morgen_stern 19.04.12, 16:37 Popłakałam się ze śmiechu www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4aTagDSnclk Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinia_709 Re: Kocia pobudka 19.04.12, 19:47 słodziak... i jaki pomysłowy właściciel Cieszę się jednak że mojego Kotona nie mogę dobudzić czasem do 9 rano. Odpowiedz Link
pamama Re: Kocia pobudka 20.04.12, 10:54 Dobreee, u mnie też takie łapki się wciskają ale bez dynksa to nie to samo Odpowiedz Link
katia.seitz Re: Kocia pobudka 20.04.12, 15:27 Mnie dziś Lolusia obudziła po 5 rano szurając drewniany klocek po drewnianej podłodze. Ale o dziwo, jak jej kazałam przestać, to przestała. Za to ponownie zaczęła jakieś 5-10 sekund przed dźwiękiem budzika. A codziennie wstaję o innej porze. Telepatka jakaś, czy co? Odpowiedz Link
klaryma Re: Kocia pobudka 20.04.12, 16:18 a mój kot umie liczyć do trzech , bo ja zawsze ustawiam budzik na drzemkę i wstaję dopiero po trzecim dzwonku, więc kot spokojnie śpi ze mna i zrywa się dopiero na ten trzeci dzwonek. Odpowiedz Link
karple Re: Kocia pobudka 22.04.12, 11:32 ha ha już sobie wyobrażam moje kicie, które robią mi pobudkę o 3 w nocy Odpowiedz Link
babcia47 Re: Kocia pobudka 22.04.12, 12:11 moje z telepatią maja niewiele do czynienia..w czasach, gdy pisywało sie wniosek o każdy, nawet najkrótszy urlop, szefową (tez psiaro-kociarę) poprosiłam kiedyś zartem, by podpisany wniosek mi skserowała dla moich zwierzaków..bo zawsze próbowały mnie budzić, gdy nie wstałam o zwykłej porze i nawet w czasie urlopu nie dały poleniuchowac dłużej w łóżku...miałam nadzieje, ze choć jeden umie czytac i reszcie przekaze, ze Pańcia ma prawo dłużej pospać...za to nieżle znały sie na kalendarzu..w weeckend nie były tak upierdliwe w budzeniu Odpowiedz Link