niutaki 14.02.13, 10:08 Sluchajcie trzymajcie mocno, bo potrzebuje az 6, nie mam pojecia czy taka ilosc uda mi sie zalatwic. Czy w ogole cokolwiek dostane? Mam szesc ogonkow do wyciecia, no zadnym sposobem nie dam rady tego na swoj koszt zrobic Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karple Re: dzis wale po talony na sterylki trzymajcie kc 14.02.13, 10:11 Trzymam kciuki mocno!!! Powodzenia!!! Odpowiedz Link
lysy-jack Re: dzis wale po talony na sterylki trzymajcie kc 14.02.13, 10:22 Trzymamy mocno. Dla moich trzech dzikusów udało mi się załatwić darmowe cięcie. W niedzielę łapanka, a w poniedziałek idą na zabieg. Odpowiedz Link
niutaki Re: dzis wale po talony na sterylki trzymajcie kc 14.02.13, 10:27 Jak wroce to dam znac, jestem pelna obaw, a czas nagli. Nie chcialabym pozniej sterylek aborcyjnych, zawsze to bardziej dla kici obciazajace. Odpowiedz Link
barba50 Re: dzis wale po talony na sterylki trzymajcie kc 14.02.13, 10:32 Załatw ile się uda, o resztę będziemy się Zakątkowo martwić Kciuki są Jaka gmina? Odpowiedz Link
niutaki Re: dzis wale po talony na sterylki trzymajcie kc 14.02.13, 10:38 Wojewodztwo zachodniopomorskie, gmina Darłowo. Najbardziej obawiam ze zostane olana z gory do dolu, wtedy bedzie masakra. Kocury mi zwieja, a kotki wroca, ale z dziecmi Odpowiedz Link
menard44 Re: dzis wale po talony na sterylki trzymajcie kc 14.02.13, 10:48 Ja jestem z Rzeszowa i u nas o dziwo jest to załatwione bardzo przyzwoicie... sa dwie lecznice które wygrały przetarg na sterylki i wystarczy kota złapac, zawieźc, podpisac oswiadczenie ze kot jest złapany w miescie i po sprawie, nie ma limitów ile kto kotów przywiezie. W ub. roku jak sie w październiku kasa skonczyła to towarzystwo opieki wspólnie z mediami zrobiło raban i raz dwa dorzucili kasy z miasta. Praktyczne cały rok jest kasa na sterylki.. Trzymam kciuki.. Odpowiedz Link
hanka20074 Re: dzis wale po talony na sterylki trzymajcie kc 14.02.13, 11:05 no u nas rozdawali po 1 talonie na osobę Pojechałam o 6 rano, byłam 1-sza i ma talon dla mojej Inki. A dla bezdomnych bidulek mam załatwione przez TOZ,3 miejsca. kciuki trzymam, powodzenia Odpowiedz Link
wladziac Re: dzis wale po talony na sterylki trzymajcie kc 14.02.13, 11:34 no pewnie że trzymam kciuki,mocno Odpowiedz Link
rapuntzel Re: dzis wale po talony na sterylki trzymajcie kc 14.02.13, 12:25 kciuki i pazurki mocno zaciśnięte! Odpowiedz Link
menard44 Re: dzis wale po talony na sterylki trzymajcie kc 15.02.13, 11:16 U nas bezpłatne sterylki tylko dla bezdomniaków sa, ale przynajmniej zadnych limitów kotów na osobe nie ma i dobrze... Odpowiedz Link
menard44 Re: dzis wale po talony na sterylki trzymajcie kc 15.02.13, 11:17 Udało sie ???? Odpowiedz Link
menard44 Re: dzis wale po talony na sterylki trzymajcie kc 15.02.13, 23:30 No to słabo, nic wiecej nie chca dac ????? Wola miec stado dzikich kotów na jesieni??? Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: dzis wale po talony na sterylki trzymajcie kc 16.02.13, 00:40 Nosz kurde! I nic wiecej sie nie da wydebic? Odpowiedz Link
niutaki Re: dzis wale po talony na sterylki trzymajcie kc 16.02.13, 18:28 Ich to wali ile jest kotow ale jeszcze bede kombinowac, nie poddam sie tak latwo. Na razie jestem umowiona na srode na zabieg, co zlapie to bedzie ciachniete. Dam znac jak poszlo. Odpowiedz Link
kot_pampasowy Re: dzis wale po talony na sterylki trzymajcie kc 16.02.13, 20:24 Niutaki, a na jakich zasadach oni przyznają te talony? Po ileś na osobę? Trzeba jakieś kryteria spełniać? Bo pomyślałam, że może ktoś z Twoich kotolunbych znajomych poszedłby tam i wziął talony na siebie, a potem przekazał Tobie. Odpowiedz Link
niutaki Re: dzis wale po talony na sterylki trzymajcie kc 16.02.13, 23:47 Tak tez wlasnie zrobimy wysle sasiadke, a potem jeszcze kogos , oni tam sa nieufni, bo ludzie swoje wlasne zwierzeta sterylizuja na koszt miasta, oszukuja no i potem trzeba sie nagadac, naprosic i wiecej niz dwa w jednym miesiacu, na jedna osobe nie chca dac. Odpowiedz Link
salimis Re: dzis wale po talony na sterylki trzymajcie kc 17.02.13, 00:01 A nie dałoby się dogadac z fundacją działającą w twoim mieście ? Odpowiedz Link
niutaki Salimis 17.02.13, 14:59 Nie wiem nic o fundacji w moim miescie, a osoba ktora dziala z ramienia TOZ na naszym terenie ma tyle kotow do leczenia, sterylizowania itd ze nie mam serca jej glowy zawracac. Nie ukrywam tez ze ogranicza mnie niestety czas pracy mojej, nie zawsze moge zamknac biuro, zeby wyjsc rozne sprawy zalatwiac. Ale jestem dobrej mysli, za wszelkie pomysly i sugestie dziekuje, na biezaco bede informowac. Dzis kombinuje kogo by pierwszego ciachnac?? Kogo oblaskawiac?? Niestey bede zgadywac jesli chodzi o plec bo ciezko pod ogonki zajrzec. Odpowiedz Link
kot_pampasowy Re: dzis wale po talony na sterylki trzymajcie kc 17.02.13, 00:19 Hehe, no to powodzenia! Odpowiedz Link
agnes-05 Re: dzis wale po talony na sterylki trzymajcie kc 17.02.13, 12:58 A może nasz fundusz jakoš by pomógł? Co na to kapituła? Odpowiedz Link
salimis Re: dzis wale po talony na sterylki trzymajcie kc 17.02.13, 13:11 Jestem jak najbardziej za Odpowiedz Link
agnes-05 Re: dzis wale po talony na sterylki trzymajcie kc 17.02.13, 13:34 To byłoby super! chociaż na jednego kotka. ))) Odpowiedz Link