Dodaj do ulubionych

Polecam żwirek

27.10.11, 11:39
Mam nadzieję, że wątek nie poleci jako reklama smile ale myślę, że taka porada może się kociarzom przydać.
Przez 3 lata używałam Cat's Best Eko Plus i byłam w sumie zadowolona (to wygodne wywalanie do kibla... cudo), ale wkurzało mnie rozwlekanie żwirku po całym domu, zwłaszcza, że mam łazienkę blisko dużego pokoju, więc nawet zamknięta kuweta nie pomagała. I po długich przemyśleniach nabyłam w drodze kupna Nature Gold w dużych bryłkach (albo raczej bobkach) i to było to. Żwirek porozrzucany bywa tylko w okolicach samej kuwety (kocur grzebie w nim jak wściekły) i jest za ciężki, żeby przyklejał się do łap. Na moje oko noszenie żwirku po domu zmniejszyło się o jakieś 80%. Koniec końców jeśli ktoś się zastanawia nad przejściem z Best Eko na Gold, to zaryzykujcie smile
Minusem jest to, że żwirku nie ma w paczkach po 40l, tylko w dziesiątkach.

Przedstawiciele firmy JRS w sprawie ew. gratisów w zamian za darmową reklamę proszeni są o kontakt na priva tongue_out
Obserwuj wątek
    • kr_ka_11 Re: Polecam żwirek 27.10.11, 11:56
      mogę potwierdzić, używam czasem zamiennie z cat best eco (ten jest jednak tańszy jakby nie patrzeć) i gold faktycznie mniej się roznosi. natomiast tylko jedna wersja opakowania to w mojej opinii nieporozumienie. mam dwa koty i naprawdę jest to totalnie nieopłacalne.

jakby jakaś rekompensata w postaci gratisu wchodziła w grę, również zapraszam na priv wink
    • annb Re: Polecam żwirek 27.10.11, 13:16
      ja go uzywam dlatego że eco pyli, a ja mam astmatyka który uwielbia kopac dłuuuuugo w kuwecie zanim i ponim wink
      Trochę cena boli ale cóz zrobic
    • jarka63 Re: Polecam żwirek 27.10.11, 15:41
      U nas było odwrotnie, tzn. byłam niezadowolona z Nature Gold, bo źle sie zbryla i średnio pochłania zapach - po przejściu na CBE+ nie mam zastrzeżeń .A każdy żwirek się roznosi, trudno.

https://kocieadopcje.pxd.pl/gallery/pic349/v2010113022190352241100.jpg
    • jane_eyre_waw Re: Polecam żwirek 27.10.11, 20:11
      Też polecam, rewelacyjny, ale drogi jest piekielnie! Jakby coś wyszło z tych gratisów od JRS, to proszę dać znać w tym wątku, też się do nich zgłoszę smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka