salimis 27.06.13, 10:50 Leży na czerwonej kanapie niczym królowa na tronie Berło i korona za pewne w czyszczeniu są Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mitta Re: Dostojna Emilka 27.06.13, 12:12 Czarne na czerwonym, oczy ma zielone, co to jest? Emilka Odpowiedz Link
niutaki Re: Dostojna Emilka 27.06.13, 13:59 pieknie jej w czerwonym, bardzo elegancka dama - Emilia Odpowiedz Link
livia1111 Re: Dostojna Emilka 27.06.13, 17:48 Cudna Emilia, ale wzrok mówi sam za siebie, trzeba pytać o pozwolenie na głaski Odpowiedz Link
andy3458 Re: Dostojna Emilka 27.06.13, 19:54 Powaga Książęcego Majestatu wymaga groźnego spojrzenia na podwładnych, chociaż Emilka na pewno kocha ich bardzo całym swoim serduszkiem. Odpowiedz Link
zielistka00 Re: Dostojna Emilka 27.06.13, 20:31 Ależ szylkrecie śliczności Faktycznie jakaś dostojność z niej bije. Może jakieś inne fotki byłyby dostępne...? Odpowiedz Link
klaryma Re: Dostojna Emilka 27.06.13, 20:52 taka sie wydaje malutka, a taka jest powazna! Odpowiedz Link
magdakingaklara Re: Dostojna Emilka 27.06.13, 21:10 Dzieki dziewczyny za miłe i słodkie słowa o mojej kocicy Emilka jest u nas od roku. Trafiła do nas na wyczerpaniu. Miala ok. 2 m-c. Imię nadała jej córka (wtedy 3 latka) na cześć swej najlepszej koleżanki ze żłobka Emilka jest kochanym kociakiem. Bezproblemowym. Ino budzi nas codziennie rano ok 5 nad ranem gryząc palce u nóg które wystają z pod kołdry Odpowiedz Link
jan.kran Re: Dostojna Emilka 28.06.13, 05:54 Zazdroszcze Ci tego gryzienia... A Kot piekny jest , mnie urzekly lapki i oczy Odpowiedz Link
elzbieta.24 Re: Dostojna Emilka 28.06.13, 12:41 Ogrom powagi w tych ślicznych ślepkach ,gryzienie w palce o 5 rano nie jest zabawne. Odpowiedz Link
rapuntzel Re: Dostojna Emilka 28.06.13, 19:40 Prawdziwie królewska, nawet ubiera się w złoto i klejnoty Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Dostojna Emilka 29.06.13, 00:16 A dla mnie właśnie na odwrót - nawet czerwona skórzana kanapa nie przekona mnie, że Emilka jest jakąś damą z fumami (choć bycie damą z fumami każda kotka ma wmontowane fabrycznie). Kicia, urocza szylkretka, ale tak poza tym kot, że do rany przyłóż, stworzenie o wyglądzie miłym, pociągającym i w sumie bardzo poczciwym. Nie zdziwiłabym się, gdyby była miziata, spokojna i po kociemu mądra. Odpowiedz Link