Dodaj do ulubionych

tglogowski.blog.onet.pl

07.11.06, 12:42
Serdecznie zapraszam

tglogowski.blog.onet.pl/
Obserwuj wątek
    • lupino1 Ciekawy blog 08.11.06, 21:32
      Przyjemnie czyta się teksty pisane poprawną polszczyzną (jaka to rzadkość wśród
      polskiej klasy politycznej !). Blog ciekawy, teksty szczere, w przeciwieństwie
      do blogu Marcinkiewicza, pisanego przez specjalistów od PR :).
      • adorad Re: Ciekawy blog 10.11.06, 20:26
        lupino1 napisał:

> Przyjemnie czyta się teksty pisane poprawną polszczyzną (jaka to rzadkość wśród
        >
        > polskiej klasy politycznej !).

Tak, tak, w końcu nie wszyscy politycy mają doktoraty z nauk humanistycznych.
      • Gość: sam Re: Ciekawy blog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 11:48
        A mnie wcale nie zachwyca, nie wiem czym się różni od wypowiedzi innych
        zarozumialców. Ciekaw jestem skąd Ty mądralo wiesz, kto pisze bloga
        Marcinkiewiczowi? Taki jesteś bliski wielkiej polityki? Piszesz w ten sposób, bo
        Ci się zdaje, a może myslisz, że te wypowiedzi wpłyną na sympatię do tego człowieka?
    • Gość: sztywny Re: tglogowski.blog.onet.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 11:53
      "Onegdaj" to jest przedwczoraj, Chyba powinien wiedzieć o tym polonista z
      doktoratem?
    • adziura Re: tglogowski.blog.onet.pl 12.11.06, 16:11
      Wow...

Pan poseł obiecał mi mejlowo założenie bloga gdzieś w okolicach lutego. Prośby były ponawiane jeszcze w lato... Szybko poszło :P
      • Gość: ja Re: tglogowski.blog.onet.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 20:13
    • adorka1 Re: tglogowski.blog.onet.pl 24.11.06, 15:29

Widzę w ostatnio dodanym po tragedii w Halembie wpisie, ze dla posła PO kazda
      okazja jest dobra do politykowania (chocby w zakresie popierania swojego kandydata)
      Tfu!, Obrzydliwość !

• Gość: smutek Re: tglogowski.blog.onet.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 22:39
        Dlaczego wiózł popieranego kandydata, co był pijany? Który to był jego kandydat?
        Boże, ale on jest zarozumiały!!!
    • karl05 Re: tglogowski.blog.onet.pl 26.11.06, 23:22
      panie Tomaszu, co z MTBSem???
      szef od sprzątaczek dalej blokuje wszelkie remonty i wynajęcia mieszkań! zdaje
      sie że miał pan coś podziałać w tym kierunku! dachy przeciekają! i to w tym
      samym bloku gdzie mieszka ów kierownik!
      ludzie po sto lat czekają na mieszkanie, a to że dla córka od prezesa zaraz
      dostała na janasa mieszkanie, nie mówiąc o tym że wyremontowano je na kosz
      MTBSu to nikt nie wie... wszyscy święci... klatki jak były tak są! jest na nich
      pierwsza farba! corne to takie że strach chodzić! smród! grzyb! koszmar!!!
      a podobno mamy 21wiek?...
      • Gość: sam Re: tglogowski.blog.onet.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 12:38
        cicho! On się zajmuje Kaletami, jego prosili w Kaletach juz dawno, żeby pilnował
        wojewodę, jak ten likwiduje śmierdziawkę
        • Gość: PO-lityk Re: tglogowski.blog.onet.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 14:03
          Czytałem, no i co? Jak poseł zaprasza, to myslałem, że się wysili. A tu taki
          pamietniczek kopciuszka, albo czerwonego kapturka. A może czerwonego kopciuszka?
          demokracja nie jest wtedy, gdy sie o niej mówi, ani gdy sie o nia walczy, czy do
          niej przekonuje lecz wtedy, gdy istnieje. A w tym przypadku nie trzeba o niej
          nawet wspominać, bo każdy jest jej świadomy poprzez jej dobrodziejstwa, a nie
          piewców. Ci ostatni najcześciej nie wiedzą co znaczy słowo demokracja, a z
          pewnością nie czuja jej w momencie realizacji. To tak po kątem wszechwidzacej
          opozycji, która postanowienia sejmu trakruje tak jak głuchego starzyka -
          "pogodej se, a przesoń".
    • Gość: atut Re: tglogowski.blog.onet.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 21:44
      niewolnica Isaura jest chyba ciekawsza!
    • Gość: netowy czytelnik Re: tglogowski.blog.onet.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 21:15
      Wydawało mi się, ze pad doktor wymyśli cos ciekawego, zajmującego, godnego uwagi
      a tu kicha.
      Nie dość,ze popełnia błędy stylistyczne, ortograficzne, to jego jezyk nie jest
      giętki, ani chyba nie potrafi ułozyć mysli w słowa i w ogóle jest bueeee...
      • Gość: zula Re: tglogowski.blog.onet.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 21:17
        ajagokocham!
        • Gość: netowy czytelnik Re: tglogowski.blog.onet.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 12:35
          Jaaasne!
          Coś ci nie wierzę, nie wiem czemu....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka