jarka63 03.08.13, 15:25 Niekot, ale cudny. Jak pralinka ze śmietankowym nadzieniem. I to głębokie, melancholijne spojrzenie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yvi1 Re: Niekot Gismo 03.08.13, 16:28 Bardzo,bardzo dziekujemy za ten zaszczyt i niespodzianke! Gismo jest kundlem z wygladem owczarka australijskiego . Jest u nas od szczeniaka i przybyl jak byla z nami nasza ukochana Gina.I nigdy nie zyli ze soba jak pies z kotem , tylko byl sobie kot i pies. Jeszcze raz bardzo dziekujemy prawo bycia niekotem . Odpowiedz Link
lisek.chytrusek Re: Niekot Gismo 03.08.13, 22:35 Cudowny kiciuś, z tych, co machają ogonem i pokazują język Odpowiedz Link
lysy-jack Re: Niekot Gismo 03.08.13, 18:56 To, że jest to Koci Zakątek, nie znaczy, że jesteśmy ortodoksyjnymi kociarzami (są tu i faceci, kocia jego fizjonomia! [to jest przekleństwo]). Toż to prawie kot, tyle że ma więcej mokrego nosa, więcej metrów do czesania oraz mniej niezależności i indywidualności. A futro jak futro, trzeba karmić, kochać i cieszyć się jego szczęściem każdego dnia z nim spędzonym! O! Odpowiedz Link
dzedlajga Re: Niekot Gismo 03.08.13, 19:01 Niekot jest piękny. To spojrzenie i uszy Za rok też zgłoszę mojego niekota Odpowiedz Link
wladziac Re: Niekot Gismo 03.08.13, 19:58 jaka miła niespodzianka i odmiana,Gismo jest piękny Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Niekot Gismo 03.08.13, 20:19 I tyle tego pięknego, skórzastego nosa i te lekko łzawe oczy! Kolorystycznie rzeczywiście wygląda jak smakowita pralinka, a właściwie jak wilgotne ciasto brownie Odpowiedz Link
andy3458 Re: Niekot Gismo 03.08.13, 20:32 Kot czy niekot to nieważne. Ważne że pogłaskać można, przytulić też i chociaż nie mruczy, to w końcu też przyjaciel człowieka. A mokry nochal piękny, jak zresztą cała reszta. Odpowiedz Link
zmija_w_niebieskim Re: Niekot Gismo 03.08.13, 20:45 Lubię to eleganckie zestawienie - złotobrązowego z czekoladowobrązowym. Tylko psy tak mają, na kotach nie widziałam, jakkolwiek pod względem elegancji to zwykle koty biją psy na (nomen omen) pysk ... Odpowiedz Link
jottka ale to kot przecież!! 03.08.13, 21:49 tylko z rzadszego podgatunku psowatych głośniej mruczą i są nieco mniej skoczne, ale ogólnie piękny kiciuś Odpowiedz Link
zielistka00 Re: ale to kot przecież!! 04.08.13, 20:35 Ależ rzadka rasa, co za futro tylko pewnie nieuk i z kuwety nadal nie umie korzystać Odpowiedz Link
daslicht Re: Niekot Gismo 03.08.13, 23:13 Piękny pies. Nie wiedziałam, że bywają tu także psy na głównej Odpowiedz Link
rapuntzel Re: Niekot Gismo 04.08.13, 09:21 Piękny niekotek! Cudowne umaszczenie i mądre oczy. Odpowiedz Link
biedroneczka47 Re: Niekot Gismo 04.08.13, 11:07 Piękny. Aż się ręce wyrywają żeby go złapać za szyję i utulić. Odpowiedz Link
noname2002 Re: Niekot Gismo 04.08.13, 16:10 No ładnie, spojrzałam na zdjęcie Gismo i byłam pewna, że pomyliłam fora Odpowiedz Link
yvi1 Re: Niekot Gismo 04.08.13, 17:24 Bardzo dziekujemy za wszystkie mile slowa! Dodam jeszcze,ze jest prawdziwym pieszczochem i uwielbia mi sie pchac na kolanka,co niestety nie zawsze jest uwienczone sukcesem . Dlatego dalej urabiamy pana,zeby bylo do pary.Kot i pies . Miejmy nadzieje,ze niedlugo zmieknie . Odpowiedz Link
lampka_nocna5 Re: Niekot Gismo 05.08.13, 00:00 kiedyś, w dziecięstwie, myślałam, że że ludzie dzielą się na kociarzy i psiarzy. Bo miewałam psy. Odkąd mam koty (znaczy, one maja mnie), uważam, że ludzie się dzielą na zwierzęciarzy i niezwierzęciarzy. Piękna psina. Wszystkie zwierzaki sa piękne (oprócz pajakow) Odpowiedz Link
olinka20 Re: Niekot Gismo 05.08.13, 11:24 Lampko, pieknie napisaas, pozwol ze sie podpisze. A Gizmo fajny, taki przytulak Odpowiedz Link