Dodaj do ulubionych

Mary4 jesteś WIELKA!!!!

20.01.11, 17:39
Mary4 podrzuciła mi ogłoszenie ,że ktoś szuka kotka w takim typie jak Makulaturka.
.Po mailowałam sobie z Panią i prawdopodobnie w weekend mała rozrabiara pojedzie do nowego domku.big_grin Na razie tfu tfu tfu przez lewe ramię coby nie zapeszyć. big_grinbig_grinbig_grin Jestem szczęśliwa i smutna zarazem.smile sad Ale i tak bardziej się cieszę niż smucę.
A dla mary4 -kwiat
Obserwuj wątek
    • wladziac Re: Mary4 jesteś WIELKA!!!! 20.01.11, 18:09
      potwierdzam Maria to super kobitka,bardzo się cieszę razem z Tobą że malutka ma szanse na stały domek,im szybciej tym lepiej bo łatwiej się zaaklimatyzuje w nowym miejscu,powodzenia i trzymam kciuki
      • robaczekzwierzaczek Makulaturka pojechała do nowego domku. :) 20.01.11, 19:56
        Zakochali się w małej.Przyjechała młoda para i zabrała małą ,teraz czekam na fotki z nowego domku.Zaprosiłam ich także na forum.big_grin Mała była trochę spłoszona ale i tak w rozgardiaszu który się zrobił wychodziła na dzwięk gniecionego papieru , no istna Makulatura. big_grin Trochę smutno ale i radość wielka big_grin
        • lampka_nocna5 Re: Makulaturka pojechała do nowego domku. :) 20.01.11, 20:24
          Ale zawsze smutno, co nie? Kto Ci będzie teraz zdjęcia psuł.... kładł na myszce i tak dalej....
          • robaczekzwierzaczek Re: Makulaturka pojechała do nowego domku. :) 20.01.11, 20:36
            No faktycznie smile nie mam już wymówki sad No i kto będzie szalał do póżnej nocy ,kto będzie zaczepiał zwierzaki ,kto będzie hałasował w wannie? Kto będzie tak rozkosznie mruczał na rękach i robił niewinną minkę jak coś nabroi? No kto? Na pewno po pewnym czasie znowu jakaś bieda trafi do mnie i znowu będę marudzić jak to nowa "potwora" mi rozrabia i rozstawia zwierzaki po kątach big_grinbig_grinbig_grin
            • wladziac Re: Makulaturka pojechała do nowego domku. :) 20.01.11, 20:43
              ekspresowo poszło,właśnie myślę jaka musi być zestresowana nową sytuacją,powodzenia Makulaturko bądź szczęśliwa tak jak byłaś u Robaczka [może przeczyta życzenia jak zostanie dopuszczona do kompa]
              • robaczekzwierzaczek Re: Makulaturka pojechała do nowego domku. :) 20.01.11, 20:51
                Tam będzie jedyna big_grin i dużo miejsca do szaleństw no i dwoje DUŻYCH do zabawy big_grin Szybko się zaaklimatyzuje-jest ciekawska i po pobycie u mnie nie boi się niczego suspicious .Była bardzo zaciekawiona nowymi DUŻYMI i na wołanie przychodziła do nich,mimo,że moje wszystkie stwory szalały jak głupie,big_grinbig_grin Powiedziałam aby ją wypuścili w domu i zostawili na początku w spokoju a sama do nich przyjdzie. Czekam na wiadomości i zdjęcia z nowego domku. Jak coś będę wiedzieć to dam znać.big_grin
    • flasterka fajnie, ale 20.01.11, 20:48
      tak mi się chce ryczeć, jakby to z mojego domu zniknęła....
      Już nie będzie zdjęć i fajnych historyjek sad
      • wladziac Re: fajnie, ale 20.01.11, 20:56
        och ja też to lubię czytać i komentować
      • robaczekzwierzaczek Re: fajnie, ale 20.01.11, 20:56
        Znając moje szczęście to wiesz.... Był Kudłatek,Ziutek potem niedługo potem jak pojechały do nowego domku trafiła do mnie Princessa .Ona pojechała do nowego domku i niedługo potem trafiła się Makulaturka big_grin Teraz mam nadzieję na trochę odpoczynku ale znając moje zezowate szczęście mogę nie mieć go zbyt długo.big_grin
        • wladziac Re: fajnie, ale 20.01.11, 21:12
          mam nadzieję że trochę odpoczniesz od maluchów i popracujesz spokojnie,chociaż dla mnie ciekawiej jest kiedy coś się u Ciebie dzieje interesującego,czekam z niecierpliwością kiedy się ukażą zdjątka malutkiej,masz jakieś świeże wieści o Kudłatku i Ziutku?
          • robaczekzwierzaczek Re: fajnie, ale 20.01.11, 21:26
            Niestety nie mam nowych wiadomości a nie chcę sama pisać i prosić o zdjęcia.Postaram się trochę popisać o moich rezydentach ,też potrafią czasami niezłe kongo w domu zrobić big_grin Najbardziej z rezydentów to Wiewiór będzie tęsknic za Makulaturką.Razem turlali się po podłodze i gonili po mieszkaniu.Myślałam ,że dzięki takim ćwiczeniom troszkę schudnie bez dietybig_grin Wladzia spokojnie ja mam takie zezowate szczęście....
            • wladziac Re: fajnie, ale 20.01.11, 21:36
              na pewno starszym kociakom było weselej kiedy miały w towarzystwie małe rozrabiaki,nie,nie, ja bynajmniej nie życzę Ci posiadania znów kociej biedy znajdy,to tylko tak fajnie się czyta i komentuje nie będąc w Twojej skórze,ja na szczęście od zeszłej zimy mam spokój od znajdek tfu,tfu,szczególnie że kociska mi chorują w ciągu dalszym to nawet nie chcę myśleć co bym zrobiła z nowym kotem
    • mary4 Re: Mary4 jesteś WIELKA!!!! 21.01.11, 08:06
      Iwona,
      dziś jest kolejne zapytanie o maleńką własnie przesłam Ci namiary!
      jesli nie aktualne to odpisz dziewczynie,
      prożba podpytaj o jakiego kociaka dokładnie chodzi w tym "nowym" zapytaniu, (wiek wygląd) bo moze takowy bedzie w Pomorskim Kocim Domu Tymczasowym,
      i daj znac jak Mała bedzie na100% w nowym Domku, to usune ogłoszenia,
      pozdrawiam i 3mam kciuki Maria
      • mama.rozy Re: Mary4 jesteś WIELKA!!!! 21.01.11, 18:50
        e,ja proponuję,skoro robaczek ma taki przerób-dawac do Niej wszystkie koty,które szukają DS lub DTwink
        chyba ma szczęśliwą łapęwink
        • mysiulek08 Re: Mary4 jesteś WIELKA!!!! 21.01.11, 19:28
          Dokladnie smile
          Marys! "Moje" bidy z Radomska dostaja kopa z zajmowanego lokalu i trzeba im na gwaltu rety szukac choc DT. Na szybko tu jest watek:

forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=122558
          i jeszcze facebook:

www.facebook.com/album.php?aid=33415&id=129302150457265
          moze akurat ktos, gdzies smile

Pozniej napisze wiecej
          • mary4 Re: Mysiulku ;-) 21.01.11, 20:56
            Mysiulku, wiem ze jest problem "z biedami" czytam Twoje posty, wspieram gdzie sie da... ale po za tym czasem checi to za mało... szczególnie z Gdyni...

jak byś coś potrzebowała to miau jestem maria_kania i głownie robie bazarki dla fundacji PKDT i szukam ogłoszeń w wolnej chwili, daje ogloszenia i kojarze koty gdzie mogę, czasem rozwoże po 3miesie zwierzaki
            ile mogę to pomogę wink
            • mysiulek08 Re: Mysiulku ;-) 21.01.11, 21:50
              Marys, ja sie po prostu czepiam kazdej deski ratunku.
        • robaczekzwierzaczek Re: Mary4 jesteś WIELKA!!!! 21.01.11, 20:30
          Na razie spokojnie wink w marcu mam przeprowadzkę i na samą myśl cierpnę. suspicious
          • mama.rozy Re: Mary4 jesteś WIELKA!!!! 21.01.11, 21:44
            robaczku,ale pomyśl-jakbyś miała stado kotów i kazdemu coś na grzbiet wsadziła-przeprowadzka w 3 minutywink
            tylko sie przeprowadź do dużego domu,bo w małym nie będziesz maiła miejsca na kotywink
            • robaczekzwierzaczek Re: Mary4 jesteś WIELKA!!!! 21.01.11, 22:26
              Tia ,a do tego stada kotków poproszę jeszcze stadko sponsorów oraz etatowego psychiatrę dla mnie big_grin
              --
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka