tomasz_glogowski 07.11.06, 12:42 Serdecznie zapraszam tglogowski.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lupino1 Ciekawy blog 08.11.06, 21:32 Przyjemnie czyta się teksty pisane poprawną polszczyzną (jaka to rzadkość wśród polskiej klasy politycznej !). Blog ciekawy, teksty szczere, w przeciwieństwie do blogu Marcinkiewicza, pisanego przez specjalistów od PR :). Odpowiedz Link Zgłoś
adorad Re: Ciekawy blog 10.11.06, 20:26 lupino1 napisał: > Przyjemnie czyta się teksty pisane poprawną polszczyzną (jaka to rzadkość wśród > > polskiej klasy politycznej !). Tak, tak, w końcu nie wszyscy politycy mają doktoraty z nauk humanistycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: Ciekawy blog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 11:48 A mnie wcale nie zachwyca, nie wiem czym się różni od wypowiedzi innych zarozumialców. Ciekaw jestem skąd Ty mądralo wiesz, kto pisze bloga Marcinkiewiczowi? Taki jesteś bliski wielkiej polityki? Piszesz w ten sposób, bo Ci się zdaje, a może myslisz, że te wypowiedzi wpłyną na sympatię do tego człowieka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztywny Re: tglogowski.blog.onet.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 11:53 "Onegdaj" to jest przedwczoraj, Chyba powinien wiedzieć o tym polonista z doktoratem? Odpowiedz Link Zgłoś
adziura Re: tglogowski.blog.onet.pl 12.11.06, 16:11 Wow... Pan poseł obiecał mi mejlowo założenie bloga gdzieś w okolicach lutego. Prośby były ponawiane jeszcze w lato... Szybko poszło :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: tglogowski.blog.onet.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 20:13 Odpowiedz Link Zgłoś
adorka1 Re: tglogowski.blog.onet.pl 24.11.06, 15:29 Widzę w ostatnio dodanym po tragedii w Halembie wpisie, ze dla posła PO kazda okazja jest dobra do politykowania (chocby w zakresie popierania swojego kandydata) Tfu!, Obrzydliwość ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutek Re: tglogowski.blog.onet.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 22:39 Dlaczego wiózł popieranego kandydata, co był pijany? Który to był jego kandydat? Boże, ale on jest zarozumiały!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karl05 Re: tglogowski.blog.onet.pl 26.11.06, 23:22 panie Tomaszu, co z MTBSem??? szef od sprzątaczek dalej blokuje wszelkie remonty i wynajęcia mieszkań! zdaje sie że miał pan coś podziałać w tym kierunku! dachy przeciekają! i to w tym samym bloku gdzie mieszka ów kierownik! ludzie po sto lat czekają na mieszkanie, a to że dla córka od prezesa zaraz dostała na janasa mieszkanie, nie mówiąc o tym że wyremontowano je na kosz MTBSu to nikt nie wie... wszyscy święci... klatki jak były tak są! jest na nich pierwsza farba! corne to takie że strach chodzić! smród! grzyb! koszmar!!! a podobno mamy 21wiek?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: tglogowski.blog.onet.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 12:38 cicho! On się zajmuje Kaletami, jego prosili w Kaletach juz dawno, żeby pilnował wojewodę, jak ten likwiduje śmierdziawkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO-lityk Re: tglogowski.blog.onet.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 14:03 Czytałem, no i co? Jak poseł zaprasza, to myslałem, że się wysili. A tu taki pamietniczek kopciuszka, albo czerwonego kapturka. A może czerwonego kopciuszka? demokracja nie jest wtedy, gdy sie o niej mówi, ani gdy sie o nia walczy, czy do niej przekonuje lecz wtedy, gdy istnieje. A w tym przypadku nie trzeba o niej nawet wspominać, bo każdy jest jej świadomy poprzez jej dobrodziejstwa, a nie piewców. Ci ostatni najcześciej nie wiedzą co znaczy słowo demokracja, a z pewnością nie czuja jej w momencie realizacji. To tak po kątem wszechwidzacej opozycji, która postanowienia sejmu trakruje tak jak głuchego starzyka - "pogodej se, a przesoń". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atut Re: tglogowski.blog.onet.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 21:44 niewolnica Isaura jest chyba ciekawsza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netowy czytelnik Re: tglogowski.blog.onet.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 21:15 Wydawało mi się, ze pad doktor wymyśli cos ciekawego, zajmującego, godnego uwagi a tu kicha. Nie dość,ze popełnia błędy stylistyczne, ortograficzne, to jego jezyk nie jest giętki, ani chyba nie potrafi ułozyć mysli w słowa i w ogóle jest bueeee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zula Re: tglogowski.blog.onet.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 21:17 ajagokocham! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netowy czytelnik Re: tglogowski.blog.onet.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 12:35 Jaaasne! Coś ci nie wierzę, nie wiem czemu.... Odpowiedz Link Zgłoś