Gość: ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 20:53 chcialam sie dowiedziec czy macie jakies namiary na panie robiace tanio tipsy,chce sobie zrobic ale w gabinetach sa kosmiczne ceny,z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxl Re: tipsy IP: *.stk.vectranet.pl 25.07.07, 22:51 Zakład kosmetyczny w Miasteczku na ul. Gałczyńskiego;tipsy chyba 7 zł za paznokieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tg Re: tipsy IP: *.strong-pc.com 26.07.07, 11:41 a żelowe paznokcie tez tam robią? jaka cena? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: tipsy IP: *.stk.vectranet.pl 26.07.07, 22:51 Żel lub fiberglas 4 zł za paznokieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: tipsy IP: *.strong-pc.com 31.07.07, 10:18 wybiorę się do tego mIasteczka i damznać czy warto :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusiaaa Re: tipsy IP: 57.66.197.* 31.07.07, 10:48 4 zł to moze i tanio ale co to za materialy za 4 zł, czyli wszystko wychodzi 40 zł...wole solidnie i z lepszymi materialami a troszke drozej. Ja robie w Gliwicach u znakomitej wizaystki paznokci za 75 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tipsiara Re: tipsy IP: *.strong-pc.com 01.08.07, 10:49 a co sądzicie o tipsach? warto? czy lepiej nie robić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: tipsy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 07:55 MAM TIPSY PARE LAT,I NIE MOGE ICH SCIAGNAC BO PAZNOKCIE SA W OPLAKANYM STANIE.PARE RAZY SCIAGLAM I ZARAZ MUSIALAM ZAKLADAC Z POWROTEM.PAZNOKCIE SA JAK PAPIER,MIEKKIE I POROZDWAJANE.TERAZ JESTEM SKAZANA NA TIPSY.TAKZE ODRADZAM ,LEPIEJ MIEC SWOJE I ZDROWE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xexe Re: tipsy IP: *.wieszowa.pl 30.10.07, 19:19 Właśnie ja też tipsy odradzam, chyba że chcecie zniszczyć sobie swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: tipsy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 16:38 POLECAM BARDZO ROBIENIE TIPSÓW W BYTOMIU W GABINECIE KOSMETYCZNYM "ALESANDRO" REWELACJA KOSZTUJA 65ZŁ ZAKŁADANIE A UZUPEŁNIENIE35ZŁ JA MIAŁAM TIPSY PÓŁ ROKU I ŚCIĄGŁAM BO JECHAŁAM DO PRACY ZA GRANICE WPRAWDZIE MIAŁAM BRZYDKIE PAZNOKCIE ALE MALOWALAM JE BEZBARWNYM LAKIEREM I W 2 MIECIĄCE ZNÓW MAM TAKIE JAK MIAŁAM PRZED ZAŁOŻENIEM TIPSÓW:)WIĘC POLECAM TIPSY W BYTOMIU ULICA KOLEJOWA(KOŁO DWORCA PKP) TAKŻE MIŁA OBSŁUG:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: tipsy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 17:49 w salonie na ohio sa tanie tipsy-75zl z full zdobieniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: tipsy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 17:53 zapomnialam dodac ze to salon na morcinka-nie pamietam nazwy ale cos na "L"-robilam tam u takiej mlodej dziewczyny-wyszly super!!! tez polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA;) Re: tipsy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 12:20 ja tez naprawdę polecam Tą blondyneczkę z ul. Morcinka :)...za każdym razem jestem zadowolona:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś