Dodaj do ulubionych

Choinka na wabia

24.12.13, 23:12
Postawiłam dla kotów specjalną małą choinkę, którą łatwo przewrócić i która ma plastikowe bombki. Ciekawe czy uda się odwrócić uwagę od tej prawdziwej smile
Obserwuj wątek
    • pi.asia Re: Choinka na wabia 25.12.13, 08:05
      naiwna........
      • andy3458 Re: Choinka na wabia 25.12.13, 08:39
        Ja nie tak dawno chwaliłem się że Kicia nie interesuje się choinką. Błąd. Wczoraj się zainteresowała i wynik był taki że 2 bombki poooooszły do śmietnika. Ale to nic. I tak było tych bombek za gęsto. A Kitka miała chociaż zabawę próbując rozbierać choinkę.smile
        • biedroneczka47 Re: Choinka na wabia 30.12.13, 18:29
          Wczoraj mój Zbyś z wielką gracją rzucił bombką o podłogę z wysokości górnego hamaka wink
          Pewnie chciał ją tylko pacnąć ale jakoś tak się stało, że zaczepił pazurkiem o nitkę i bombka została mu na łapce. Przez chwilę siedział i paczył na to co mu z łapki zwisa a potem jak nie machnie!
          Bombka z tych mniej cennych. Nawet myślałam, że plastikowa ale niestety. Drobny mak wink
          Ale co to by były za święta bez rozbitej bombki? wink
          • aankaa Re: Choinka na wabia 30.12.13, 21:09
            okruszki pozamiatać i przystroić kota - jak Pi, przez roztargnienie big_grin
            • biedroneczka47 Re: Choinka na wabia 01.01.14, 09:36
              Wczoraj Zbyś był lekko brokatowy, bo się smarowałam "złotym" balsamem i akurat wtedy koniecznie musiał się ocierać i przymilać wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka