jarka63 25.12.12, 20:03 Vader - cudny puchatek, ale chyba nie piwosz? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rapuntzel Re: Młody birofil 25.12.12, 21:01 Ocenia gatunek trunku z miną znawcy A buzię i paseczki ma przecudne, chcę wycałować!!!! Odpowiedz Link
salimis Re: Młody birofil 25.12.12, 22:44 Oczywiście jest to piwo bezalkoholowe jak mniemam. Odpowiedz Link
pi.asia Re: Młody birofil 26.12.12, 07:58 Przecudny jest, te bure pręgołatki aż się proszą o głaskanie. I wygląda na to, że "Gwiezdne Wojny" są niezłym źródłem inspiracji w temacie kocich imion Mamy Starwarsową Rodzinkę (Padme, Leia, Luke), Kicię.Yodę a teraz Vader Odpowiedz Link
andy3458 Re: Młody birofil 26.12.12, 08:55 Kot na stole + kufelek piwa = totalny luzik i relaks. Świetna fotka. Odpowiedz Link
felis.catus.pl Re: Młody birofil 26.12.12, 10:28 Z relaxem to może być różnie,gorzej będzie jak wyleje Cudny Wader Odpowiedz Link
zmija_w_niebieskim Re: Młody birofil 26.12.12, 11:10 On pewnie nasłuchuje szumu bąbelków! Moja kicia tak robi, wszystkie napoje gazowane ją fascynują, a zwłaszcza woda mineralna bo najgłosniej szumi... Duży rosnij, Vaderku!! ---------------------- Każdy jest taki, jakim go Pan Bóg stworzył. A często jeszcze gorszy. Miguel de Cervantes Odpowiedz Link
salimis Re: Młody birofil 26.12.12, 11:56 Nie jest z nim tak źle, stoi jeszcze na czterech a nie na dwóch, w odróżnieniu od ludzi u których jest na odwrót Odpowiedz Link
mirmunn niemądre kobiety... 26.12.12, 14:35 Jak wy w ogóle śmiecie nazywać Lorda Dartha Vadera... PUCHATKIEM???? Toż to profanacja Ciemnej Strony! Naprawdę nie widzicie tej stali w spojrzeniu na kufel, tej dumnej postawy w obliczu używek? Słooodziak Jakie to ma pynio-pynio tlićne tlićne... Tak, też jestem niemądrą kobietą Odpowiedz Link
biedroneczka47 Re: niemądre kobiety... 26.12.12, 17:21 Tlićne i ciudne i usia aksamitne takie... mrrrau Odpowiedz Link
biedroneczka47 Re: Młody birofil 26.12.12, 17:22 Spróbujcie strzelającej czekolady. Pusia mi prawie do ust weszła z ciekawości Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Młody birofil 26.12.12, 18:16 Młody, widać jeszcze takie szczenięce zadziwienie na twarzy... no i gdyby był duży, to by pewnie z góry patrzył w kufel i mógł samodzielnie pochłeptać Czyli sugestie, że samodzielnie obalił pół kufla, są nietrafione... Ale bardzo ładnie umaszczony (wolę te pręgi i kręgi niż mroczną czerń imiennika) i myślę, że też pięknie mruczy i słodziej posapuje przez sen. Odpowiedz Link
mirmunn Re: Młody birofil 26.12.12, 19:14 Wiesiu, przywołuję cię do porządku: jak można tak BEZ SZACUNKU I GROZY o Lordzie Vaderze? jakie szczenięce?- toż to Darth! jakie słodziej posapuje?- toż on charczy dostojnie (nawet bez maski!) popraw się, niepoważna kobieto! wystarczy, ze ja jestem niemądra i mówię, że tlićny Odpowiedz Link
ewik1976 Re: Młody birofil 26.12.12, 21:19 Hmmmmmm, to może kilka słów wyjaśnienia: Imię zawdzięcza usposobieniu rozrabiaki i dźwiękom (wiadomo jakim) wydawanym przez sen, a także upodobaniom filmowym reszty rodziny Piwa nie obalił, ale spróbował, jak wszystkiego, co mamy w kubkach wszelakich (herbata, kompot, cokolwiek). Nie smakowało mu specjalnie, więc nie ma mowy o rozpijaniu młodzieży i rażącej patologii A poza tym jest cudnej urody, kochanym futrem, choć już podpada pod młodzież, a nie przedszkole (jak te dzieci rosną ). Odpowiedz Link
salimis Re: Młody birofil 26.12.12, 21:48 Znaczy się że przed tobą okres buntu młodzieńczego i Vader zacznie się stawiać Odpowiedz Link
karple Re: Młody birofil 27.12.12, 08:25 Cudne kociątko..... dobrze że piwka popróbował, bo podobno dzieci powinny wszystkiego próbować w domu pod nadzorem więc jest nadzieja że nie nadziabie się z kocimi kumplami pod balkonem skoro juz popróbował w domu ha ha ha Odpowiedz Link
olinka20 Re: Młody birofil 27.12.12, 09:00 Cudownosci! Ewik dodałabys jakies aktualne focisza! Odpowiedz Link
elzbieta.24 Re: Młody birofil 27.12.12, 09:52 Futerko cudnej urody- tylko przytulać i głaskać. Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Młody birofil 27.12.12, 19:02 Noooo... piękności Ale fajnie też, że elzbieta24 coraz śmielej dopisuje się w wątkach. Coś mi jakoś bezosobowo wyszło... żesz to, ale wiadomo o co mi chodzi, tylko głowa podpowiada słowa jakoś pokrętnie Odpowiedz Link