Dodaj do ulubionych

Weterynarz okulista z Warszawy (Bemowo)

30.06.11, 15:50
Pilnie szukam dobrego i sprawdzonego weta okulistę z Warszawy, najlepiej z Jelonek, Woli, Bemowa, ale niekoniecznie.
PS
dr Garncarz niestety ma złe opinie w necie sad
Obserwuj wątek
    • 0ffka lek wet. Oliwia Łobaczewska 30.06.11, 15:55
      Znacie tą Panią doktor? Jak oceniacie jej pracę? To okulistka z kliniki na Bemowie.
      Np w necie znalazłam to na jej temat:
      www.kociesprawy.pl/magazyn/poradnik/zdrowie_kota_2/ladne_oczy_masz_-_rozmowa_z_lek._wet._oliwia_lobaczewska/
      • wadera3 Re: lek wet. Oliwia Łobaczewska 30.06.11, 17:22
        O ile wiem, to dr. Garncarz jest okulistyczną sławą - popartą rzecz jasna faktami.
        Mój Teofil, jako kocię był u niego leczony po silnym KK, ma zmienione jedno oko, ale ma i widzi. Dla sprecyzowania, nie był wtedy moim Teofilemsmile
        • 0ffka Re: lek wet. Oliwia Łobaczewska 30.06.11, 17:35
          To co robić? sad Może najpierw tutaj a później do Garncarza?
          • 0ffka Re: lek wet. Oliwia Łobaczewska 30.06.11, 17:40
            Ta dziewczyna miała praktyki u Garncarza. Przyjmuje też w inne przychodni, na moim osiedlu.
            • 0ffka Re: lek wet. Oliwia Łobaczewska 30.06.11, 17:43
              no nie wiem:
              www.swinkimorskie.eu/forum/viewtopic.php?f=60&t=7479
              w sumie jest chwalona na forum
              Pomocy! Co robić?
    • sadosia75 Re: Weterynarz okulista z Warszawy (Bemowo) 30.06.11, 16:22
      Dr. Garncarz uratował wzrok 3 psom z dogomanii ( o tylu wiem a ile faktycznie uratował to trzeba by było podliczyć ) . same pozytywne opinie na jego temat. woziłam do niego tez kotkę z tymczasu. oceniam bardzo bardzo bardzo pozytywnie.
      • 0ffka Re: Weterynarz okulista z Warszawy (Bemowo) 30.06.11, 16:30
        Ja załamałam się po opiniach osób: Ewy K., Michał K., Katarzyna L., Ewa z Rybnika:
        www.znanylekarz.pl/jacek-garncarz/weterynarz-okulista/warszawa/
        Nie wiem co robić?
        sad
        Znajoma karmicielka z reala mówi, że wpadł w rutynę.
        • sadosia75 Re: Weterynarz okulista z Warszawy (Bemowo) 30.06.11, 16:56
          ilu ludzi tyle opinii. może wpadnij do niego na wizytę pytającą? zadaj mu kilka pytań, zobacz jak odpowie, jak Ty będziesz się czuła z jego odpowiedziami itp.
          Naprawdę nie wiem co doradzić bo dla mnie to bardzo dobry lekarz.woziłam do niego Bazylię z Białegostoku. Poczekajmy na opinię innych kociarzy smile
          • 0ffka Re: Weterynarz okulista z Warszawy (Bemowo) 30.06.11, 17:34
            To jest jechać bez kota? To długa podróż. Nie wiem co robić. Świruję a kocice pewnie mają tylko koci katar, bo jedna i druga łzawi przy jedna ma chyba opuchnięte oko.
            • 0ffka Re: Weterynarz okulista z Warszawy (Bemowo) 30.06.11, 17:45
              tak się kończy łażenie po ogródku!
              Nie wychodziły i były zdrowe! Ech życie...
              sad
              • sadosia75 Re: Weterynarz okulista z Warszawy (Bemowo) 30.06.11, 18:09
                Nazwiecie mnie psychopatką pewnie ale trudno smile
                Każdego weta prześwietlam zanim zaprowadzę tam moje zoo. do Dr. Garcnarza pojechałam w towarzystwie innej dogomaniaczki , która wiozłą tam psażeby sobie z dr porozmawiać smile
                szukając weta u siebie na miejscu zrobiłam spacer po klinikach weterynaryjnych i popytałam o kilka rzeczy. w większości nie było problemu, w kilku nawet poproszono mnie o asystowanie przy wizytach innych zwierzaków, żebym sobie mogła obejrzeć i wyrobić opinię.
                Tak jak dla ludzi szukamy dobrych lekarzy i wypytujemy, wybieramy się na wizyty zapoznawcze tak ja dla swoich ogoniastych szukam dobrego weta smile
                Wiem dziwne ale skuteczne big_grin
                • 0ffka Re: Weterynarz okulista z Warszawy (Bemowo) 30.06.11, 18:14
                  Sadosia
                  Nie wiem... ta lekarka ma dobre opinie, jest wychowanką Garncarza.
                  Ta wetka przyjmuje w dwóch klinikach w mojej dzielnicy, w tym na moim osiedlu, więc nie wiem.
                  Opnie w necie ma dobre. Może iść do niej z kocią i zobaczyć co powie, ewentualnie spytać o Garncarza, czy ona uważa za stosowną jeszcze konsultację u niego?
                  • 0ffka Re: Weterynarz okulista z Warszawy (Bemowo) 30.06.11, 18:19
                    Nawet coś takiego znalazłam na www tej przychodni z mojego osiedla:
                    www.ogonek.waw.pl/zadaj_pytanie.html
                    Ale nie będę do nich pisać.
                  • sadosia75 Re: Weterynarz okulista z Warszawy (Bemowo) 01.07.11, 11:25
                    > Opnie w necie ma dobre. Może iść do niej z kocią i zobaczyć co powie, ewentualn
                    > ie spytać o Garncarza, czy ona uważa za stosowną jeszcze konsultację u niego?

