olinka20 08.10.12, 22:17 Normalnie jakbym mojego Pukulca Gargulca widziała, ta sama poza. Co za słodziaczek! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotapsota Re: Ale słodki Edek :) 08.10.12, 23:10 Ale fajowy kotecek Śliczny!Pozdrawiamy! Odpowiedz Link
zmija_w_niebieskim Re: Ale słodki Edek :) 08.10.12, 23:16 Mój Sammy pewnie tak wyglądał, kiedy był młody...szkoda, że go wtedy nie widziałam... A pamiętacie taką piosenkę (Majki Jeżowskiej bodajże) " Bo ja, odkąd zjawił się Edek, kocham go niezłoooomnie..." ? Odpowiedz Link
agnes-05 Re: Ale słodki Edek :) 08.10.12, 23:20 Uwielbiam rude koty! A Edek podobny baaardzo do mojego Cipusia, tylko möj rudziak ne ma ani jednej białej plamki. To znaczy ma jedną, taką malusieńką, dosłownie parę białych włosków w dole brzuszka. )))) Odpowiedz Link
klaryma Re: Ale słodki Edek :) 09.10.12, 08:37 Ale piękny Marzę o rudym kocie, ale chyba mi nie pisany. Odpowiedz Link
babcia47 Re: Ale słodki Edek :) 09.10.12, 09:13 Edzio cudny..ale, ale czy nie zauważyłyście, że ostatnio mamy kumulację rudasków przy wstawianiu zdjęć..czyżby czyżyk? Odpowiedz Link
aniak68 Re: Ale słodki Edek :) 09.10.12, 09:27 czy to jest może pozycja prosząca ? bo moja jak czegoś chce własnie tak wywala się na grzbiecik i oczy są w stylu" zobacz jaka jestem rozkoszna" rudzielec jest rozkoszny Odpowiedz Link
gosiownik Re: Ale słodki Edek :) 09.10.12, 13:54 A te biale paluszki, piers i brzuszek jeszcze dodaja Edkowi uroku. Moze ludz Edka cos wiecej nam o nim napisze? Odpowiedz Link
miriam_73 Re: Ale słodki Edek :) 10.10.12, 08:33 Slodziak. Ale ten chochlik w oku wskazuje na ukryte talenty Odpowiedz Link
rudamarta4 Re: Ale słodki Edek :) 10.10.12, 23:15 He, he, dziękuję wszystkim za miłe słowa Edek ma dwa i pół roku, mieszka z psem, rybkami, sześcioma ptasznikami i dzieckiem Jak miał rok przeszedł operację wyszycia cewki, bo zapychał się bardzo i cewnikowanie ani leki nie pomagały. Wydałam na niego kupę kasy i do tej pory wydaję, bo je karmę Hill's s/d, a tania to ona nie jest. Czasem zdarza mu się sikać krwią, ale już wiem co wtedy robić i po kilku dniach jest ok. Kocham rudzielca strasznie, on mnie też, co okazuje przez polowanie na moją stopę, łydkę, a czasem i na plecy potrafi skoczyć. Daje się molestować mojej córce, często śpi w jej łóżku. Zaraz jakieś fotki wrzucę Odpowiedz Link
rudamarta4 Re: Ale słodki Edek :) 10.10.12, 23:33 [img][/img] [img][/img] [img][/img] [img][/img] [img][/img] Odpowiedz Link
pi.asia Re: Ale słodki Edek :) 11.10.12, 05:26 Przepiękności! I jaka przyjaźń z Dwunóżką Wymiziaj po tym białym brzusiu i białych skarpeteczkach. A to zdjęcie z niemowlaczkiem w łóżeczku powinno non stop wisieć na tych forumach, gdzie pokutuje przesąd, że kot dziecko zadusi i krtań mu przegryzie. Odpowiedz Link
olinka20 Re: Ale słodki Edek :) 11.10.12, 09:06 Hehe Asia ma racje Ruda ja wiem, ze ci juz pisalam, ale ma sliczna córeczke i cudownie pasuja do siebie z Edkiem. A zdjecie z psiurem tez boskie. Odpowiedz Link
rudamarta4 Re: Ale słodki Edek :) 11.10.12, 11:38 Dzięki Olinka A Młoda to już nie niemowlaczek, w styczniu będzie miała 3 lata. Kocha Edka miłością wielką, on ją też. Pies trochę mniej, ale się tolerują I na spacery razem chodzą. Odpowiedz Link
czarna.kotka.psotka Re: Ale słodki Edek :) 11.10.12, 15:56 Skoro Pi.asia "zawłaszczyła" sobie do głaskania białe skarpetki i brzusio, to ja zajmę się różowymi poduszeczkami, dobrze? Strasznie masz fajną rodzinkę i ta symbioza: ludzie i zwierzaki - piękny widok. Oby jak najdłużej trwała taka wspaniała przyjaźń . Ps. Czy piesio to ratlerek senior, bo jakoś tak mi wygląda? Odpowiedz Link
rudamarta4 Re: Ale słodki Edek :) 11.10.12, 18:02 Pinczer, ma już 12 lat. Odżył przy kocie, ganiają się jak szaleni Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Ale słodki Edek :) 11.10.12, 22:12 Edek - śliczny jak pudełko dobrych kredek U mnie to duży komplement, bo za pięknymi przyborami do rysowania przepadam od zawsze. Cudny kicio! No i zaprzyjaźniony z dzieckiem, co też cenię, bo sama takie dwu- i czterołape stworzenia hoduję. Odpowiedz Link