17.02.10, 18:34
i prośba-jeśli ktoś zna Formicę z Miau, to tu można kliknąć wink na jej dziecię
pl.lennylamb.com/#chusty/konkurs/124
Obserwuj wątek
    • wladziac Re: OT 17.02.10, 18:51
      zagłosowałam
      • wiesia.and.company Re: OT 17.02.10, 19:13
        Zagłosowałam. Swoją drogą, to kiedyś rozważałam pomysł noszenia mojej
        niepełnosprawnej Leosi w chuście po mieszkaniu. smile
        • rrooda Re: OT 17.02.10, 19:17
          ja noszę młodszego syna-starszy był anty, albo ja aż tak nie byłam pro smile
          słyszałam o 4 latce, noszonej przez złamaną nogę
          myślę, że w wielu wypadkach do dobry pomysł
        • barba50 Re: OT 17.02.10, 19:22
          Rrooda - ja już klikam smile Tyle, że nie napisałaś bardzo ważnej rzeczy: klikać
          należy codziennie suspicious Znaczy zaliczony może być 1 głos z jednego komputera
          jednego dnia.
          A Formica to wetka od Fredzi, biednej sfinksi, której się niestety nie udało
          utrzymać przy życiu sad
          • rrooda Re: OT 17.02.10, 19:27
            przepraszam
            deficyt snu mnie dopada wink
            • barba50 Re: OT 17.02.10, 19:49
              A za co Ty przepraszasz??? Toż zrozumiałe jest że masz teraz ogrom zajęć przy
              dwójce małych kociarzy in spe suspicious
              W wolnej chwili daj jakieś fotki maluchów z futrami, co?
              • rrooda Re: OT 17.02.10, 19:56
                ostatnio wrzuciłam w w swoim wątku smile
                • rrooda up nt 18.02.10, 10:15

• wladziac Re: up nt 18.02.10, 13:08
                    powtórzyłam głosowanie
                    • barba50 Dzisiaj też 19.02.10, 10:11
                      kliknijmy suspicious
                      • wladziac Re: Dzisiaj też 19.02.10, 10:48
                        kliknęłam,podnoszę,nikomu się nie chce czy co?
                        • r.kruger Re: Dzisiaj też 19.02.10, 13:31
                          wypełniam "obowiązek" smile
                          • rrooda up nt 19.02.10, 19:42

• rrooda i jeszcze raz podniosę 20.02.10, 15:21

• wladziac Re: i jeszcze raz podniosę 20.02.10, 16:55
                                klik
                                • rrooda Re: i jeszcze raz podniosę 21.02.10, 09:05
                                  juz nam niedużo brakuje smile
                                  • barba50 Re: i jeszcze raz podniosę 24.02.10, 10:56
                                    Zbliżyliśmy się, kliknijcie dzisiaj też suspicious
                                    • nioma Re: i jeszcze raz podniosę 24.02.10, 15:26
                                      a moze ktos napisac na co sie klika i w jakim celu?
                                      • barba50 Re: i jeszcze raz podniosę 24.02.10, 17:08
                                        nioma napisała:a moze ktos napisac na co sie klika i w jakim celu?
                                        Jest to konkurs fotograficzny firmy produkującej chusty i inne nosidełka do noszenia dzieci. Jednym ze zdjęć biorącym udział w konkursie jest zdjęcie Nadziejki, córki wetki Formicy z forum miau (tej która ratowała sfinksię Fredzię). W konkursie są nagrody:

* miejsce 1. - Chusta Tkana LennyLamb
                                        * miejsce 2. - Chusta Elastyczna LennyLamb
                                        * miejsce 3. - Golfik dla Dwojga LennyLamb
                                        * miejsca 4-5. - bon rabatowy na zakupy w naszym sklepie o wartości 30 PLN.
                                        Tutaj regulamin konkursu LennyLamb

Więc cel - bardziej zabawa, trochę satysfakcji z ew. wygranej Formicy, bo nie o korzyść materialną tutaj chodzi smile