I to jest idealne rozwiązanie sytuacji smile A jak coś wyczujesz nosem, że jest nie tak to zwiewaj smile z kotem smile o kocie nie zapomnij big_grin
                    • barba50 Re: Weterynarz okulista z Warszawy (Bemowo) 01.07.11, 13:10
                      0ffko nie wierzyłabym wszystkiemu co ludzie wrzucają do netu sad Kiedyś mówiło się, że papier jest cierpliwy, a znaczyło nie mniej tyle, że napisać można WSZYSTKO. Tak jest również z internetem. Skąd wiesz ile prawdy jest w tych bardzo negatywnych wpisach, czy przypadkiem ktoś nie chciał zrobić p. doktorowi "koło pióra"??? Czy nie jest to działanie przemyślane???
                      Dr Garncarz jest niekwestionowanym specjalistą wśród wecich okulistów. Wiem co mówię - bywałam u dra kilkakrotnie, z kotami azylowymi (za wizytę kotów z Azylu nigdy nie wziął nawet złotówki!), z Zawadą, z innymi tymczasami. Z każdej takiej wizyty wychodziłam podbudowana, ze świadomością, że jeśli można coś zrobić to będzie to zrobione. Jeśli nie było nadziei na widzenie doktór mówił to wprost. Tak było z kociakami azylowymi - Mareczkiem, pierwszą ślepinką, którą wypatrzyłam, z Jurkiem. Oba te koty nie mają oczu. Oba mają wspaniałe życie, znalazły forumowe domy, żyją dzięki drowi, bo gdyby nie jego działanie mogłyby nie przeżyć infekcji. Dzisiaj dostałam nową fotkę Marka, z pozdrowieniami.
                      https://wstaw.org/m/2011/07/01/marek.jpg

• basset2 offka.. 01.07.11, 13:40
                        jeśli masz najbliżej do dr Łobaczewskiej to idź na wizytę do niej
                        przecież jest specjalistą
                        wydaje mi się że nie ma powodu uderzać do dr Garncarza
                        • 0ffka Re: offka.. 01.07.11, 15:37
                          Moja kicia ma skazę na oczku po kocim katarze, na drugim pojawiła się plamka rosnącą na tęczówce. Każdy wet ogólny, internista ignorował to i mówił, że nie ma sensu z tym gnać do Garncarza. Ostatnio zrobiła piekło o to oko w przychodni, więc mi powiedziano, abym poszła do okulisty i niekoniecznie do Garncarza.Nie wiem. Może jednak iść do dr Garncarza zaś świrować na osiedlu? Przychodnia na Powstańców śląskich ma złą opnię oprócz dr Marcinkiewicza od USG. To super lekarz smile
                      • 0ffka Re: Weterynarz okulista z Warszawy (Bemowo) 01.07.11, 15:42
                        Właśnie też tak pomyślałam, że może ktoś chce odbić mu klientów.
                        Ta Ewa K. podała nr tel z początkiem cyfr z mojej dzielnicy.
                        Poza tym po co kota katować jazdami po różnych dzielnicach, jak można od razu jechać do źródła wiedzy sprawdzonej.
                        Mareczek jest przepiękny smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka