Dodaj do ulubionych

Baba na zakupach

10.01.12, 18:52
Mąż poprosił, że jak będę w Castowiadomowiecie o zakup kluczy nasadowych. Wróciła baba do domu z zakupami (klucze też kupiłam, spoko) takimi - nie mogłam się oprzeć.

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/sb/ka/ci7z/HEY0D6um9TnT52nmNX.jpg

Czy ja już się robię nienormalna, czy jeszcze chwila??
Obserwuj wątek
    • marysia191 Re: Baba na zakupach 10.01.12, 19:22
      Ale fajna!
      Zobaczę przy okazji, czy w naszej wrocławskiej Castowiadomoocochodzi są takie i też sobie kupię smile
    • olinka20 Re: Baba na zakupach 10.01.12, 19:25
      Hahaha, super!
      Mysle, ze od nienormalnosci dzieli cie mały kroczekwink
      Ja np jestem nienormalna, co mowi naklejka na moim aucie ( przynajmniej ci co ją widza tak o mnie mowiąwink )
      • salimis Re: Baba na zakupach 10.01.12, 19:50
        hehehe a ja mam taką wink

http://img267.imageshack.us/img267/6769/wycieraczka.jpg

Oczywiście wymyśliłam sobie że w środku jest Melka bo najgrubsza,po prawej stronie Misia a po lewej Szymek.Nie, nie dlatego że jest najmniejszy bo wcale nie jest ale dlatego że jest najmłodszy z całej trójki smile
        • arim28 Re: Baba na zakupach 10.01.12, 20:45

Ja tez mam z kotem! smile
          Jutro pstrykne i wstawie.
          Ale ja normalna jestem! suspicious
          • arim28 Re: Baba na zakupach 12.01.12, 14:59
            U nas takie cus lezy pod drzwiami smile
      • k1234561 Re: A co to za naklejka? 11.01.12, 06:07
        Olinka a co to za naklejka na aucie,co tam jest napisane,bom ciekawa?Pstryknij zdjęcie i wstaw obejrzymy wszyscy.
        • olinka20 K1234561 11.01.12, 10:04
          Mam dumny napis- uwaga jedzie z nami pies ( zreszta moj chłop w swoim eleganckim aucie tez ma taką naklejke big_grin
          Moj to malutki dupowóz,w którym 90% czasu spedzam sama, a pozostałe 10 % z psem, wiec uprzedzam uzytkownikówbig_grin
          Jak nie zapomne to dzisiaj pstryknewink
    • mysiulek08 Re: Baba na zakupach 10.01.12, 21:04
      Ja chce taka wycieraczke!!! U mnie nie ma castowiecie czego, buuuuu
      • pi.asia Re: Baba na zakupach 10.01.12, 22:08
        To masz pretekst żeby przyjechać do Polski!!! A my wtedy zorganizujemy Zlot Zakątkowy i każde z nas kupi Ci taką wycieraczkę!
        • mama.rozy Re: Baba na zakupach 10.01.12, 22:38
          u mnie nie ma szans,psy z podwórka rozniosą w malownicze strzępysmile
          kiedyś mi tak miotłę rozpracowały
          to po prostu zazdraszczamsmile
          • ajaksiowa Re: Baba na zakupach 11.01.12, 13:06
            Super te wycieraczki,szczególnie ta z tą grubaską pośrodku.
            • jottka Re: Baba na zakupach 11.01.12, 15:56
              to nie jest grubaska, tylko kocica o kształtach bliskich ideału! znaczy kuli. wiem coś o tym, moja kocica dąży do tego ideału niepowstrzymanie, cholera.

a wycieraczki piękne, chyba się przejadę do tego kryptoreklamowanego molochasmile
    • lampka_nocna5 Re: Baba na zakupach 11.01.12, 22:38
      a w ogóle, jak siostrze powiedziałam, że kupiłam wycieraczkę w koty, to odpowiedziała: "no tak, w co ty możesz cokolwiek kupować". I opowiedziała mi taką oto historię: "Jadę pociągiem, naprzeciwko siedzi dziewczyna z torebką w koty. Po chwili wyciągnęła kalendarz w kota Simona i wiedziałam już wszystko...."
      • roozyczzka Re: Baba na zakupach 12.01.12, 09:51
        PIĘKNAsmile
        a ty: no cóż, do końca normalna to chyba nie wink
        zakociana jakaś raczej big_grin
        • esimona Re: Baba na zakupach 12.01.12, 10:22
          Kupowaliśmy pokrowce do samochodu. Miały być jasne, bo biała sierść kota na czarnych pokrowcach jest bardzo widoczna nawet po dokładnym oczyszczeniu; ona po prostu jest zawsze. Odwiedziłam kilka razy markety i ciągle pokrowców nie było. Któregoś dnia pojechałam z mężem. Pokrowców odpowiednich nie znalazłam. Nagle mąż zaczął intensywnie patrzeć na półkę; spojrzałam i ... leżały pokrowce a na nich wyszyte białe kot, po jednym na przednich oparciach i jeden na tylnym. Kupiliśmy natychmiast.
          Kolor pokrowców jest łatwy do odgadnięcia: głęboka czerń.
          • pi.asia Re: Baba na zakupach 12.01.12, 18:10
            Albo producent to kociarz całą gębą albo zrobił bardzo porządne badanie rynku wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka