > 23. Jak ciulu nie umiesz czytać to się nie wpier... Ja się zastanawiam kto cie wychowywał ,że jesteś takim spie...nym prototypem. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Zemsta ? 05.01.12, 20:40 Demonocośtam, kolejne wcielenie masz? Ile masz juz loginów pajacyku? Głupi jesteś jak but. pa. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
demon-to-ja Re: Zemsta ? 05.01.12, 21:24 pacw...u pie...ny i żebym cie tu więcej nie widział !! Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Zemsta ? 05.01.12, 19:26 jerry_72 napisał: > korpaczek napisał: > > > dla czego? > > Którą podstawówkę skończyłeś? Też ciekawy argument . A ty w którym sklepie robisz zakupy? i dal...cze...go...?!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Zemsta ? 05.01.12, 16:49 jerry_72 napisał: > korpaczek napisał: > > > Państwa POlicyjnego ciąg dalszy. > > Człowieku, pakuj się i wyjedź do Korei Północnej. > Na stałe. Toś dał przykład :)) w Somalii jeszcze gorzej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Zemsta ? 05.01.12, 16:50 Ale przynajmniej znasz kierunek swojego "wodza" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
korpaczek Re: Zemsta ? 06.01.12, 00:00 a ja w dalszym ciągu chciałbym poznać odpowiedz na pytanie dla czego mam się spakować i wyjechać do Korei Północnej i jak by tego było mało to jeszcze na stałe? Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Zemsta ? 06.01.12, 00:21 Dlatego, że nawet napisać "dlaczego" normalnie nie potrafisz. Nadajesz się może do uprawiania ryżu prymitywnymi jak ty metodami. Głupi jesteś jak but i potwierdzasz to z uporem godnym lepszej sprawy każdym swoim wpisem baranie. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Zemsta ? 06.01.12, 02:02 Mi to nie przeszkadza ,w wielu szanowanych portalach można znaleźć tego typu błędy ,poza tym pustaku,czego ty wymagasz od przeciętnego zjadacza chleba, popatrz na swojego prezydenta i jemu napisz ty bar.. i zobaczymy czy w celi będziesz mieć internet :) Odpowiedz Link Zgłoś
figa-fidze Re: Zemsta ? 06.01.12, 15:38 Ambitny zjadacz chleba, stara się dorównać do lepszego od siebie. P.S. Przeciętny zjadacz chleba - definicje poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
wdch_po Re: Zemsta ? 06.01.12, 16:23 mozna popełniać błędy ale jednocześnie pisac logicznie i potrafic uzasadnic swoje zdanie jeśli się je ma moja pamięć wspomina czasy kiedy ty wypowiadałes się na jakieś tematy na tym forum i na innych. Z tego powodu większość ludzi stwierdziła ze z logiką i wiedzą u ciebie cieniutko i dlatego zostałes IQ23 powiem ci że na twoim miejscu zdecydowanie wolałbym źle pisać :) niż ośmieszać się wypisywaniem bzdur Odpowiedz Link Zgłoś
figa-fidze Re: Zemsta ? 06.01.12, 18:21 "zdecydowanie wolałbym zle pisać" Ależ, Ty okropnie piszesz. Widać w powyższym poście. Piszasz logicznie ? Swojego bełkotu sam nie moźesz zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
wdch_po Re: Zemsta ? 06.01.12, 19:01 przeczytaj cały wątek to zrozumiesz zrozumiesz wtedy ze źle pisać znaczy pisac z błędami ja rozumiem a ty? już? Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Zemsta ? 06.01.12, 19:43 Tak szczerze to żal mi IQ23, całe życie ktoś go musi kierować ,najpierw mamusia ,potem pani nauczycielka a teraz reklamy w" Tv" .Jak ktoś pisze o czymś o czym się nie mówi w "tv "to znaczy że tego niema ,tak wygląda jego świadomość osobista ...smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
wdch_po Re: Zemsta ? 06.01.12, 19:49 ja mam wrażenie że jest z nim już jeszcze gorzej... on nie ma już telewizora na żaden temat nie pisze nic tylko obraża ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
figa-fidze Re: Zemsta ? 06.01.12, 20:10 Dwójce "mondrych" wydaje się, że coś wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Zemsta ? 06.01.12, 20:22 Na wszystkich forach tylko awantury, ponury i nienawistny mamy naród. A niby sami chrześcijanie pijący, niby dobrzy ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Zemsta ? 06.01.12, 20:37 Nie jesteś taki najgorszy, potrafisz czasem zachować dystans i nie traktować forumowych rozmów śmiertelnie poważnie. Niestety rozpolitykowani ludzie wiecznie przegadują się zupełnie nie zwracając uwagi na to co piszą inni, w dupie mając jakiekolwiek argumenty. Tyle ciekawych jest tematów do rozmowy przy wódce, bez polityki można żyć. Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Zemsta ? 06.01.12, 21:21 Może problem w tym ,ze nie wszyscy siedzą aktualnie przy wódce ,ja sobie przed chwilka nalałem i od razu lepiej rozumie np.Oryginała ...bo nie wiem ile bym musiał wypić żeby zrozumieć ..Fige ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Zemsta ? 06.01.12, 23:53 Z tego co tu czytałem do sympatycznych ludzi on raczej nie należy. Może niepijący? Odpowiedz Link Zgłoś