Gość: loggy IP: *.wbp.zabrze.pl 15.01.02, 10:11 Czesc! Jak wam sie podobala tegoroczna WOŚP i w ogole cala ta akcja? A moze angazujecie sie w jej dzialanie? L. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prias Re: WOŚP IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 12:11 fajnie, ze mozna w ten sposob pomoc dzieciom... niezle impry... mozna sie powozic sportowymi autkami ze znanymi twarzami. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: WOŚP IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 08:22 jestem za !! po swoim nastoletnim dziecku widzę, że ta akcja oprócz wymiernej pomocy chorym dzieciom, ma również niebagatelną rolę wychowawczą - uczy małolaty myślenia o innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loggy Re: WOŚP IP: *.wbp.zabrze.pl 18.01.02, 09:15 Gość portalu: meg napisał(a): > jestem za !! po swoim nastoletnim dziecku widzę, że ta akcja oprócz wymiernej > pomocy chorym dzieciom, ma również niebagatelną rolę wychowawczą - uczy > małolaty myślenia o innych Owszem mysle ze masz racje - uczy malolatow odpowiedzialnosci i empati. W dniu WOSP w wiadomosciach mowili: "najwiecej dzieci z wadami wrodzonymi rodzi sie na Slasku.." (i tu material) Ja mam taka wade ze czasami mysle nad tym co mi serwuja i tak sobie mysle czy tych dzieci nie rodzi sie tu najwiecej bo po prostu tu rodzi sie najwiecej dzieci w ogole. Powiedzieli "najwiecej" a nie "najwyzszy procent"... Rozumiecie? To fajny trik a juz napedza koniunkture. No i jeszcze ministerstwo ktore daje kase na WOSP... co to w ogole ma znaczyc? Przeciez min. daje komus forse na to o co samo powinno zadbac! Paranoja!!! No tak ale liczy sie tani poklask ciemnej masy! Pozdrawiam L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: WOŚP IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.02, 22:44 Gość portalu: loggy napisał(a): > Czesc! > Jak wam sie podobala tegoroczna WOŚP i w ogole cala ta > akcja? > A moze angazujecie sie w jej dzialanie? > L. ja tam do WOŚP nic nie mam, tzn do samej inicjatywy... wkurza mnie pare rzeczy ktore robi Owsiak, ale nie czepiam sie. natomiast ludzi ktorzy przyklejaja sobie te czerwone serduszka niemalze na czolo - na pokaz to mam w glegokim powazaniu ;)))))))))) faryzeusze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loggy Re: WOŚP IP: *.wbp.zabrze.pl 18.01.02, 09:09 Gość portalu: dr scott napisał(a): > natomiast ludzi ktorzy przyklejaja sobie te czerwone serduszka niemalze na czol > o - > na pokaz to mam w glegokim powazaniu ;)))))))))) faryzeusze!!!! Ejjjj... no nie mozesz tak mowic. Widzisz teraz robi sie juz swego rodzaju nagonke na ludzi ktorzy nie dali. Rozumiesz? Skoro wszyscy daja to ty tez POWINIENES dac. Ale tak naprawde to POWINIENES ma raczej wymowe MUSISZ. No i naklejone serduszko to jak pietno - oznacza ze juz dales i ludziki z puszkami nie rzucaja sie na ciebie na kazdym kroku... L. Odpowiedz Link Zgłoś