spendoria Re: Liczenie ogonków 11.03.13, 20:32 A to moje dwie dziewczynki: Melania i Gamoń Odpowiedz Link
kubona Re: Liczenie ogonków 11.03.13, 21:06 należę do jednego kota Jego Wysokość Mruczuś Odpowiedz Link
zaba_300 Re: Liczenie ogonków 11.03.13, 21:19 trzy koty (Max, Mini, Mysza) i ślimak afrykański (Sebastian) Odpowiedz Link
hanka20074 Re: Liczenie ogonków 12.03.13, 09:45 2 kociczki burasek Inka(7 miesięcy) tricolorcka Melania (2 lata) Odpowiedz Link
menard44 Re: Liczenie ogonków 12.03.13, 09:52 No to i ja sie dopisze... pies jeden 11 letni shih tzu imieniem Dyzio w komplecie z dwoma aktualnie dzikuskami Cykorem (bo straszna z niego boidupka, najgłosniej lamentował przy łapance i obcinaniu jajek) i Felusiem. Trzeci z dzikusków Toffi juz jest byłym dzikuskiem i od dwóch dni jest w swoim nowym domku... Teraz mam plana oswoic pozostała dwójke bo mam dla nich dom.. hip hip hurrrra!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
thelma333.3 Re: Liczenie ogonków 12.03.13, 10:38 zglaszam moj stan: nadal 2 kociaki, Amor i Romeo Odpowiedz Link
madziulec Re: Liczenie ogonków 12.03.13, 11:11 Musze obfotografić: Yvette-Paszczak i Salem-Sraluch Kochan ei przesłodkie oba, najukochańsze w świecie Odpowiedz Link
barba50 Re: Liczenie ogonków 12.03.13, 12:11 7 domowców: Ksika, Lolka, Pepek, Gucio, Gałka, Zawada i Hesia i 3 poddomowce: Rudalon, Plastuś i Bure (niezindentyfikowany osobnik dający się w trakcie jedzenia trochę głaskać, wygląda na faceta) Odpowiedz Link
ewa_anna2 Re: Liczenie ogonków 12.03.13, 20:17 Bardzo podoba mi się określenie "pozadomowce". Ja używam określenia koty nadworne Wszystkich nadwornych nie liczę. Szczególny wśród pozadomowców-nadwornych jest Putin, mieszka on w naszej piwnicy, dbamy o niego szczególnie. Nie chciał być domowy. Odpowiedz Link
lisek.chytrusek Re: Liczenie ogonków 12.03.13, 12:29 Od niedawna trzy ogony - 2 kocie, 1 psi. Przedstawiam w kolejności chronologicznej: Kotka Kicia (Pantera) Kotka Mizia Psica Tola Odpowiedz Link
wadera3 Re: Liczenie ogonków 12.03.13, 12:40 Cztery koty, w tym trzy dziewczęta Teofil - kierownik i zarządca całej menażerii, bardzo zazdrosny o względy i wszędzie wtykający swój ciekawski nochal: Antosia - księżniczka z manierami i fochami: Mamba - dzikusek, ale bardzo miziasty - domowa czarna pantera: I Edwarda - wieczna rezydentka na tymczasie: Odpowiedz Link
circa.about Re: Liczenie ogonków 12.03.13, 19:31 Wpisuje się, ale na razie bez zdjęć: 1) Kinia - pingwinka, 6 lat - znaleziona pod śmietnikiem w wieku około 3-4 miesięcy. 2) Hela - czekoladowa, 4 lata - adoptowana ze schroniska w Ostródzie. 3) Fonś - biało-rudas, 2 lata - adoptowany od Basi Mru. 4) Lucynka -szylkretka - około 1 roku, mimo planów wyadoptowania, została na prawach rezydenta i ma się dobrze. 5) Chomik - Krecik (bo czarny) - 1/2 roku, strachliwy egzemplarz nam się trafił Odpowiedz Link
mysiulek08 Jedynaczka plus 3 12.03.13, 19:40 czyli StarwarsFamily: Numer 1 ,oczywiscie Mistrz (a wlasciwie Mistrzyni) Yoda: i reszta Padme, tworczyni calego zmieszania i podwyzszenia nam stanu kotow w domu z jednego do czterech: to fota z listopada, kiedy jeszcze karmila maluchy i nie do konca wyszla na prosta z tulaczki Leia, psychiczno-osobowosciowy sobowtor Yody: Luk, zwany Klopsem, kot, ktory wie co kotu do szczescia potrzeba: Stan jest na chwile obecna. Ze wszystkich znakow na niebie i ziemi wynika, ze jesli sie zmieni to tylko o jednego kota. Odpowiedz Link
wladziac Re: Liczenie ogonków 12.03.13, 20:24 innych ogonków jak kocie nie posiadam,Kicia,Cwaniusia,Zuza,Misiu,Pipciuś i Filemon a w domku na balkonie Szarusia też moja ale nie chce ze mną mieszkać Odpowiedz Link
fajnykotek 2 kocury + z 8 rybek 12.03.13, 19:51 u mojej mamy - jedna kotka u teściów - 4 koty i 2 psy Odpowiedz Link
sootball Re: Liczenie ogonków 12.03.13, 20:20 Bury, czarny i - od pół roku - czarna. Czarna nie była planowana, to była wpadka. Przyszła kotka na podwórko i już nie chciała pójść, tylko, po krótkim okresie nieufności, pchała się pod rękę. W okolicy nikt kota nie szukał, a że mieliśmy wyrzuty sumienia że przełamaliśmy jej nieufność i baliśmy się że takiego ufnego kota ktoś może łatwo skrzywdzić, to zamieszkała z nami. I tak kot wymiauczał sobie dom Odpowiedz Link
kusama Rozliczenie roczne 12.03.13, 21:14 a nawet wieloletnie: ogonów 4, w tym 3 kocie i jeden psi. Lat łącznie 35. Waga łączna 30 kg razem z kłami i pazurami pzdr Odpowiedz Link
salimis Re: Liczenie ogonków 12.03.13, 21:36 Cztery koty Misia Melka Szymek Prysia Pies Sonia Odpowiedz Link
miriam_73 Re: Liczenie ogonków 12.03.13, 21:34 U mnie stan ogonów bez zmian, tzn sztuk dwie. Misia vel Kicia, aktualnie 6-latka, śmietnikowa europejska: Mela, aktualnie 4-latka, kotka tajska: I cały duecik: Odpowiedz Link
la.bruja Re: Liczenie ogonków 12.03.13, 22:44 Sztuk jeden (chociaż taki gruby, że mógłby robić za dwa koty ) Odpowiedz Link
salsadura Re: Liczenie ogonków 12.03.13, 22:54 To melduję raz jeszcze : Loko. Kot. Kraków. Dżeki. Pies + 3 półdzikie koty: Luna, Kocur + Łatka (na wsi). Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Liczenie ogonków 13.03.13, 10:01 Plamka/mama/,Filipek /synek/.Dwa europejskie buraski. Filipek cały pręgowany,mama z białymi łapkami. Koty wzięte z działek,już od wielu lat domownicy. Nie mogę się doliczyć ile mają lat. Plamka chyba około dwudziestki.Jedno i drugie ma tylko po dwa zęby. Odpowiedz Link
dorcia1234 Re: Liczenie ogonków 13.03.13, 11:30 to jeszcze ja Na stanie? jedno koto, czyli królowa eMka oraz 6 dokarmianych wspólnie z tesciową ogonów płci nieokreślonej Odpowiedz Link
bebe.lapin Re: Liczenie ogonków 13.03.13, 13:04 3 ogonki kocie oraz prywatny chlop, mianujacy sie "krolem kotow, generalem miau" ktos ma jednak wiekszego kociego pierd...a ode mnie Odpowiedz Link
super-kinia Re: Liczenie ogonków 13.03.13, 13:53 Jeszcze,moje ogonki w liczbie 5 sztuk:najstarszy pies Astek ,foks,lat 8,Kinga szyrkletka lat 7,rudy kocur Tofik lat 6,Figa trzykolorka lat 3,i mała dymna Misia około 7 miesięcy. Odpowiedz Link
capuccino_days Re: Liczenie ogonków 14.03.13, 13:04 Ani ja ani kicia ogonków nie mamy, ale i tak ją dopiszę Nikita - sztuk 1 Odpowiedz Link
estelka1 Re: Liczenie ogonków 14.03.13, 15:02 U mnie sztuk trzy (na dwie pańcie) Dwie czarne kocianki czyli Dunia i Misia oraz biało szaro czarna Mania. Jak widać u mnie same babki w domu zarówno te ludzkie, jak i te kocie Odpowiedz Link
viki711 Re: Liczenie ogonków 14.03.13, 19:18 proszę i nas doliczyć do kotostanu , 1 kot Puszek i 1 pies Fifi. Odpowiedz Link
mag_da53 Re: Liczenie ogonków 14.03.13, 23:14 U mnie osiem ogonków (kocich): Sonia, Kuba, Whisky, Figa, Dymek, Guciosław, Mruczysław i Drupi. Odpowiedz Link
lysy-jack Re: Liczenie ogonków 14.03.13, 22:17 Jeszcze ja się chcę załapać. Kotka Dzidzia. O dzikusach na działce nie wspominam, bo one są na stanie działki i obecnie karmione przez przeuroczą panią Jadzię. Odpowiedz Link