Klika się tutaj KLIKNIJ
                                        (jedno kliknięcie na dzień suspicious)
                                        • nioma Re: i jeszcze raz podniosę 24.02.10, 17:44
                                          aha
                                          no to pedze klikac
                                        • salimis Re: i jeszcze raz podniosę 24.02.10, 17:46
                                          No to se kliknęłam,a co wink
                                          • wladziac Re: i jeszcze raz podniosę 24.02.10, 18:00
                                            ja też
                                            • rrooda tylko do niedzieli klikamy :) nt 24.02.10, 21:43

• nioma Re: tylko do niedzieli klikamy :) nt 25.02.10, 08:55
                                                zrobione
                                                • salimis Re: tylko do niedzieli klikamy :) nt 25.02.10, 09:37
                                                  No to z samego rana czas na klikania smile
                                                  • wladziac Re: tylko do niedzieli klikamy :) nt 25.02.10, 14:59
                                                    no to klikam
                                                  • rrooda up przedprzedostatni raz :D nt 26.02.10, 08:09

• wladziac Re: up przedprzedostatni raz :D nt 26.02.10, 09:24
                                                    kliknięte
                                                  • salimis Re: up przedprzedostatni raz :D nt 26.02.10, 14:47
                                                    Normalnie starszym klikaczem zostanę smile
                                                    klik
                                                  • nioma Re: up przedprzedostatni raz :D nt 26.02.10, 21:28
                                                    dwa klikniecia dzisiaj: z pracy i z domu
                                                  • p.aulinka Re: up przedprzedostatni raz :D nt 26.02.10, 21:46
                                                    A ja na przyszłość jednak prosiłabym o powstrzymanie sie od takich watków - raz
                                                    : tematyka nie ma nic wspólnego z kotami (to ze osoba na która "klikamy"
                                                    ma kota i pisze sobie na forum miau, bo nawet nie na naszym - nie jest dla mnie
                                                    żadnym argumentem, sorry ....),

dwa polega moim zdaniem trochę na nieuczciwym "nakręcaniu" głosów (jak
                                                    rozumiem to jest konkurs w którym chyba z definicji ma wygrac najlepszy a nie
                                                    ten który "nagoni" jak największa ilość "krewnych i znajomych królika" na
                                                    różnych forach.
                                                    Ja mam już normalnie alergie na ten wysyp nawoływań zeby gdzies komus "kliknąc"
                                                    jakaś epidemia na forach !)

Trzy - najważniejsze - bardzo nie podoba mi się to "upowanie"
                                                    Jest dużo więcej ważniejszych tematów - niż klikniecie komuś "głosika" w
                                                    konkursie a jakoś inni forumowicze - z dużo ważniejszymi problemami i w tematyce
                                                    kociej -powstrzymują się od podbijania ciągle swojego postu .

Trochę wstyd ze wątkiem najbardziej podbijanym na Kocim Forum jest watek o
                                                    głosowaniu komuś kto nawet nie pisze na naszym forum w jakimś bliżej nam nie
                                                    znanym konkursie o chustach, naprawdę uncertain.

Nie wiem czy barba się ze mną zgodzi ale serio - ja osobiście mam ochote od tej
                                                    chwili wszystkie te "up' y" wykasować.
                                                  • wladziac Re: up przedprzedostatni raz :D nt 27.02.10, 09:26
                                                    trzeba było zlikwidować wątek jak się ukazał,teraz wygląda mi to na zły
                                                    humor,nie czując się przestępcą klikam i znikam
                                                  • salimis Re: up przedprzedostatni raz :D nt 27.02.10, 12:23
                                                    Mnie wsio ryba ale skoro zaczęłam już klikać to skończę.Bo inaczej będzie to
                                                    przypominało stosunek przerywany wink
                                                  • barba50 Re: up przedprzedostatni raz :D nt 27.02.10, 13:36
                                                    Na razie odniosę się jedynie to tego cytatu:

p.aulinka napisała:dwa polega moim zdaniem trochę na nieuczciwym "nakręcaniu" głosów (jak rozumiem to jest konkurs w którym chyba z definicji ma wygrac najlepszy a nie ten który "nagoni" jak największa ilość "krewnych i znajomych królika" na różnych forach.

No więc tutaj nie ma wygrać najlepszy. Bo co znaczy najlepszy w ocenie zdjęć? Każdy głos jest subiektywny, niekoniecznie muszą to być zdjęcia dzieciaczków, równie dobrze mogą być to zdjęcia np. kotów, psów, kwiatów, motocykli czy pluszowych misi. Tutaj ma wygrać osoba, której fotka zgromadzi najwięcej głosów i która "nagoni" jak największą ilość "krewnych i znajomych królika". Nagrody są raczej symboliczne. Nie ma tu walki o miliony. Więcej w tym zabawy niż rywalizacji. Udział bierze Formica, którą pamiętamy z ogromnego zaangażowania w ratowanie sfinkci Fredzi. Ja akurat nie widzę w tym nic nagannego. Sama (z sympatii do Formicy) klikam codziennie. Zresztą klikam również w "nieznane" fotki, które mi się podobają.

A o tym o czym można pisać na forum, a o czym nie można chyba najwyższy czas porozmawiać.
                                                    Bo nie dzieje się ostatnio dobrze.
                                                  • wladziac Re: up przedprzedostatni raz :D nt 27.02.10, 14:02
                                                    trochę miłości dla bliźniego nie zaszkodzi ani forum ani kotom,skoro była mowa że wątek nie dotyczy kotów to napiszę że moje koty też ostatnio marudzą [przesilenie wiosenne?]i też muszę je wezwać na dywanik,już jest o kotach,pozdrawiam wszystkich klikających
                                                  • salimis Re: up przedprzedostatni raz :D nt 27.02.10, 14:44
                                                    wladziu poczekaj trochę,tak miesiąc dwa aż się dywanik zazieleni

https://img225.imageshack.us/img225/8026/granienanosie.gif
                                                  • wladziac Re: up przedprzedostatni raz :D nt 27.02.10, 15:42
                                                    byle jak najszybciej się zazielenił bo jest nie do wytrzymania szczególnie z
                                                    wychodzącymi , w ogródku "kupa" śniegu zrzuconego z dachu który rozgrzebuję co
                                                    dwa trzy dni żeby zimozielone wyszły na wierch które są pod spodem
                                                  • salimis Re: up przedprzedostatni raz :D nt 28.02.10, 08:56
                                                    No i po raz ostatni klik smile
                                                  • rrooda ostatni dzień nt 28.02.10, 11:16

• wadera3 Re: up przedprzedostatni raz :D nt 28.02.10, 14:57
                                                    Hmmm, a ja odniose sie do tego co Barbra napisalasmile
                                                    Owszem Formica nie pisze tutaj, ale sledzac na "miau" watek Fredzi, przekonana jestem, ze wiele sie zlego nie stanie, jesli pomozemy jej w taki sposob.
                                                    Chociaz tyle mozemy zrobic dla nieznanej nam osobiscie, ale bardziej, niz ktorakolwiek z nas, zangazowanej w pomoc kotom osobie.

Zreszta, jak wspomnialam wczoraj, mnie nie przeszkadzaja wszelkiego typu oglozenia i prosby o rozne rzeczy, a jesli mnie draznia(co rzadko, bo rzadko, ale sie tez zdarza)to tam nie zagladam.
                                                    I mimo, ze nieraz sie z kims posprzeczam, to jak najdalsza jestem od wprowadzania na forum jakiegokolwiek drylu, czy czegos w podobie.

To pisalam ja - od miesiaca babcia waderasmile
                                                  • rrooda Re: up przedprzedostatni raz :D nt 28.02.10, 11:56
                                                    1.osoba na którą głosujemy ma z kotami zdecydowanie więcej wspólnego niż ty,
                                                    p.aulinko
                                                    2.wszyscy zbierają głosy jak mogą-inni startujący również, wujek google nie
                                                    gryzie, p.aulinko
                                                    3.jeżeli przeszkadzają Ci moje posty-to zacytuję Twoją radę-wygaś mnie.I po
                                                    problemie, p.aulinko
                                                    4.a jeśli przeszkadza Ci słabe "podbijanie" innych wątków na KZ, to zrób coś z
                                                    tym- coś konstruktywnego, p.aulinko.
                                                  • wladziac Re: up przedprzedostatni raz :D nt 28.02.10, 14:11
                                                    kliknięte,aż szkoda że ostatni dzień,pozdrówka
                                                  • nioma Re: up przedprzedostatni raz :D nt 28.02.10, 19:26
                                                    klikniete

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka