lampka_nocna5 10.01.12, 18:52 Mąż poprosił, że jak będę w Castowiadomowiecie o zakup kluczy nasadowych. Wróciła baba do domu z zakupami (klucze też kupiłam, spoko) takimi - nie mogłam się oprzeć. Czy ja już się robię nienormalna, czy jeszcze chwila?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marysia191 Re: Baba na zakupach 10.01.12, 19:22 Ale fajna! Zobaczę przy okazji, czy w naszej wrocławskiej Castowiadomoocochodzi są takie i też sobie kupię Odpowiedz Link
olinka20 Re: Baba na zakupach 10.01.12, 19:25 Hahaha, super! Mysle, ze od nienormalnosci dzieli cie mały kroczek Ja np jestem nienormalna, co mowi naklejka na moim aucie ( przynajmniej ci co ją widza tak o mnie mowią ) Odpowiedz Link
salimis Re: Baba na zakupach 10.01.12, 19:50 hehehe a ja mam taką Oczywiście wymyśliłam sobie że w środku jest Melka bo najgrubsza,po prawej stronie Misia a po lewej Szymek.Nie, nie dlatego że jest najmniejszy bo wcale nie jest ale dlatego że jest najmłodszy z całej trójki Odpowiedz Link
arim28 Re: Baba na zakupach 10.01.12, 20:45 Ja tez mam z kotem! Jutro pstrykne i wstawie. Ale ja normalna jestem! Odpowiedz Link
k1234561 Re: A co to za naklejka? 11.01.12, 06:07 Olinka a co to za naklejka na aucie,co tam jest napisane,bom ciekawa?Pstryknij zdjęcie i wstaw obejrzymy wszyscy. Odpowiedz Link
olinka20 K1234561 11.01.12, 10:04 Mam dumny napis- uwaga jedzie z nami pies ( zreszta moj chłop w swoim eleganckim aucie tez ma taką naklejke Moj to malutki dupowóz,w którym 90% czasu spedzam sama, a pozostałe 10 % z psem, wiec uprzedzam uzytkowników Jak nie zapomne to dzisiaj pstrykne Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Baba na zakupach 10.01.12, 21:04 Ja chce taka wycieraczke!!! U mnie nie ma castowiecie czego, buuuuu Odpowiedz Link
pi.asia Re: Baba na zakupach 10.01.12, 22:08 To masz pretekst żeby przyjechać do Polski!!! A my wtedy zorganizujemy Zlot Zakątkowy i każde z nas kupi Ci taką wycieraczkę! Odpowiedz Link
mama.rozy Re: Baba na zakupach 10.01.12, 22:38 u mnie nie ma szans,psy z podwórka rozniosą w malownicze strzępy kiedyś mi tak miotłę rozpracowały to po prostu zazdraszczam Odpowiedz Link
ajaksiowa Re: Baba na zakupach 11.01.12, 13:06 Super te wycieraczki,szczególnie ta z tą grubaską pośrodku. Odpowiedz Link
jottka Re: Baba na zakupach 11.01.12, 15:56 to nie jest grubaska, tylko kocica o kształtach bliskich ideału! znaczy kuli. wiem coś o tym, moja kocica dąży do tego ideału niepowstrzymanie, cholera. a wycieraczki piękne, chyba się przejadę do tego kryptoreklamowanego molocha Odpowiedz Link
lampka_nocna5 Re: Baba na zakupach 11.01.12, 22:38 a w ogóle, jak siostrze powiedziałam, że kupiłam wycieraczkę w koty, to odpowiedziała: "no tak, w co ty możesz cokolwiek kupować". I opowiedziała mi taką oto historię: "Jadę pociągiem, naprzeciwko siedzi dziewczyna z torebką w koty. Po chwili wyciągnęła kalendarz w kota Simona i wiedziałam już wszystko...." Odpowiedz Link
roozyczzka Re: Baba na zakupach 12.01.12, 09:51 PIĘKNA a ty: no cóż, do końca normalna to chyba nie zakociana jakaś raczej Odpowiedz Link
esimona Re: Baba na zakupach 12.01.12, 10:22 Kupowaliśmy pokrowce do samochodu. Miały być jasne, bo biała sierść kota na czarnych pokrowcach jest bardzo widoczna nawet po dokładnym oczyszczeniu; ona po prostu jest zawsze. Odwiedziłam kilka razy markety i ciągle pokrowców nie było. Któregoś dnia pojechałam z mężem. Pokrowców odpowiednich nie znalazłam. Nagle mąż zaczął intensywnie patrzeć na półkę; spojrzałam i ... leżały pokrowce a na nich wyszyte białe kot, po jednym na przednich oparciach i jeden na tylnym. Kupiliśmy natychmiast. Kolor pokrowców jest łatwy do odgadnięcia: głęboka czerń. Odpowiedz Link
pi.asia Re: Baba na zakupach 12.01.12, 18:10 Albo producent to kociarz całą gębą albo zrobił bardzo porządne badanie rynku Odpowiedz Link