Dodaj do ulubionych

ROZLICZENIE WPŁAT NA KUDŁATKA

01.10.10, 10:47
Witajcie.Dostałam maila od czarnej.kicikici abym rozliczyła się uczciwie z wpłat na leczenie.A więc to robię.Podam pierwsze litery imienia i nazwiska oraz kwotę.
M.M i D.M-30 ,-
B.K.N-30,-
A.R-20,-
G.A.S-30,-
J.G.C-43,-
M.N-50,-
L.T-75,-
H.S-50,-
K.L-20,-
RAZEM - 348,-
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • barba50 Re: ROZLICZENIE WPŁAT NA KUDŁATKA 01.10.10, 11:00
      Rozumiem, że takie rozliczenia należy zamieszczać, bo zwiększa to zaufanie dla finansowej formy pomocy na przyszłość.
      Mnie z moją wiarą w ludzi takie rozliczenie nie jest konieczne, ale OK. Widzę się na liście - dziękuję.
      • robaczekzwierzaczek Re: ROZLICZENIE WPŁAT NA KUDŁATKA 01.10.10, 11:11
        Owszem ale insynuacje co do mojej uczciwości w mailu nie były potrzebne sad
        • aaaguniaaa Re: ROZLICZENIE WPŁAT NA KUDŁATKA 01.10.10, 11:35
          nie przejmuj sie tak - a ten mail to od osoby ktorej chyba nie udziela sie tu na forum? bo jakos nie kojarze, a odwage miala tylko na maila a nie wygarniecie ci przy wszystkich.

najwazniejsze ze kudlaty juz odzyskal sily i znowu szalejesmile
          • robaczekzwierzaczek Re: ROZLICZENIE WPŁAT NA KUDŁATKA 01.10.10, 11:46
            Owszem odwaga na maila nie jest odwagą .Kudłaty szaleje jakby w ogóle nie miał operacji big_grin Nic sobie nie robi z tamponu w oku. Jutro będzie tampon wyciągany i zszywana do końca powieka. A potem to już z górki dla Kudłatego.Nie mogę się doczekać kiedy będzie po wszystkim i Kudłaty będzie w pełni zdrowy , zaszczepiony i gotowy do nowego domku.Potem tylko jeszcze Ziutek ,który w tej chwili ma atak ADHD big_grinbig_grinbig_grin
      • dorcia1234 Re: ROZLICZENIE WPŁAT NA KUDŁATKA 01.10.10, 11:12
        Zwierzaczku
        dla mnie najważniejsze jest że Kudłatek już po operacji. I takie rozliczenie nie było mi potrzebne.
        Jeśli będziesz czegoś potrzebowała -czy dla Kudłatego czy dla innych kociaków, to daj znać. W razie czego daleko do ciebie nie mam smile
        • robaczekzwierzaczek Re: ROZLICZENIE WPŁAT NA KUDŁATKA 01.10.10, 11:20
          Witaj dorcia.Zauważyłam,że masz niedaleko big_grin Jeżeli masz ochotę zobaczyć mój zwierzyniec to daj znać.Zapraszam serdecznie big_grin
          • dorcia1234 Re: ROZLICZENIE WPŁAT NA KUDŁATKA 01.10.10, 11:24
            i zakochać się w Kudatku?
            to niebezpieczne jest smile
            • robaczekzwierzaczek Re: ROZLICZENIE WPŁAT NA KUDŁATKA 01.10.10, 11:29
              A tam niebezpieczne big_grin bardzo przyjemne. To co skorzystasz z zaproszenia ?Byłoby mi bardzo miło.
              • flasterka nikt nikogo nie zmuszał :-) 01.10.10, 11:34
                do wpłaty, więc się robaczku nie przejmuj ...
                A ludzie są po prostu różni.
                Mizianki dla Kudłatka.
                • robaczekzwierzaczek Re: nikt nikogo nie zmuszał :-) 01.10.10, 11:42
                  Dziękuję flasterka ale to było bardzo przykre.Fakt nie widzę osoby o tym nicku-czarny.kiciakicia na forum. Po tym mailu poczułam się jak oszustka.Gdyby to ktoś z darczyńców wyszedł z taką propozycją to byłoby normalne i całkiem uzasadnione big_grin
                  • wadera3 Re: nikt nikogo nie zmuszał :-) 01.10.10, 12:03
                    Takiej osoby nie ma na naszym forum, i w ogóle nie pokazuje się w wyszukiwarce, mniemam więc, że jest to jednorazowy nick, założony celem dokuczenia Ci.
                    Dlatego właśnie wspomniałam, że lepiej tu rozmawiać o wpłatach na operację Kudłatka.
                    Zawsze gdzieś się trafi jakiś malkontent, któremu "się nie podoba, bo tak..."
                    A ponieważ podejrzewam, że ów malkontent(jak grzecznie nazwałam tę osobę) uczestniczy w forum pod innym nickiem, bądź tylko czyta, to powiem krótko - wstyd.
                    I od razu mówię, że wyrażam się kulturalnie tylko dlatego, żeby nie bluzgać na forum - Amen
                    • macarthur Re: nikt nikogo nie zmuszał :-) 01.10.10, 12:10
                      ktoś kto wpłaca pieniądze na jakiś cel zapewne ma przesłanki żeby sądzić że zostaną one wykorzystane zgodnie z przeznaczeniem,jeśli ma wątpliwości powinien je rozwiać przed wykonaniem wpłaty zresztą robaczekzwierzaczek deklarował oficjalne rozliczenie wcześniej więc jakieś nieprzemyślane gesty są naprawdę niepotrzebne i powodują nerwowe sytuacje
                      co do Kudłatego gdyby była potrzebna dalsza pomoc to dawaj znać
                      • robaczekzwierzaczek Re: nikt nikogo nie zmuszał :-) 01.10.10, 13:45
                        Dziękuję macartur. big_grin W razie dalszej pomocy to wpierw zastanowię się 1000 razy nim poproszę.Pozdrawiam big_grin
                    • robaczekzwierzaczek Re: nikt nikogo nie zmuszał :-) 01.10.10, 12:20
                      Zgadza się wadera smile Jak przeszedł pierwszy szok i zaczęłam logicznie myśleć to skojarzyłam nick z umaszczeniem Kudłatego. Przecież to logiczne ,że darczyńcy chcieliby widzieć rozliczenie ,to dla mnie normalne smile Ale załatwianie tego w taki sposób uważam za niewłaściwe delikatnie mówiąc. Jeżeli ktoś jest blisko mnie to zapraszam do odwiedzenia mnie.Będzie mi bardzo miło spotkać się w realu a i pochwalę się zwierzyńcem big_grin
                      • lauralay Re: nikt nikogo nie zmuszał :-) 01.10.10, 13:11
                        Ja tam bym się nie przejmowała. Ty potrzebowałaś wsparcia, a my wyraziliśmy chęć pomocy. Wolna wola. Mi takie rozliczenie jest zbędne - ważne, że Kudłatek już po operacji i broi. smile
                        Też mam do Ciebie bliziutko. I zapraszam na kawę. wink
                        • robaczekzwierzaczek Re: nikt nikogo nie zmuszał :-) 01.10.10, 13:18
                          A mogę wpaść z Kudłatym? big_grin
                          • lauralay Re: nikt nikogo nie zmuszał :-) 01.10.10, 13:24
                            Zapraszamy smile Ty dostaniesz kawę, a Kudłaty kabanosa wink
                            • robaczekzwierzaczek Re: nikt nikogo nie zmuszał :-) 01.10.10, 13:40
                              Noo i poznam Twoje kocie piękności. Może być w niedzielę,Kudłaty będzie już po wyjęciu tamponu.Po południu powiedzmy 17 bo muszę się doczłapać kolejką.
                              • lauralay Re: nikt nikogo nie zmuszał :-) 01.10.10, 13:50
                                Tam od razu kolejką się będziesz telepać... I to z rekonwalescentem... Daj znać na pw gdzie - i Cię dowiozę i odwiozę. smile
                                Niedziela może być jak najbardziej. smile
                                • robaczekzwierzaczek Re: nikt nikogo nie zmuszał :-) 01.10.10, 14:01
                                  Adres masz w przelewie big_grin Ale wstąpisz na chwilkę zobaczyć Ziutka ,Tygrysa,Wiewióra,Sarę i Spyro? Noooo powiedz,że tak. smile
                                  • lauralay Re: nikt nikogo nie zmuszał :-) 01.10.10, 14:04
                                    Ano tak! smile
                                    Jasne, że wstąpię smile Z zapasem kabanosów - moje za nimi szaleją wink
                                    To jak? Niedziela 17-ta? smile
                                    • robaczekzwierzaczek Re: nikt nikogo nie zmuszał :-) 01.10.10, 14:20
                                      Oczywiście! Będę czekała big_grin
                                      • lauralay Re: nikt nikogo nie zmuszał :-) 01.10.10, 14:23
                                        To jesteśmy umówione smile
                                        • robaczekzwierzaczek Re: nikt nikogo nie zmuszał :-) 01.10.10, 14:42
                                          Cieszę się big_grin
                    • lu221 Re: nikt nikogo nie zmuszał :-) 04.10.10, 07:29
                      To jest najbardziej prawdopodobny scenariusz.
                      Zawsze jest ktoś, komu coś się nie podoba.

Robaczkuzwierzaczku, nie przejmuj się, ważne, że kić dochodzi do siebie smile
                      • echtom Re: nikt nikogo nie zmuszał :-) 04.10.10, 10:32
                        > Zawsze jest ktoś, komu coś się nie podoba.

No zawsze, niestety. Trochę OT - kiedy zbierałam w pracy kasę na lokalną kocią fundację, większość ludzi podeszła do sprawy życzliwie, ale oczywiście znalazł się mądrala ze standardowym komentarzem, że to nie fair zbierać na koty, kiedy dzieci nie mają co jeść. Na szczęście jest na to standardowa odpowiedź: "Zrób zbiórkę na głodne dzieci, chętnie się dołożę".
    • robaczekzwierzaczek Re: ROZLICZENIE WPŁAT NA KUDŁATKA 01.10.10, 12:45
      Korekta -przez nerwy zamieniłam miejscami kwoty -powinno być J.G.C - 30,- i G.A.S 43 ,-
      Przepraszam za pomyłkę ale pisałam zaraz po przeczytaniu @ i kwoty zamieniłam miejscami z nerwów.
      • nioma Re: ROZLICZENIE WPŁAT NA KUDŁATKA 01.10.10, 13:37
        Nie przejmuj sie.
        Usciskaj Kudlatego i jakby cos bylo potrzeba to pisz
        • robaczekzwierzaczek Re: ROZLICZENIE WPŁAT NA KUDŁATKA 01.10.10, 13:43
          Kudłaty uściskany.big_grin Dziękuję nioma. kiss
          • wladziac Re: ROZLICZENIE WPŁAT NA KUDŁATKA 01.10.10, 16:31
            eee,Robaczku tyle osób Ci pomogło z dobrego serca a Ty się jakimś spamem przejmujesz,dobrze że Kudłatek zdrowieje i to się liczy,pozdrawiam
            • macarthur Re: ROZLICZENIE WPŁAT NA KUDŁATKA 01.10.10, 16:53
              no i proszę jaki domowy klimat aż miło poczytać a ktoś z dalsza też może wpaść ?
              smile
              • robaczekzwierzaczek Re: ROZLICZENIE WPŁAT NA KUDŁATKA 01.10.10, 17:08
                Oczywiście jak będzie w pobliżu i mu się będzie chciało big_grin Jak da znać cobym w "chałupie" była ,nie widzę problemu big_grin big_grin big_grin
                • dorcia1234 Re: ROZLICZENIE WPŁAT NA KUDŁATKA 01.10.10, 19:02
                  oj chciałabym, ale dopiero o 17 jestem po pracy i kiepsko z czasem. Obawiam się że dopiero podczas ferii zimowych będę miała luz- za to będę obarczona dziewięciolatką ( raczej grzeczną smile ). Jeśli zniesiesz wtedy naszą obecność to chętnie podjedziemy.
                  • robaczekzwierzaczek Re: ROZLICZENIE WPŁAT NA KUDŁATKA 01.10.10, 19:22
                    Oczywiście,że zniosę smile O ile wy zniesiecie moje namolne zwierzaki big_grin ,które każdemu ładują się na kolana. W przypadku Sary jest to dość problematyczne ;D Zapraszam serdecznie.Miło mi będzie poznać cię osobiście.
            • robaczekzwierzaczek Re: ROZLICZENIE WPŁAT NA KUDŁATKA 01.10.10, 16:54
              wlodziac odbierz @.
              • wiesia.and.company Re: ROZLICZENIE WPŁAT NA KUDŁATKA 01.10.10, 20:37
                Róbcie zdjęcia podczas wizyty! To dopiero będzie zdziwienie rezydentów - nie uwierzą, że goście przyszli (i że potem sobie pójdą) i na pewno dadzą odpór nowemu "czarnemu najeźdźcy" smile
                Ale się będzie działo! smile
                • robaczekzwierzaczek Re: ROZLICZENIE WPŁAT NA KUDŁATKA 01.10.10, 22:10
                  Wiesia dzięki za przypomnienie cool .Nie pomyślałam o aparacie ale ze mnie gapa. uncertain No oczywiście trzeba pstryknąć fotki dla upamiętnienia wizyty. big_grin Mam nadzieję ,że rezydenci nie zlinczują malucha .suspicious
    • agnieszka71 Re: ROZLICZENIE WPŁAT NA KUDŁATKA 01.10.10, 22:07
      smile miło było pomóc Kudłatemu, no na kawę (tj herbatkę) też bym wpadła wink - szkoda ż e taki kawał mam wink
      Pozdrawiam Wszystkich smile i miłego gawędzenia smile i miziania kociejstwa smile
      • robaczekzwierzaczek Re: ROZLICZENIE WPŁAT NA KUDŁATKA 01.10.10, 22:16
        Nigdy nic nie wiadomo big_grin Może się zdarzyć,że będziesz w okolicy to serdecznie zapraszam big_grinbig_grinbig_grin A co kawy nie pijamy tylko herbatkę? shock No cuś podobnego.tongue_out Pozdrawiam .
