monia420 27.01.08, 23:24 czy można na miejscu w Szwecji np. Sztokholm wypożyczyć rowery? Ja chcę zabrać z Polski, ale mąż nie chce tego ciągnąć ze sobą...co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia.ed Re: wypozyczenie rowerów 28.01.08, 17:00 Czy "ciagnac" ze soba rowery zalezy od tego, ile dni bedziecie w Szwecji, ile rowerow chcecie wypozyczyc, no i czy macie ochote niepotrzebnie wydawac pieniadze, bo wypozyczenie kosztuje jakies 60 kr dzienie za 1 rower, ale tego nie jestem pewna ... Przyjmuje, ze jedziecie samochodem, wiec mozna rowery przyczepic z tylu. W marcu czy kwietniu moze byc w Sztokholmie temperatura w granicach 0 C, i snieg, lub snieg z deszczem. Ja uzywam roweru caly rok, wiec dla mnie to nie problem, ale jesli uzywacie roweru latem i od swieta, to nie radzilabym uzywania go w Sztokholmie gdzie moze porzadnie wiac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bromboosia Re: wypozyczenie rowerów 29.01.08, 18:24 popieram! wypozyczenie nie stanowi problemu, ale koszt w przeliczeniu na zlotowki jest znaczny. Do tego w kwietniu jest tu jeszcze zimno i wieje, zwlaszcza w stolicy. Jesli nie uzywacie roweru do codziennego dojazdu do pracy, to bedziecie rozczarowani bo kwiecien to nie czas na "przejazdzki turystyczne". Poprostu nie ta pogoda. Odpowiedz Link Zgłoś