Dodaj do ulubionych

Barba50 :)

15.02.11, 18:19
Czy nie będziesz może zamawiała karmy Josera na allegro niedługo? Chętnie podłączyłabym się pod paczkę, sama też mogłabym zamówić i zająć się rozsyłką, tylko nie wiem, czy ktoś zaufałby mi na tyle jako w miarę nowej osobie, żeby ze mną kupić. Myślałam o ofercie:

allegro.pl/josera-culinesse-10kg-okazja-dostawa-gratis-i1458361511.html
Moje koty ją bardzo polubiły, ale 10 kg to bardzo dużo a mniejsze paczki nie wychodzą już tak ekonomicznie. W razie czego ja jestem ponownie chętna na minimum 3 kg.
------
Milcz, albo powiedz coś takiego co jest lepsze od milczenia.
Obserwuj wątek
    • barba50 Re: Barba50 :) 15.02.11, 23:33
      Trzeba pomyśleć, chociaż ja jeszcze mam trochę josery (kupowałyśmy z A59 jakoś w okolicach świąt).
      A jest ktoś jeszcze chętny?
      Jak się zbierze zamówienie to kupujemy suspicious
      • wadera3 Re: Barba50 :) 16.02.11, 11:01
        No, ja też chętnie jakieś 3-4 kilosmile
        • circa.about Re: Barba50 :) 16.02.11, 12:05
          To ja też się dołączę - 3kg.
          Ale nie jestem z Wawy, czy to problem?
          • schiraz Re: Barba50 :) 16.02.11, 15:37
            Ja też nie z Wawy, po prostu dojdą koszty wysyłki.
            ------
            • schiraz Re: Barba50 :) 16.02.11, 18:17
              To jak, zamawiamy?smile Mam nóż na gardle, moim kotom aktualnie kupuję RC na wagę, w mojej wsi kilogram Royala z worka kosztuje 35zł! Zdziercy... A z innych workowych mają tylko whiskas i kitketa, bo przecież innych karm im nikt nie kupi... Żebym nie była uziemiona ciążą i dwójką dzieci pojechałabym do Poznania po żarełko, ale na teraz to dla mnie logistycznie i finansowo nie do opanowania. Barba, pomyśl, ja Ciebie z góry przepraszam, że tak nękam i dokładam Ci roboty lataniem na pocztę.
              ------
              • alus59 Re: Barba50 :) 16.02.11, 18:49
                Ja też, ja też chcę smile smile Tylko mnie jeszcze RC Fit32 by się przydał smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka