rrooda 17.02.10, 18:34 i prośba-jeśli ktoś zna Formicę z Miau, to tu można kliknąć na jej dziecię pl.lennylamb.com/#chusty/konkurs/124 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiesia.and.company Re: OT 17.02.10, 19:13 Zagłosowałam. Swoją drogą, to kiedyś rozważałam pomysł noszenia mojej niepełnosprawnej Leosi w chuście po mieszkaniu. Odpowiedz Link
rrooda Re: OT 17.02.10, 19:17 ja noszę młodszego syna-starszy był anty, albo ja aż tak nie byłam pro słyszałam o 4 latce, noszonej przez złamaną nogę myślę, że w wielu wypadkach do dobry pomysł Odpowiedz Link
barba50 Re: OT 17.02.10, 19:22 Rrooda - ja już klikam Tyle, że nie napisałaś bardzo ważnej rzeczy: klikać należy codziennie Znaczy zaliczony może być 1 głos z jednego komputera jednego dnia. A Formica to wetka od Fredzi, biednej sfinksi, której się niestety nie udało utrzymać przy życiu Odpowiedz Link
barba50 Re: OT 17.02.10, 19:49 A za co Ty przepraszasz??? Toż zrozumiałe jest że masz teraz ogrom zajęć przy dwójce małych kociarzy in spe W wolnej chwili daj jakieś fotki maluchów z futrami, co? Odpowiedz Link
wladziac Re: Dzisiaj też 19.02.10, 10:48 kliknęłam,podnoszę,nikomu się nie chce czy co? Odpowiedz Link
barba50 Re: i jeszcze raz podniosę 24.02.10, 10:56 Zbliżyliśmy się, kliknijcie dzisiaj też Odpowiedz Link
nioma Re: i jeszcze raz podniosę 24.02.10, 15:26 a moze ktos napisac na co sie klika i w jakim celu? Odpowiedz Link
barba50 Re: i jeszcze raz podniosę 24.02.10, 17:08 nioma napisała:a moze ktos napisac na co sie klika i w jakim celu? Jest to konkurs fotograficzny firmy produkującej chusty i inne nosidełka do noszenia dzieci. Jednym ze zdjęć biorącym udział w konkursie jest zdjęcie Nadziejki, córki wetki Formicy z forum miau (tej która ratowała sfinksię Fredzię). W konkursie są nagrody: * miejsce 1. - Chusta Tkana LennyLamb * miejsce 2. - Chusta Elastyczna LennyLamb * miejsce 3. - Golfik dla Dwojga LennyLamb * miejsca 4-5. - bon rabatowy na zakupy w naszym sklepie o wartości 30 PLN. Tutaj regulamin konkursu LennyLamb Więc cel - bardziej zabawa, trochę satysfakcji z ew. wygranej Formicy, bo nie o korzyść materialną tutaj chodzi Klika się tutaj KLIKNIJ (jedno kliknięcie na dzień ) Odpowiedz Link
salimis Re: tylko do niedzieli klikamy :) nt 25.02.10, 09:37 No to z samego rana czas na klikania Odpowiedz Link
salimis Re: up przedprzedostatni raz :D nt 26.02.10, 14:47 Normalnie starszym klikaczem zostanę klik Odpowiedz Link
nioma Re: up przedprzedostatni raz :D nt 26.02.10, 21:28 dwa klikniecia dzisiaj: z pracy i z domu Odpowiedz Link
p.aulinka Re: up przedprzedostatni raz :D nt 26.02.10, 21:46 A ja na przyszłość jednak prosiłabym o powstrzymanie sie od takich watków - raz : tematyka nie ma nic wspólnego z kotami (to ze osoba na która "klikamy" ma kota i pisze sobie na forum miau, bo nawet nie na naszym - nie jest dla mnie żadnym argumentem, sorry ....), dwa polega moim zdaniem trochę na nieuczciwym "nakręcaniu" głosów (jak rozumiem to jest konkurs w którym chyba z definicji ma wygrac najlepszy a nie ten który "nagoni" jak największa ilość "krewnych i znajomych królika" na różnych forach. Ja mam już normalnie alergie na ten wysyp nawoływań zeby gdzies komus "kliknąc" jakaś epidemia na forach !) Trzy - najważniejsze - bardzo nie podoba mi się to "upowanie" Jest dużo więcej ważniejszych tematów - niż klikniecie komuś "głosika" w konkursie a jakoś inni forumowicze - z dużo ważniejszymi problemami i w tematyce kociej -powstrzymują się od podbijania ciągle swojego postu . Trochę wstyd ze wątkiem najbardziej podbijanym na Kocim Forum jest watek o głosowaniu komuś kto nawet nie pisze na naszym forum w jakimś bliżej nam nie znanym konkursie o chustach, naprawdę . Nie wiem czy barba się ze mną zgodzi ale serio - ja osobiście mam ochote od tej chwili wszystkie te "up' y" wykasować. Odpowiedz Link
wladziac Re: up przedprzedostatni raz :D nt 27.02.10, 09:26 trzeba było zlikwidować wątek jak się ukazał,teraz wygląda mi to na zły humor,nie czując się przestępcą klikam i znikam Odpowiedz Link
salimis Re: up przedprzedostatni raz :D nt 27.02.10, 12:23 Mnie wsio ryba ale skoro zaczęłam już klikać to skończę.Bo inaczej będzie to przypominało stosunek przerywany Odpowiedz Link
barba50 Re: up przedprzedostatni raz :D nt 27.02.10, 13:36 Na razie odniosę się jedynie to tego cytatu: p.aulinka napisała:dwa polega moim zdaniem trochę na nieuczciwym "nakręcaniu" głosów (jak rozumiem to jest konkurs w którym chyba z definicji ma wygrac najlepszy a nie ten który "nagoni" jak największa ilość "krewnych i znajomych królika" na różnych forach. No więc tutaj nie ma wygrać najlepszy. Bo co znaczy najlepszy w ocenie zdjęć? Każdy głos jest subiektywny, niekoniecznie muszą to być zdjęcia dzieciaczków, równie dobrze mogą być to zdjęcia np. kotów, psów, kwiatów, motocykli czy pluszowych misi. Tutaj ma wygrać osoba, której fotka zgromadzi najwięcej głosów i która "nagoni" jak największą ilość "krewnych i znajomych królika". Nagrody są raczej symboliczne. Nie ma tu walki o miliony. Więcej w tym zabawy niż rywalizacji. Udział bierze Formica, którą pamiętamy z ogromnego zaangażowania w ratowanie sfinkci Fredzi. Ja akurat nie widzę w tym nic nagannego. Sama (z sympatii do Formicy) klikam codziennie. Zresztą klikam również w "nieznane" fotki, które mi się podobają. A o tym o czym można pisać na forum, a o czym nie można chyba najwyższy czas porozmawiać. Bo nie dzieje się ostatnio dobrze. Odpowiedz Link
wladziac Re: up przedprzedostatni raz :D nt 27.02.10, 14:02 trochę miłości dla bliźniego nie zaszkodzi ani forum ani kotom,skoro była mowa że wątek nie dotyczy kotów to napiszę że moje koty też ostatnio marudzą [przesilenie wiosenne?]i też muszę je wezwać na dywanik,już jest o kotach,pozdrawiam wszystkich klikających Odpowiedz Link
salimis Re: up przedprzedostatni raz :D nt 27.02.10, 14:44 wladziu poczekaj trochę,tak miesiąc dwa aż się dywanik zazieleni Odpowiedz Link
wladziac Re: up przedprzedostatni raz :D nt 27.02.10, 15:42 byle jak najszybciej się zazielenił bo jest nie do wytrzymania szczególnie z wychodzącymi , w ogródku "kupa" śniegu zrzuconego z dachu który rozgrzebuję co dwa trzy dni żeby zimozielone wyszły na wierch które są pod spodem Odpowiedz Link
wadera3 Re: up przedprzedostatni raz :D nt 28.02.10, 14:57 Hmmm, a ja odniose sie do tego co Barbra napisala Owszem Formica nie pisze tutaj, ale sledzac na "miau" watek Fredzi, przekonana jestem, ze wiele sie zlego nie stanie, jesli pomozemy jej w taki sposob. Chociaz tyle mozemy zrobic dla nieznanej nam osobiscie, ale bardziej, niz ktorakolwiek z nas, zangazowanej w pomoc kotom osobie. Zreszta, jak wspomnialam wczoraj, mnie nie przeszkadzaja wszelkiego typu oglozenia i prosby o rozne rzeczy, a jesli mnie draznia(co rzadko, bo rzadko, ale sie tez zdarza)to tam nie zagladam. I mimo, ze nieraz sie z kims posprzeczam, to jak najdalsza jestem od wprowadzania na forum jakiegokolwiek drylu, czy czegos w podobie. To pisalam ja - od miesiaca babcia wadera Odpowiedz Link
rrooda Re: up przedprzedostatni raz :D nt 28.02.10, 11:56 1.osoba na którą głosujemy ma z kotami zdecydowanie więcej wspólnego niż ty, p.aulinko 2.wszyscy zbierają głosy jak mogą-inni startujący również, wujek google nie gryzie, p.aulinko 3.jeżeli przeszkadzają Ci moje posty-to zacytuję Twoją radę-wygaś mnie.I po problemie, p.aulinko 4.a jeśli przeszkadza Ci słabe "podbijanie" innych wątków na KZ, to zrób coś z tym- coś konstruktywnego, p.aulinko. Odpowiedz Link
wladziac Re: up przedprzedostatni raz :D nt 28.02.10, 14:11 kliknięte,aż szkoda że ostatni dzień,pozdrówka Odpowiedz Link