noname2002 24.12.13, 23:12 Postawiłam dla kotów specjalną małą choinkę, którą łatwo przewrócić i która ma plastikowe bombki. Ciekawe czy uda się odwrócić uwagę od tej prawdziwej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andy3458 Re: Choinka na wabia 25.12.13, 08:39 Ja nie tak dawno chwaliłem się że Kicia nie interesuje się choinką. Błąd. Wczoraj się zainteresowała i wynik był taki że 2 bombki poooooszły do śmietnika. Ale to nic. I tak było tych bombek za gęsto. A Kitka miała chociaż zabawę próbując rozbierać choinkę. Odpowiedz Link
biedroneczka47 Re: Choinka na wabia 30.12.13, 18:29 Wczoraj mój Zbyś z wielką gracją rzucił bombką o podłogę z wysokości górnego hamaka Pewnie chciał ją tylko pacnąć ale jakoś tak się stało, że zaczepił pazurkiem o nitkę i bombka została mu na łapce. Przez chwilę siedział i paczył na to co mu z łapki zwisa a potem jak nie machnie! Bombka z tych mniej cennych. Nawet myślałam, że plastikowa ale niestety. Drobny mak Ale co to by były za święta bez rozbitej bombki? Odpowiedz Link
aankaa Re: Choinka na wabia 30.12.13, 21:09 okruszki pozamiatać i przystroić kota - jak Pi, przez roztargnienie Odpowiedz Link
biedroneczka47 Re: Choinka na wabia 01.01.14, 09:36 Wczoraj Zbyś był lekko brokatowy, bo się smarowałam "złotym" balsamem i akurat wtedy koniecznie musiał się ocierać i przymilać Odpowiedz Link