Gość: gość portalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 18:17 czy w tarnowskich gorach jest prywatne przedszkole? czy w ogole jest potrzeba takiego przedszkola? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość portalu Re: Prywatne przedszkole IP: *.stk.vectranet.pl 26.12.08, 21:11 chyba większa potrzeba jest prywatnego "mini-żłobka", takiego gdzie można by zostawic dziecko w wieku 1-3 . Jakoś nie mam serca zostawić malego dziecka w grupie 25 osobowej panstwowego żłobka, a nianie mają w t.g. bardzo duże wymagania finansowe... Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Prywatne przedszkole 26.12.08, 21:39 Moim zdaniem pilnowanie malców to niezapłacona,ciężka praca. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna Re: Prywatne przedszkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 17:26 Podobno na osiedlu przyjaźń jest jakaś przechowalnia maluchów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Prywatne przedszkole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.08, 19:21 Jest. Bałkańska 10. Opieka popołudniowa, ale wszystko jest do ustalenia z właścicielką, która jest doświadczonym pedagogiem przedszkolnym. I co ważne lubi dzieci. Moje dziecko tam było i jest ok. Nie nudziło się a ja mogłam sobie spokojnie pozałatwiać wszystkie sprawy. Polecam. Dzieci jest tylko kilkoro, nie taki tłok jak w miejskich przedszkolach. Zawsze można najpierw sprawdzić. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Prywatne przedszkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 19:49 Ile to kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Prywatne przedszkole IP: *.stk.vectranet.pl 28.12.08, 14:06 ale to opieka, jak piszesz popołudniowa i nie dla maluchow w wieku 1- 3.Ja szukam prywatnej opieki-w czasie gdy pracuję zawodowo i wiem że o taką właśnie w t.g. jest trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Prywatne przedszkole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.08, 16:15 Klub Małego Dziecka Słonecznik jest włśnie dla takich maluchów. Wystarczy przyjść i zobaczyć. Wszystko można dogadać z właścicielką. Kiedy są dzieci jest też czynne od rana. Na drzwiach jest podany numer telefonu do właścicielki. Wiem, ze będzie czynne od 5 stycznia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mitorg Re: Prywatne przedszkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 18:58 Właścicielka już nie pracuje w szkolnictwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Prywatne przedszkole IP: 212.59.245.* 28.12.08, 21:21 a w jakich godzinach potrzebujesz opiekunki do dziecka? ja pomagałam takim mamom jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Prywatne przedszkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 21:51 Za ile pomagałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Prywatne przedszkole IP: 212.59.245.* 29.12.08, 08:08 5 zł za godzine. Odpowiedz Link Zgłoś
grecjaho Re: Prywatne przedszkole 29.12.08, 18:11 do Ani niestety na ok 9 h , ok 3 dni w tyg... Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Prywatne przedszkole 29.12.08, 23:10 Z tego co wiem pełny etat nauczyciela to 18 godzin dydaktycznych. Musisz zatrudnić kogoś i zapłacić jeszcze nadgodziny. Nie będzie łatwo,życzę powodzenia. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
aagusia666 Re: Prywatne przedszkole 05.05.15, 11:16 Ja polecam przedszkole FUTURE ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aagusia666 Re: Prywatne przedszkole 19.05.15, 12:29 Przedszkole jest bardzo rozwojowe dla mojego dziecka :) Prawidłowo się rozwija, uczy języków, ma fajne towarzystwo i jest bardzo bezpieczne. Panie z przedszkola są do rany przyłóż :) Odpowiedz Link Zgłoś