Dodaj do ulubionych

Transport kota Warszawa - Poznań

06.12.10, 14:14
Mam kociątko czarne do adopcji, znalazł się ktoś z Poznania, jego mama by wzięła. Rzecz jednak w tym, że ja jestem w Warszawie, bez samochodu, a rodzina adopcyjna w Poznaniu.

Możecie podpowiedzieć, jak można by zorganizować taki przejazd? Jedyne, co mi przychodzi do głowy, to po prostu pojechać Intercity i umówić się na dworcu (nie znam Poznania zupełnie)... Czy kot zniesie bez problemu podróż pociągiem? To półdzikusek, nigdy nie jeździł komunikacją...
Obserwuj wątek
    • annb Miau 06.12.10, 14:20
      wątek transportowy
      idą święta
      dużo ludzi będzie jeździc

Srebek do mnie przyjechał z Warszawy, Srokę wysłałam aż do Elbląga
      jeżdzą koty po Polsce

• nessie-jp Re: Miau 06.12.10, 14:30
        OK, dzięki wielkie. Ja się na miau nie orientuję, ale poproszę siostrę, która tam bywa, żeby napisała.

Czy to się robi tak, że ja jadę razem z kotem i rozliczam się z kosztów na miejscu, czy przekazuję komuś transporterek wraz z zapłatą za benzynę i umawiam kogoś innego na odbiór? Nie chciałabym wyjść na niegrzeczną buraczkę smile
        • annb Re: Miau 06.12.10, 14:40
          wiesz
          jesli ktoś jedzie "bo i tak jedzie" np pociągiem to bezkosztowo smile
          Dom docelowy musiałby wyjśc po kota na dworzec
          A pozniej odesłać pocztą transporter
        • mysiulek08 Re: Miau 06.12.10, 15:11
          Nessie, tu jest ow watek z miau:

forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=62304
          poczytac mozna bez rejestracji, pisac juz nie, ale jak zwykle rejestracja prosta i szybka jest.

W kociej rodzinie gdy trafia sie dom koszty sa jakby na drugim miejscu smile
          • barba50 Re: Miau 06.12.10, 15:21
            Aaaaaaaaa czy to małe czarne cudo, któremu wczoraj robiłam banerek JUŻ znalazło dom ?? smile
            No bardzo się cieszę big_grin
            Zbliża się okres świateczny z pewnością transport się znajdzie suspicious

A banerek był taki:

https://tiny.pl/hw2v7
            • nessie-jp Re: Miau 06.12.10, 16:28
              Tak, Barba, to właśnie ten czarnulek! Zmasowana akcja odniosła skutek, zgłosiła się w dodatku koleżanka z forum, którą znam (nie osobiście, ale "z postów", że tak powiem) więc kotek nie idzie w zupełnie obce ręce.

Mam nadzieję, że się wszystko uda...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka