mysiulek08 09.01.13, 23:38 Aniolki Czarliego Leia Wyscigowa: Luk Pedziwiatr coz, canon 60D za nimi nadaza Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wladziac Re: Dla Wladzi :) 10.01.13, 06:51 Mysiulku,bardzo Ci dziękuję,podziwiam jakie to wspaniałe kociaczki wyrosły u Ciebie i dzięki Wam wszystkim,są tak cudowne,wesołe,rozbrykane jak dzieci które mają szczęśliwe dzieciństwo,powodzenia Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Dla Wladzi :) 10.01.13, 14:05 No i widzisz Wiesiu jakim grzechem byloby trzymanie maluchow caly czas w servicio. Takie widoki sa warte i mojej histerii i troche stresu u Kici.Yody Odpowiedz Link
wladziac Re: Dla Wladzi :) 10.01.13, 15:52 maluchów nie trzymaj w zamknięciu,no co Ty,Kicia.Yoda nie jest taka zła skoro mogą maleństwa tak swobodnie przy niej żyć,naprawdę u mnie byłoby gorzej nie dało by rady żeby maluszki przeżyły spotkanie z moimi czortami,już miałam to wiem co się działo Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Dla Wladzi :) 10.01.13, 16:02 tak do konac to spokojnie nie pisalam, ze droge wolna maja jak Kicia spi i pilnujemy by do niej nie lazily. Ale czasami jak za glsono tupia to Kicia sie budzi niczym Kraken i wtedy przyjdzie, popatrzy, posyczy, powarczy, ustawi mlodziez i idzie dalej spac Leia, to wierna kopia Kici, rownie ciekawska, odwazna, wesola, wscibska, cholernie szybka i niestety niedotykalska Nie to co klops, ten na kolanach od razu podwozie wywala, lezy z czterema lapami w gorze Odpowiedz Link
wladziac Re: Dla Wladzi :) 10.01.13, 16:19 Mysiulku,jakoś sobie radzicie,raz lepiej raz gorzej ale ogólnie dajecie radę,w końcu wszystko się ułoży tylko że niestety jest to proces dłuuuugotrwały,szukasz domku dla cudeniek? Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Dla Wladzi :) 10.01.13, 16:26 Jeszcze nie, najpierw sterylki, bez tego nie dam ich do obcych domow, nie ma mowy. Zdania o wczesnych sterylkach sa podzielone, sklaniam sie jednak ku zwolennikom, a to glownie hodowle jednak. One jeszcze czasami cyca ssaja Najpierw pojdzie na operacje Padme i uzgodnimi co i jak z maluchami. Z Leia moze byc ten problem, ze kocio musi wazyc choc kilogram a ona ciagle nie dobija. Odpowiedz Link
pi.asia PROTESTUJĘ!!! 10.01.13, 05:41 Jak to "dla Władzi"??? Tylko ona ma prawo patrzeć na te cudowności??? A my to pies? Żeby nie moje niepohamowane wścibstwo, tobym nawet nie zajrzała w wątek adresowany do kogoś innego! Tak się nie robi Odpowiedz Link
wladziac Re: PROTESTUJĘ!!! 10.01.13, 06:28 a kto się upomniał o zdjęcia,no kto?se protestuj,aniołki cudowne to jeszcze poproszę o filmik,co?błagam a za zdjęcia dziękuję napatrzeć się nie mogę Odpowiedz Link
rapuntzel Re: PROTESTUJĘ!!! 11.01.13, 10:44 A ja i tak obejrzałam, mimo że to dla Władzi, ha! Odpowiedz Link
fajnykotek Re: Dla Wladzi :) 10.01.13, 08:08 Jakie przemiziaste Futerka! Raczej nie będą miały problemu ze znalezieniem domku. I one sobie tak swobodnie po domu biegają? I Kicia.Yoda na to pozwala? To znaczy, że Ona wcale nie jest taaakaaa straszna jak pisałaś . Odpowiedz Link
klaryma Re: Dla Wladzi :) 10.01.13, 08:10 O Boziu jakie piękne! Sama nie wiem, który słodszy. Ale Luk to faktycznie klops - będzie chyba z niego dorodny kocur. Odpowiedz Link
olinka20 Re: Dla Wladzi :) 10.01.13, 09:04 To samo miałam napisac, ze z Luca to faktycznie klopsik, sie szykuje dorodny kocurro! Sliczne są! Odpowiedz Link
esimona Re: Dla Wladzi :) 10.01.13, 12:38 Czy Luk na pewno jest kocurem? Takie ubarwienie jest charakterystyczne dla kotek. Odpowiedz Link
jottka Re: Dla Wladzi :) 10.01.13, 12:59 e, czemu? biało-rudy nie jest zastrzeżony dla kotek, tylko szylkret i w większości trikolor (bo zdaje się w jakichś tam układach może się zdarzyć kocur-trikolor). poza tym to zastrzeżenie dotyczy rasy europejskiej, a kto tam wie do czego należą wyż obecni no i luk jest kawał chłopa, wystarczy na łapy spojrzeć Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Dla Wladzi :) 10.01.13, 14:13 Klops Luk - rudzielec jest napewno kocurem Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Dla Wladzi :) 10.01.13, 14:12 Kicia.Yoda jakos sobie w lepetynie ulozyla, ze ich nie ma nie istnieja, snia sie jej Troche wyjasnien jak to wyglada znajdziesz tu: forum.gazeta.pl/forum/w,10264,141610277,141610277,Z_tego_przyjazni_nie_bedzie_.html i tu: vimeo.com/53786225 Odpowiedz Link
yvi1 Re: Dla Wladzi :) 10.01.13, 19:59 Slodkosci! Luke mozesz w paczke i do mnie!. No zazdroszcze i juz,tez chce takie! Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Dla Wladzi :) 13.01.13, 19:53 Aaaaale piękności! Jak się dobrze w domu czują, że sobie pozwalają na takie galopady Nie jest źle z tymi kontaktami międzykocimi Naprawdę, wykonaliście wielką rzecz, czy mogliście się spodziewać, że kicia Yoda będzie mogła się z kimś tak zbratać? - bo to nie jest jeszcze przyjaźń, ale jakby - została otwarta furtka i wystosowane przyjazne zaproszenie Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Dla Wladzi :) 25.01.13, 19:35 Och, no piękne! Od razu w domu weselej I Luk jako poduszka, sama bym tak mogła się wtulić w koci brzuszek Trzeba uważać, gdzie się stawia stopy, bo mogą podciąć Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Dla Wladzi :) 25.01.13, 20:01 one Wiesiu ustalily sobie przestrzen, troche im w tym pomoglismy zabawy, hulanki, gonitwy sa w jadalni i livingu a spanko wylacznie u siebie w servicio wiec nei bardzo jest jak sie wtulac bo miejsca malo. Yodyna ma niestety coraz wiekszego stresa, budzi z krzykiem kilka razy dziennie i w nocy Odpowiedz Link
wladziac Re: Dla Wladzi :) 25.01.13, 20:08 Mysiulku aleeee kochana jesteś,mam ciągle niedosyt oglądania Twoich cudeniek,coś fantastycznego,dzięki!!!!tyle cudnego futra do głaskania,gdybym tylko mogła ukradłabym Ci jakieś futro tylko nie wiem które chociaż "w kupie" są najefektowniejsze Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Dla Wladzi :) 25.01.13, 20:39 Wladziu, to nie mnie dziekuj, tylko MD, bo to jego foty Odpowiedz Link
wladziac Re: Dla Wladzi :) 25.01.13, 20:51 MD dzięki,koty cudnej urody a zdjęcia rewelacja!tak mi poprawiły podły zimowy humor aż mi się ciepło zrobiło Odpowiedz Link
elzbieta.24 Re: Dla Wladzi :) 26.01.13, 10:10 Przecudne te fotki , zauroczyły mnie grubiutkie łapulki Luka.Dobrze że do Was daleko. Odpowiedz Link
loola_kr Re: Dla Wladzi :) 25.01.13, 21:37 przepiekne! Chyba przygarne drugiego kota bo tak radośnie wygladają we dwójkę. Odpowiedz Link
livia1111 Re: Dla Wladzi :) 25.01.13, 22:32 Aż se poszłam futra poprzytulać. Szczególnie brzuszyska. Odpowiedz Link
loola_kr Re: Dla Wladzi :) 25.01.13, 22:38 Nasza juz spi z córką pod kołdrą, tylko wąsy wystaja Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Dla Wladzi :) 01.02.13, 23:54 Szajba wg Lei: Luke Rybak: Mam cie! Ani nawet nie mysl! Boss: Odpowiedz Link
yvi1 Re: Dla Wladzi :) 02.02.13, 02:18 Musisz ty mieszkac tak daleko?Luke jest jak marzenie,to prawdziwy pan Kot, a Lea jak ksiezniczka,cudowna mordka i te oczy! Zabralabym od razu obydwa. Super zdjecia! Odpowiedz Link
wladziac Re: Dla Wladzi :) 02.02.13, 12:10 Mysiulku,nie znajduję już słów zachwytu i nad kociakami i nad zdjęciami ale te uchwycone w akcji najbardziej mnie biorą bo widzę w nich koci raj na ziemi,szalejące maluszki są cudowne Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Dla Wladzi :) 02.02.13, 20:37 Ależ one rosną! I beztrosko brykają! Te galopady, widać jakie tempo! Ekstra zdjęcia, no i te mordeczki.. Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Dla Wladzi :) 03.02.13, 18:17 Wladziu, fotograf lezacy na kanapie i ogladajacy film nie zawsze zdazy cyknac migawke gdy koty w akcji akurat sa Odpowiedz Link
pi.asia Re: Dla Wladzi :) 10.02.13, 09:08 o ja cię pędrolę, jakie cuda z końca świata!!! Luke to będzie (już trochę jest) Kot Co Ma Wszystkie Koty Pod Sobą. Boss - genialnie dobrany przydomek, zdaje się, że to jest właśnie jego prawdziwe imię. Księżniczka - prześliczka! To zdjęcie, na którym siedzi ze złożonymi łapeczkami i udaje dobrze wychowaną panienkę - mnie zauroczyło. Ciekawie ma umaszczone te łapiny - jakby ktoś przeciągnął pędzlem z jej lewego boku poprzez lewą łapkę aż do prawej. Oj, aniołek-dizajner musial miec zdrowo w czubie, jak dostał zlecenie na Leię Odpowiedz Link