dzedlajga Re: kamuflaż po raz kolejny :) 19.01.14, 22:24 Świetne, gdyby przymknął oczka i założył inne skarpetki byłby nie do odnalezienia Odpowiedz Link
margo.4 Re: kamuflaż po raz kolejny :) 19.01.14, 23:35 obledne jest to zdjecie - zupelnie jak kameleon Odpowiedz Link
pi.asia Re: Level master: 20.01.14, 22:09 Zastanawiam się, czy ludzie biorą szylkretki, bo mają taki wystrój wnętrza, czy dobierają płytki i wykładzinę pod kolor kota... Odpowiedz Link
yula Re: Level master: 20.01.14, 23:44 Właśnie o to samo miałam sie spytać Moja ma uproszczone zadanie, jest czarna. Ulubione miejsca to oczywiście czarne Jednak nie mam zamiaru kłaść czarnej podłogi czy malować ścian na czarno Odpowiedz Link
arim28 Re: Level master: 21.01.14, 09:15 Moze slyszeli, ze w Niemczech szylkretki to koty przynoszace szczescie? Ja tez kupilam dywan a po roku zjawila sie u nas szylkretka - i pasuja do siebie idealnie Odpowiedz Link
biedroneczka47 Re: kamuflaż po raz kolejny :) 22.01.14, 21:39 Moja psiapsióła ma czarną kocicę. Jak w ciemności widzi dwa jasne punkty, to znaczy że kot jest przodem do niej a jak jeden to tyłem Odpowiedz Link