27.06.13, 06:30
https://img221.imageshack.us/img221/7430/dnbe.jpg

Tylko sie mnie nie pytajcie co robi pila lancuchowa w jadalni, suszarke moge wytlumaczyc wink
Obserwuj wątek
    • yvi1 Re: Chaos 27.06.13, 06:52
      Czyzby Imperium zaatakowalo smile?
      Mysiulek ,ja cie podziwiam za stoicki spokojsmileNie tylko ich nie przegonilas,ale zrobilas super( jak zawsze ) zdjecie .smile.
      I co kto wygral? Star Warsy albo sciana?smile
      • olinka20 Re: Chaos 27.06.13, 09:18
        I czy papier zuzyty został przez Star Warsy do konca? big_grin
        Słodko strzepuje go z jezyka big_grin
        • zew-is Re: Chaos 27.06.13, 09:41
          Jaka zgodna współpraca smile
          A bidulkowi się papier do języka przykleił wink
          • niutaki mysiulku :D 27.06.13, 09:55
            >>Tylko sie mnie nie pytajcie co robi pila lancuchowa w jadalni<<
            zdjecie jak zawsze - mistrzostwo swiatakiss a co do pily lancuchowej - pewnie robi to samo w Twojej jadalni co sprezarka w moim saloniebig_grin
            • barba50 Re: mysiulku :D 27.06.13, 10:06
              A u mnie odkurzacz do oczka wodnego big_grin

Idę go przestawić w mniej widoczne miejsce suspicious
            • mysiulek08 Re: mysiulku :D 28.06.13, 21:35
              Kompresor tez stal smile Poza tym Kicia.Yoda musi zaaprobowac kazdy zakup narzedzia czy innego sprzetu elektrycznego.
        • mysiulek08 Re: Chaos 28.06.13, 21:37
          Nie, nie dokonczyl jeszcze tej rolki smile
      • mysiulek08 Re: Chaos 28.06.13, 21:37
        Yvi, cos wpominalas o przyjechaniu po starwarsy? Nadal aktualne? tongue_out

Sciana stoi. Nie przegonilsmy, bo nie gonimy kotow z zasady, a tu czynny udzial w w ataku Imperium brala Padme, a przy jej zlamanej duszy jakakolwiek aktywnosc w domu jest wskazana.
    • elzbieta.24 Re: Chaos 27.06.13, 11:04
      Gdzie ten chaos ? Troszkę uszkodzony papier i trzy cudne futra zajmujące się grzecznie swoimi sprawami , u mnie to jest prawdziwy chaos.
    • noirdesir2 Re: Chaos 27.06.13, 14:39
      widzac to, przypomnialo mi sie takie zdjecie z fejsa z kotem siedzacym wsrod kilku podartych rolek papieru toaletowego i podpis (sorry za moj angielski,jesli zrobie blad): 'so many paper work, so little time...'
      • salimis Re: Chaos 27.06.13, 16:44
        Ty im mysiulek nie przeszkadzaj w robotach wykończeniowych bo jak odwalą fuszerkę to będzie tylko i wyłącznie twoja wina wink
        • pi.asia Re: Chaos 27.06.13, 19:00
          Jakbyś nie napisała, że tam jest piła łańcuchowa, tobym jej nie zauważyła.
          Natomiast mam pytanie co w jadalni robi papier toaletowy? Z reguły bywa on w pomieszczeniu będącym odwrotnością jadalni wink

Koty jak zawsze CUDOWNE!
          • andy3458 Re: Chaos 27.06.13, 19:45
            Toż przecież piła łańcuchowa jest niezbędna w kuchni. A czym można pokawałkować zamrożone na kość nóżki wieprzowe, albo inne specjały, kiedy jest potrzeba natychmiastowego ich użycia, a za nic nie dają się pokroić żadnym nożem. Rozmrażanie w tradycyjny sposób może trwać do końca świata i jeden dzień dłużej. big_grin
          • mysiulek08 Re: Chaos 28.06.13, 21:33
            > Natomiast mam pytanie co w jadalni robi papier toaletowy? Z reguły bywa on w po
            > mieszczeniu będącym odwrotnością jadalni

W okresie jesienno-zimowym papier toaletowy, co tu duzo mowic, zastepuje nam roboczo chusteczki higieniczne (bardzo popularna tutaj zamiana) i rolki miekkego, pachnacego papieru kazdy z nas ma swoim biurku plus dyzurna lezy na lawie przy kanapach, wiec Luk mial latwy dostep do zdobyczy smile
    • zielistka00 Re: Chaos 27.06.13, 20:34
      Jakbyś się zmęczyła chaosem powodowanym przez Luke'a, to ja go chętnie przyjmę wink Co tam parę strzępków na podłodze, za to jaki KOT!
      • klaryma Re: Chaos 27.06.13, 20:51
        biedny Luke, sie zakrztusil...Ja protestuje przeciwko takiemu traktowaniu kota!
        • mysiulek08 Re: Chaos 28.06.13, 21:30
          On sie wcale nie zakrzusil smile
      • mysiulek08 Re: Chaos 28.06.13, 21:31
        Alez prosze bardzo, ale Luk idzie tylko w trojpaku tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka