20.04.12, 18:39
Jak widać małymi krokami zbliżamy się do startu naszego Kociego Funduszu Awaryjnego im. Dzieci Kreci.
Kapituła opracowała Regulamin, który został właśnie przedstawiony na forum.
Prosimy o zapoznanie się z nim, w razie jakiś pytań będziemy starali się odpowiadać w tym wątku. W wątku z Regulaminem przyczepionym na górze prosimy o nie wpisywanie się, posty będą stamtąd usuwane, chcemy by był czytelny, został zatwierdzony. Nie planujemy wprowadzania w nim zmian.
Obserwuj wątek
    • babcia47 Re: Regulamin 20.04.12, 18:51
      jak dla mnie Ok tylko prosze o wyjasnienie..w naglących przypadkach przedstawiciele Kapituły w sile 3 szt moga uruchomić srodki?..bo czasem czas to pieniądz a nawet zycie?..jeżeli tak to OK
      • wadera3 Re: Regulamin 20.04.12, 18:53
        tak
        • mitta Re: Regulamin 21.04.12, 06:36
          Akceptuję regulamin, nie mam uwag, a myślę, że życie i rzeczywistość go najlepiej zweryfikują. Teraz czekam na jakiś nr konta bankowego.
    • fajnykotek Re: Regulamin 23.04.12, 11:41
      Akceptuję regulamin. Czekam na nr konta smile.
      • karple Re: Regulamin 25.04.12, 20:02
        regulmin jak najbardziej wporzadku smile czekam na numer konta i adres do przesyłania innych podarków smile
        Mam tylko jedno pytanie: czy zbieramy tez jakieś koce, zabawki, drapaki, legowiska itp, czy tylko karmę i nie wiem może leki??
        • wadera3 Re: Regulamin 25.04.12, 21:22
          Nie, nie zbieramy podarków, jeśli ktoś czegoś potrzebuje, spokojnie może powiedzieć na forum. Ewentualnie jeśli ktoś ma coś do oddania, nich się ogłosi, i potrzebujący będzie wiedział do kogo się zwrócić.
          • karple Re: Regulamin 25.04.12, 21:28
            No to teraz wiem wszystko smile dziękuję za odpowiedz kiss
    • aankaa Re: Regulamin 25.04.12, 22:31
      a co z nr konta ? jest już jakieś ?
      w nagłym przypadku mogły być już jakieś "+" na nim
      • pi.asia Re: Regulamin 25.04.12, 22:57
        będzie, będzie i to chyba jeszcze w tym miesiącu wink
        jeszcze troszeczkę cierpliwości
    • zielistka00 Re: Regulamin 01.05.12, 22:38
      dla mnie regulamin ok, czekam na nr konta smile
    • jerrykot1 Re: Regulamin 12.05.12, 14:33
      akceptuję regulamin i czekam na numer konta. Może go podczepic, żeby nie treba było pytac, gdyby co?
    • mary_ann Re: Regulamin 18.05.12, 10:35
      Co z numerem konta? Chętnie ustawiłabym już stałe zlecenie przelewu...
      • wadera3 Re: Regulamin 19.05.12, 23:16
        Prosimy jeszcze o chwilę spokoju, niespodziewane różne przeszkody przeszkodziły* w akcji ustanawiania konta, ale widać już całkiem bliskie światełko w tunelu.
        Przypominam, że numer konta nie będzie wywieszony na stałe. Zainteresowani otrzymają mailem.

*masło maślane - celowe
        • olinka20 Re: Regulamin 01.06.12, 22:26
          To ja bym prosila o ten nr konta jak juz zostanie ustalony.
          • salsadura Re: Regulamin 05.06.12, 12:55
            Ja również smile.
            • bietkadd Re: Regulamin 09.06.12, 21:26
              Akceptuję smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka