Dodaj do ulubionych

Oslo nocleg

IP: *.bb.online.no 20.08.12, 12:56
Poszukuje taniego noclegu na 1 noc w Oslo w miare blisko stacji kolejowej.Mogloby tez byc u kogos prywatnie w domu.jakis pokoik .Bede w Oslo 1 pazdizernika, a juz 2 pazdziernika o godzinie 5 rano wyruszam dalej.
Gdyby mial ktos jakies namiary na taki 1 pokoj.Prosze dac znac.
moj mail beama21@wp.pl
Dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: Radan Re: Oslo nocleg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.12, 22:07
      Parę miesięcy temu robiłem rezerwację na Oslo.pl. Zakładka tanie spanie, hostele czy jakoś tak. Jest tam możliwosc sortowania wg. cen. I pewnie w Twoim przypadku wyjdzie ze najtaniej jest w salce wieloosobowej.
      • pia.ed Re: Oslo nocleg 21.08.12, 22:57
        Madziula, ostatnio temat tanich noclegow w Oslo byl poruszany kilkakrotnie na tym forum ...
        Wpisz w " Szukaj na forum" to na pewno znajdziesz.

To znalazlam po chwili szukania:
        www.hostelsclub.com/cheap-hostels-pl-261-Oslo.html

www.turystykapodroze.blogspot.se/
        • madziula201 Re: Oslo nocleg 22.08.12, 20:20
          Dzieki bardzo.Juz znalazlam :)
          • pia.ed Re: Oslo nocleg 25.08.12, 10:39
            Madziula, to moze podziel sie z nami informacja o Twoim tanim noclegu? :)
            • madziula201 Re: Oslo nocleg 25.08.12, 14:47
              Alez prosze, Sentrum pensjonat www.sentrumpensjonat.no/ 500 Nok za pokoj jednoosobowy, 1 noc :)
              Moze to nie jest bardzo tanio ,ale za jedynke moze byc :) :)

Dla porownania w Keflaviku ( Islandia) placilam 50 euro za noc, tez jedynka W ta sume wliczone bylo wyzywienie i dowoz na lotnisko .Jesli ktos bedzie w tych okolicach to bardzo polecam :)
              • pia.ed Re: Oslo nocleg 26.08.12, 18:48
                Ja bym powiedziala, ze za jedna noc to jeszcze moze byc
                ale jak ktos chcialby zostac pare dni, to juz nie za ta cene ...
                Znalazlam kiedys stronke, gdzie prywatne osoby wynajmuja niewielkie mieszkanka,
                albo jeden pokoj ze swojego duzego mieszkania, i tam ceny byly nizsze ...
                nawet gdyby mieszkaly dwie osoby. Bede musiala te stronke poszukac.

Co do Islandii, to oferta jest rewelacyjna ... moze spelnia sie moje plany
                lotu do USA z jednym czy dwoma dniami odpoczynku w Islandii.

madziula201 napisała:
                > 500 Nok za pokoj jednoosobowy, 1 noc :)
                > Moze to nie jest bardzo tanio, ale za jedynke moze byc :) :)
                >
                Dla porownania w Keflaviku ( Islandia) placilam 50 euro za noc, tez jedynka.
                W ta sume wliczone bylo wyzywienie i dowoz na lotnisko. Jesli ktos bedzie w tych
                okolicach to bardzo polecam :)

PS. Chyba do Ciebie napisze na poczte Gazety i jeszcze o cos zapytam ...
                • madziula201 Re: Oslo nocleg 26.08.12, 19:54
                  OK nie ma sprawy :) ale pisz na poczte beama21@wp.pl
                • madziula201 Re: Oslo nocleg 26.08.12, 20:07
                  Jedno lub dwa dni to ciut za malo na Islandie :( Moze wyskrobiesz chociaz 4 dni
                  Jesli bedziesz wybierac sie na Islandie, napisz to moze podszepne ,co warto zobaczyc ,w tak krotkim czasie :):)
        • aniaania55 Re: Oslo nocleg 16.01.13, 10:49
          Hej, jak w przyszłości nie będziesz czegoś wiedziała lub potrzebowała pomocy pisz na: ania@hostelsclub.com A jak było w Oslo?
      • Gość: Kinga__28 Re: Oslo nocleg IP: *.icpnet.pl 05.03.13, 19:58
        Ja polecam stronę ze wszystkimi praktycznie ofertami noclegów w Oslo ze wszystkich stron: oslo-hotele.pl - zaletą jest to, że bardzo łatwo znaleźć możliwość najtańszej rezerwacji, a czasami nawet niezłych ofert cenowych.
    • Gość: c# Re: Oslo nocleg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.12, 22:28
      Zobaczyłem, że w tym pensjonacie dla dwóch osób nocleg kosztuje 750 koron. To jak na Oslo niedużo. Gdyby komuś zdarzyło się jeszcze przeglądać ten wątek i przypadkiem potrzebował noclegów od piątku do niedzieli, to naprawdę warto rzucić okiem na standardowe portale typu hrs czy booking. Bywają bardzo atrakcyjne oferty w drogich w ciągu tygodnia hotelach i może się okazać, że za cenę zbliżoną do pensjonatowej "dwójki" dostajemy coś o parę klas wyżej. Oczywiście, dla jednej osoby 500 koron za noc w pensjonacie jest trudne do pobicia, chyba że w namiocie na Ekebergu albo poprzez kontakt prywatny.
    • Gość: waglikos Re: Oslo nocleg IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.13, 15:06
      Witam poszukuję noclegu w Oslo dla 2os. Będziemy w Oslo od 17 sierpnia do 19 sierpnia.
      Jeśli chodzi o zapłatę na pewno się dogadamy.
      Proszę o kontakt:
      waglikos@o2.pl

Pozdrawiam,
      Łukasz
      • aniaania55 Re: Oslo nocleg 07.06.13, 16:12
        Może warto zerknąć na HostelsClub.com
        www.hostelsclub.com/city-pl-261-Oslo.html
        Jeżeli mogę slużyć pomocą ania$hostelsclub.com
        • pia.ed Re: Oslo nocleg 09.06.13, 16:17
          Jeżeli mogę służyć pomocą ania$hostelsclub.com

Nic takiego na internecie nie da się znaleźć. Jaki jest poprawny adres?
          • aniaania55 Re: Oslo nocleg 10.06.13, 09:31
            Przepraszam moj adres to. ania@hostelsclub.com

www.hostelsclub.com (portal gdzie mozna znalesc tanie noclegi w Oslo)

Serdecznie pozdrawiam
            Ania
            Ps: mozna sie takze skontaktowac przez www.facebook.com/HostelsClubPolska
            • pia.ed Re: Oslo nocleg 10.06.13, 21:57
              aniaania55 napisał(a):
              > Przepraszam mój adres to ania@hostelsclub.com

Czyli na ten adres można napisać i konkretnie zapytać się o nocleg?

• Gość: Matka Polka Re: Oslo nocleg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.13, 13:13
                Witam,
                szukałam taniego noclegu w Oslo w lipcu, wydawało mi się, że lato to dobry czas na zwiedzanie miast (wyludnione), ale 4 noclegi dla nas i trojga dzieci (12,6,3) znalazłam najtaniej za 3 300 PLN w hostelu bez łazienki i bez śniadań. Czy to norma ? Słyszałam, że Norwegia jest niezwykle droga, ale myślałam, że chodzi o restauracje, puby, hotele kategorii powyżej 3 gwiazdek ...
                • pia.ed Re: Oslo nocleg 12.06.13, 21:39
                  Oglaszala sie Polka ktora jak zrozumialam prowadzi tani hostel w Oslo.
                  Napisz do niej mail i sie zapytaj ile u niej kosztuje.

Re: Oslo nocleg
                  Autor: aniaania55 10.06.13, 09:31

Przepraszam moj adres to. ania@hostelsclub.com

www.hostelsclub.com (portal gdzie mozna znalesc tanie noclegi w Oslo)

Serdecznie pozdrawiam
                  Ania
                  Ps: mozna sie takze skontaktowac przez www.facebook.com/HostelsClubPolska
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka