bebe.lapin Re: Borysa Borysa 02.05.13, 10:59 jaka elegancka i dystyngowana dama (a moze dzentelman?) Odpowiedz Link
rapuntzel Re: Borysa Borysa 02.05.13, 11:15 okrąglutkie, błękitnookie cudo i mina wyrażająca powagę i dostojeństwo Odpowiedz Link
wladziac Re: Borysa Borysa 02.05.13, 13:26 z wielką przyjemnością ogląda się Boryska na dzień dobry,śliczny jest Odpowiedz Link
ewik1976 Re: Borysa Borysa 02.05.13, 15:21 Uwielbiam koty z niebieskimi oczami! Są piękne! Odpowiedz Link
niutaki Re: Borysa Borysa 02.05.13, 15:58 piekna, co za wyraz twarzy, a jaka okraglutka Odpowiedz Link
ewa_anna2 Re: Borysa Borysa 02.05.13, 17:01 Przepiękna Uwielbiam koty niebieskookie o takim umaszczeniu. Odpowiedz Link
hanka20074 Re: Borysa Borysa 02.05.13, 17:15 łoł ale piękne futerko a oczy...fiu fiu cudo Odpowiedz Link
kiedyswygramwtotka Re: Borysa Borysa 02.05.13, 19:52 No dostojny kotSpojrzenie super,a jeszcze bardziej niebanalna minka Nawet nie wiem jak to nazwac.. Cos na styl- o co wam chodzi, mam focha itd Tez mam to szczescie byc wlascielka niebieskookiego siersciucha. Odpowiedz Link
flasterka prześliczna jest 02.05.13, 20:38 ale jest w niej coś takiego, że ja bym się bała jej podskoczyć Odpowiedz Link
yvi1 Re: prześliczna jest 02.05.13, 21:01 Ach te oczy,te niebieskie oczy!Ale chyba woli byc podziwiany /a z daleka . Odpowiedz Link
irys50 Borysa Borysa 02.05.13, 21:11 Jesli już się tak mnie dopytujesz dlaczego mnie nie ma na gumtree jako sprzedawca bo ja nie jestem sprzedawca tylko osoba prywatna która wystawia swoje rzeczy na sprzedaż. Wszystkim życzę udanego weekendu dużo słoneczka i miłego wieczorku Odpowiedz Link
mysiulek08 za szybko sie wyslalo :) 02.05.13, 21:14 Niebieskie hiszpańskie oczy Krople łez spływają z twoich hiszpańskich oczu Proszę, proszę nie płacz To jest tylko ‘żegnaj’, nie pożegnanie Niedługo powrócę Przynosząc ci całą miłość, jaką twoje serce może pomieścić Proszę, powiedz tak, tak Powiedz, że ty i twoje hiszpańskie oczy będą na mnie czekać Niebieskie hiszpańskie oczy Najładniejsze oczy w całym Meksyku Prawdziwe hiszpańskie oczy Proszę, uśmiechnij się do mnie jeszcze raz zanim wyjadę Niedługo wrócę Przynosząc ci całą miłość, jaką twoje serce może pomieścić Proszę, powiedz tak, tak Powiedz, że ty i twoje hiszpańskie oczy będą na mnie czekać Powiedz, że ty i twoje hiszpańskie oczy będą na mnie czekać Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Borysa Borysa 02.05.13, 21:36 King Elvis spiewal wylacznie przepiekne piosenki, przepieknie Odpowiedz Link
wadera3 A ja wolę ten duet:) 02.05.13, 22:51 Spanish Eyes - Willie Nelson & Julio Iglesias .mp4 Odpowiedz Link
pi.asia Re: Borysa Borysa 03.05.13, 07:19 Jak wygląda ułamek ziemskiego raju? 1. na kolanach własny, ciepły, miziasty kot (w tym przypadku Duszka) 2. pod ręką gorąca herbata i ciasteczka 3. w głośnikach ciepłe głosy Willie Nelsona i Julia Iglesiasa, śpiewające jedną z najpiękniejszych piosenek wszech czasów 4. a przed oczami błękitnookie cudo do podziwiania Odpowiedz Link
andy3458 Re: Borysa Borysa 03.05.13, 11:00 Oczy przepiękne, futro tak samo, spojrzenie dostojne. Tylko podziwiać. Odpowiedz Link
borysa Re: Borysa Borysa 03.05.13, 19:56 Zaglądam do zakątka po kilkudniowej przerwie ( majówka ! ) a tu mój Borys ! Jego mina i władcze spojrzenie wyraźnie pokazują, kto rządzi w naszym domu. Może ma jakiś szlachetny rodowód, ale nic nie wiem o jego pochodzeniu : po prostu zjawił się kiedyś przed naszymi drzwiami jako miauczący, głodny kociak i zawładnął mną do reszty. Odpowiedz Link
agnes-05 Re: Borysa Borysa 03.05.13, 20:09 Och, Borysek! Kolejny sobowtör mojego Omarka. Takie same oczy, taka sama władczość. Mój tez nie ma rodowodu, po prostu go przygarnełam. )) Te koty są niesamowite, niezaleznie czy to syjam, tonkijski, burmański itp...Uwielbiam te pointy i błękitne oczyska. Czy Borysek aportuje? Odpowiedz Link
miriam_73 Re: Borysa Borysa 03.05.13, 20:30 O matulu, moja wykapana Melka! Toż to 100-procentowy kot tajski (syjam starego typu) Głaski dla królewicza )) Odpowiedz Link
miriam_73 Re: Borysa Borysa 03.05.13, 20:31 O właśnie, Agnes, masz rację z pytaniem. Czy Borys aportuje zabawki, gada i włazi na wysoko położone miejsca? Odpowiedz Link