wladziac 24.03.13, 12:40 nie no na gamonia nie wygląda a raczej na rezolutnego koteczka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miriam_73 Re: Gamoń???? 24.03.13, 12:43 Z ust mi to wyjęłaś, na Gamonia toto zupełnie nie wygląda. Raczej na rezolutnego małego pięknego Kota. Odpowiedz Link
wladziac Re: Gamoń???? 24.03.13, 13:12 cudny ten zmarszczony nosek i spojrzenie pełne wyrzutu,oj wyraźnie coś mu się nie podoba Odpowiedz Link
jottka Re: Gamoń???? 24.03.13, 19:56 tkoboska, jednakowoż na witrynę to powinny być spokojniejsze zdjęcia gamoń zdecydowanie piękny, ale mało ataku serca nie dostałam na widok. chyba jednak ziewa Odpowiedz Link
andy3458 Re: Gamoń???? 24.03.13, 20:54 Spojrzenie bazyliszka, kiełki wampirka, ale futerko pięknego kota. I wcale na gamonia nie wygląda. Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Gamoń???? 24.03.13, 21:43 To samo od razu powiedziałam - ale wampirek! Niesamowity kot i odjechane zdjęcie. Że też mnie się nigdy nie udaje takiego zrobić! Niestety, wszystkie moje koty zachowują się jak syjamki Qwillerana - jak widzą kogoś z aparatem dają dyla, albo ostentacyjnie wylizują sobie tyłki. Odpowiedz Link
spendoria Re: Gamoń???? 25.03.13, 10:08 Aaaaa, nasz Gamoń kochany! A właściwie powinno być Gamonia, bo to koteczka Imię zostało z wczesnego kocięctwa, kiedy naprawdę mała była gamoniem Skakała jak piłka nie patrząc gdzie spadnie, sikała nam w łóżko bez opamiętania a największa aktywność przejawiała od 3 do 5 nad ranem. Imię się przyjęło, kicia na nie znakomicie reaguje i po prostu jest Gamoniem. Kitka trafiła do nas jako maleńka, zarobaczona i zaświerzbiona bida z katarem (koleżanka znalazła porzucony miot w piwnicy i kazała się zająć). Przywieźliśmy toto do domu od weta z cichą nadzieją że może przeżyje, oraz z nadzieją, że nasza starsza rezydentka Melania się maluchem zajmie. Cóż, Melka miała zupełnie inne plany Gamonek wkurzał ją niemiłosiernie i szybko się okazało, KTO tu rządzi. Najlepsze zresztą jest to, że Gamoń kompletnie nic sobie z tego nie robi i w ogóle się Melanii nie boi A czasem wręcz bezczelnie zaczepia I w ogóle to muszę powiedzieć, że Gamoń wyrosła na absolutnie cudownego kota - przytulaka. Przed jej przybyciem nie dane mi było - Mela to kocia dama, owszem pogłaskać można, chwilkę przysiądzie i mruknie, ale trzeba się o to baaardzo postarać. A Gamoń to miziak, mogłaby nie schodzić z kolan lub ramion, mruczy jak 3 traktory i gada jak najęta. Krótko mówiąc, kochajmy gamonie. Odpowiedz Link
ajaksiowa Re: Gamoń???? 25.03.13, 16:03 Jak Ona taka przytulaśna to czemu taka wściekła na tej focie Odpowiedz Link
mary_ann Re: Gamoń???? 25.03.13, 20:05 Boski kot. Cudownie uchwycona chwila - podziwiam. Odpowiedz Link
ewa_anna2 Re: Gamoń???? 25.03.13, 20:24 Piękny koteczek . PD. Czasem na mojego Franciszka mówię gamoń Odpowiedz Link
karple Re: Gamoń???? 25.03.13, 22:11 Gamoń??? Nieeeeeeeee!!! Mnie raczej przypomina wampirka- tak słodko pokazał kiełki Ślicznotek!!! Odpowiedz Link
spendoria Re: Gamoń???? 26.03.13, 10:00 Ależ absolutnie nie jestę wampirę, tylko tak rozkosznie ziewam lekko zezując W ogóle kocham spać. No i jeść - za biały ser i polędwicę dam się pokroić. Odpowiedz Link
loola_kr Re: Gamoń???? 26.03.13, 11:31 o jakie piękne! A ten łuk języczka idealny Ja chodzę za moim kotem z aparatem ale rzadko dobre zdjęcia wychodzą. Albo ja za wolna albo kotka za szybka. Odpowiedz Link