        • agnieszka71 Re: ROZLICZENIE WPŁAT NA KUDŁATKA 02.10.10, 13:11
          Robaczku kawkę pijam tylko ... u mnie to jak los na loterii wink albo buraczkowa się zrobię albo oczy na zapałki więc z dwojga złego ... lepsza herbatka tak mocna że czarna smile ew kawa + masa mleka wink
          A więc życzę udanej pogody i miłego posiedzenia smile
          • robaczekzwierzaczek Re: ROZLICZENIE WPŁAT NA KUDŁATKA 02.10.10, 14:55
            Faktycznie to lepiej herbatka smile Ja bez kawy rano to nie wiem czy jeszcze żyję uncertain Dziękuję.Mam nadzieję,że Kudłaty zachowa się właściwe i z klasą big_grin Pozdrawiam serdecznie.
    • katia.seitz Re: ROZLICZENIE WPŁAT NA KUDŁATKA 02.10.10, 12:40
      Hej,
      nie przejmuj się, ktoś postanowił być wredny, a w dodatku tchórzliwy sad
      Odnalazłam się na liście i wszystko jest w porządku - to piszę, jakby ktoś jeszcze miał jakieś wątpliwości...
      Super, że Kudłatek szaleje smile Pozdrowienia dla całego wspaniałego stada!
      • robaczekzwierzaczek Re: ROZLICZENIE WPŁAT NA KUDŁATKA 02.10.10, 14:52
        Dziękuję.big_grin A to ,że była wredna to fakt. Kiedyś wyjdzie na jaw kto to był, zawsze tak jest.A ja jestem niestety pamiętliwa i nie chciałabym być w jej skórze wtedy devil Dziś Kudłaty ma wyciąganie tamponu a jutro spotkanie z pięcioma kotami których nie zna.Zobaczymy jak sobie poradzi.big_grin Wezmę aparat .Będzie się działo. Pozdrawiam.
        • lauralay Re: ROZLICZENIE WPŁAT NA KUDŁATKA 02.10.10, 15:53
          Dziewczyny mogą syczeć. No, Iwa na pewno.
          Chłopaki wykażą niezdrowe zainteresowanie. wink
          • robaczekzwierzaczek Re: ROZLICZENIE WPŁAT NA KUDŁATKA 02.10.10, 18:26
            Jestem ciekawa reakcji Kudłatego .Z syczenia w domu nic sobie nie robi-Tygrys cały czas na niego syczy. smileZobaczymy jak zareaguje na obce koty ,to dopiero test charakteru dla niego.big_grin
            • lauralay Re: ROZLICZENIE WPŁAT NA KUDŁATKA 02.10.10, 19:19
              Moje są generalnie pokojowo nastawione. Nie powinno być problemów wink
              • lauralay Re: ROZLICZENIE WPŁAT NA KUDŁATKA 03.10.10, 23:39
                Bardzo dziękuję za super wieczór w towarzystwie Twoim i Kudłatka. smile
                Kudłaty jest BOSKI. smile
                Poczekam kul-tu-ral-nie, aż założysz nowy wątek z fotorelacją. wink
                • macarthur czekamy na foty 04.10.10, 01:03
                  kiedy fotorelacja ze spotkania ?
    • garraretka Re: ROZLICZENIE WPŁAT NA KUDŁATKA 02.10.10, 16:56
      Ja co prawda niestety nie byłam w stanie pomóc tym razem, ale śledzę losy Kudłatka i Twoje. Doszłam do wniosku, żę jeśli ktoś ma jakiekolwiek wątpliwości co do Twojej uczciwości i serca dla zwierząt, to musiał zostać solidnie pokrzywdzony przez los skoro nie widzi tego, co robisz i jak to robisz.

Ogromny szacunek i podziękowania.
      • robaczekzwierzaczek Re: ROZLICZENIE WPŁAT NA KUDŁATKA 02.10.10, 18:24
        Nic nie szkodzi,zawsze się trafi zazdrośnica.W stylu czemu jej a nie mnie do takiego wniosku dochodzę. Ale co tam,ważne ,że udało się malucha uratować.Sądziłam ,że dzisiaj będzie miał wyciągnięty tampon ale założyli mu nowy bo jest jeszcze drobne krwawienie .Wyciągną znowu we wtorek lub środę.Któregoś dnia dostanę w łepek od kogoś za nachalną reklamę Kudłatego big_grin Garrareta jak to nie pomogłaś ,pomogłaś -dobre słowo i podtrzymanie na duchu gdy miałam załamanie i wszystkiego dość też się liczy i to bardzo.big_grinbig_grinbig_grin Pozdrawiam cieplutko i całuski od gromadki kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka