Dodaj do ulubionych

Kocia pobudka

19.04.12, 16:37
Popłakałam się ze śmiechu smile

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4aTagDSnclk
Obserwuj wątek
    • kinia_709 Re: Kocia pobudka 19.04.12, 19:47
      słodziak... i jaki pomysłowy właściciel wink
      Cieszę się jednak że mojego Kotona nie mogę dobudzić czasem do 9 rano.
    • happy_time Re: Kocia pobudka 19.04.12, 19:51
      Ha ha fajne big_grin
      • kr_ka_11 Re: Kocia pobudka 19.04.12, 20:41
        też się poryczałam ze śmiechu, prze agent big_grin
    • pamama Re: Kocia pobudka 20.04.12, 10:54
      Dobreee, u mnie też takie łapki się wciskają ale bez dynksa to nie to samo wink
    • uleczka_k Re: Kocia pobudka 20.04.12, 14:37
      Brak słów. Superkot big_grin
    • margotka28 Re: Kocia pobudka 20.04.12, 15:01
      boskie
    • katia.seitz Re: Kocia pobudka 20.04.12, 15:27
      Mnie dziś Lolusia obudziła po 5 rano szurając drewniany klocek po drewnianej podłodze. Ale o dziwo, jak jej kazałam przestać, to przestała.
      Za to ponownie zaczęła jakieś 5-10 sekund przed dźwiękiem budzika. A codziennie wstaję o innej porze. Telepatka jakaś, czy co?
      • klaryma Re: Kocia pobudka 20.04.12, 16:18
        a mój kot umie liczyć do trzech smile, bo ja zawsze ustawiam budzik na drzemkę i wstaję dopiero po trzecim dzwonku, więc kot spokojnie śpi ze mna i zrywa się dopiero na ten trzeci dzwonek.
        • karple Re: Kocia pobudka 22.04.12, 11:32
          ha ha już sobie wyobrażam moje kicie, które robią mi pobudkę o 3 w nocy big_grin
      • babcia47 Re: Kocia pobudka 22.04.12, 12:11
        moje z telepatią maja niewiele do czynienia..w czasach, gdy pisywało sie wniosek o każdy, nawet najkrótszy urlop, szefową (tez psiaro-kociarę) poprosiłam kiedyś zartem, by podpisany wniosek mi skserowała dla moich zwierzaków..bo zawsze próbowały mnie budzić, gdy nie wstałam o zwykłej porze i nawet w czasie urlopu nie dały poleniuchowac dłużej w łóżku...miałam nadzieje, ze choć jeden umie czytac i reszcie przekaze, ze Pańcia ma prawo dłużej pospać...za to nieżle znały sie na kalendarzu..w weeckend nie były tak upierdliwe w budzeniu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka