Dodaj do ulubionych

A ja się mogę wyspać!

11.02.14, 21:44
Jako kontrwątek Eli, postanowiłem wrzucić kilka fotek.

Dzidzia tak ze mną "pracuje". Dopóki żona nie wróci z pracy, to jest jej jedyne miejsce do spania - na stole koło mnie.

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/vg/tb/7xlq/vs3XByKC4UwQLfzFeX.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/vg/tb/7xlq/lQEO1yjYYWglAJoXEX.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/vg/tb/7xlq/4dNkdR4OPSxKEVOddX.jpg

Wieczorkiem, bywa że zasypia gdzie popadnie. Żona poniżej, na kanapie, a na oparciu Dzidka.

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/vg/tb/7xlq/6b0nJI99wslKgWY11X.jpg

Ile razy patrzę na Dzidzię, kiedy to śpi niczym księżniczka na ziarnku grochu, to zawsze myślę o dzikunach. Co one wtedy porabiają...? Pociesza mnie jedna myśl, że są naprawdę wolne, mają co jeść i gdzie mieszkać. Tak czy inaczej jest mi wtedy trochę smutno.

Chyba zanudzam szanowne grono fotkami Dzidki, ale cóż zrobić? Tak już mam smile
Obserwuj wątek
    • elzbieta.24 Re: A ja się mogę wyspać! 11.02.14, 21:55
      Jak ja bym chciała, żeby choć jedno z moich futer dało się tak słodko otulić kocykiem.Bardzo lubię być zanudzana fotkami Dzidzi.
      • lysy-jack Re: A ja się mogę wyspać! 11.02.14, 22:15
        Teraz to Dzidzia sama szuka kocyka, (...) miastowa smile
        Jak jest pod kocykiem, to mogę nawet ją przesunąć z klawiatury na bok i nawet oczu nie otwiera.
        Wie czyja to ręka. Pamiętam, jeszcze rok temu budził ją papierek spadający ze stołu.
        Dzidka ma taki dziwny rytm podczas spania koło mnie. Kiedy się tylko porusza, przekręca, to zawsze choć odrobinkę w moją stronę, nigdy w przeciwną.
    • aankaa Re: A ja się mogę wyspać! 11.02.14, 22:56
      Chyba zanudzam szanowne grono fotkami Dzidki, ale cóż zrobić? Tak już mam

oh, zanudzaj i jeszcze nie zapomnij dodawać podpisów smile
      gdyby (nie daj boziu) okazało się, że postanowiłeś dzielić się zdjątkami Dzidki wyłącznie na twarzoksiążce pozbawiłbyś mnie przyjemności oglądania Waszego cudownego zwierzątka

ps. kocyk wymiata !
      • lysy-jack Re: A ja się mogę wyspać! 11.02.14, 23:05
        aankaa napisała:

Co prawda mam konto na twarzoksiążce, ale dlatego, że muszę. Kocie fotki idą tylko tutaj.

> ps. kocyk wymiata !

Nie myślcie sobie, takie same kocyki mają w domkach na działce moje dzikuny. A co, nie są gorsze smile
        W piątek jedziemy z Dzidką na działkę na trzy dni, sprawdzić jak się mają moje czarnuchy. Jakoś przepękamy pierwszą noc wtuleni w siebie, zanim dom się ogrzeje. Na wejściu będzie pewnie ledwo na plusie, a rano niewiele więcej niż 10*C. Damy radę. Musimy załatwić marcową sterylkę dla najmłodszej pociechy, póki nie będzie za późno.
    • zmija_w_niebieskim Szanowne grono zdjęć Dzidzi nigdy nie ma dosyć! 11.02.14, 23:00
      Szanowne grono zdjęć Dzidzi nigdy nie ma dosyć!
      • pi.asia Re: Szanowne grono zdjęć Dzidzi nigdy nie ma dosy 12.02.14, 06:19
        Chyba zanudzam szanowne grono fotkami Dzidki
        Kokiet z pana, panie dzieju, kokiet wink
        • barbara965 Re: Szanowne grono zdjęć Dzidzi nigdy nie ma dosy 12.02.14, 07:51
          Oj tam, nigdy nie znudzą mi się zdjęcia Dzidzi.
          • hanka20074 Re: Szanowne grono zdjęć Dzidzi nigdy nie ma dosy 12.02.14, 08:56
            ja tylko mam nadzieję ze ten różowy nosek jest regularnie całowany bo tak wychylać prowokacyjnie to cudo spod kocyka...mrrrrrrrrrrrrrrr
            fotki cudne i zanudzaj panie nimi dalej big_grin
            mnie takie zanudzanie pasuje a dzidzia urocza
            • czarna.kotka.psotka Re: Szanowne grono zdjęć Dzidzi nigdy nie ma dosy 12.02.14, 10:43
              Żeby tylko nosek (oczywiście prześliczny), ale te różowiutkie łapunie wysuwające się spod kocyka we wzory dokładnie w ich kolorze! Łapunie są the best! smile
              Bardzo proszę systematycznie nas zanudzać, męczyć, dręczyć, prześladować wink zdjęciami Dzidzi!
              • olinka20 Re: Szanowne grono zdjęć Dzidzi nigdy nie ma dosy 12.02.14, 10:55
                Dołaczam do chórku uwielbiajacego byc zanudzanym Dzidzią.
                Przesłodka jest, zeby tak moje kołki spały pod kocykiem ech...
                • lysy-jack Re: Szanowne grono zdjęć Dzidzi nigdy nie ma dosy 12.02.14, 11:24
                  olinka20 napisała:

> zeby tak moje kołki spały pod kocykiem ech...

Musimy jednak bardzo uważać, aby przypadkiem nie usiąść na kocyku. Córka prawie na niej nie usiadła, kiedy ta schowana pod swój kocyk leżała niewidoczna na fotelu smile
                  • niutaki Re: Szanowne grono zdjęć Dzidzi nigdy nie ma dosy 12.02.14, 11:29
                    Cudniesmile u mnie Ryska mozna okryc kocykiem, to jest taki piecuch, ze szok, chociaz ostatnio znalazl sobie inne miejsce zyciowe do spania: w folii lezacej w salonie na podlodzebig_grin jest remont i ogolny balagan.
                    • olinka20 Re: Szanowne grono zdjęć Dzidzi nigdy nie ma dosy 12.02.14, 13:56
                      Niu to i tak Rysiek to fajny chłopak, u nas jak był remont i panowie przykryli folią kanape ( zeby przy malowaniu nie zabrudzic) to po 15 minutach folia była w strzępach, a w folii szalał rudy ( nawiasem mowiąc asysytował malowaniu dzielnie, noszac slady asysty na ogonie, boczku i uchu wink )
                      • niutaki Re: Szanowne grono zdjęć Dzidzi nigdy nie ma dosy 12.02.14, 14:53
                        A tak asysta musi bycbig_grin Dziad tam w chalupie szaleje: fototapety, okapy, malowanie, wlazenie na drabine itd itp - oczywiscie wszedzie tam jest Rysiekbig_grin Dzizas dzieki ci panie, ze chociaz jeze spiomsuspicious na strychu, bo Dziad by sie z nerwow choroby nabawilwink
    • miriam_73 Re: A ja się mogę wyspać! 12.02.14, 18:03
      Bardzo twarzowy kocyk smile
      Dzidzi nigdy nie za wiele smile))

Moja Meli to też piecuch, ostatnio sypia w legowisku postawionym przy samym kaloryferze (wcześniej spała na gołej podłodze, zanim gupi personel pokładowy wpadł na to, żeby tam przestawić leżankę; mea culpa!).
      • emigrantkaaa Re: A ja się mogę wyspać! 13.02.14, 06:15
        > Bardzo twarzowy kocyk smile

Taki niemowlęcy, prawda?
        Dzidzia wygląda pod nim rozkosznie smile
        • lysy-jack U nas bez zmian 13.02.14, 09:22
          emigrantkaaa napisała:

CytatTaki niemowlęcy, prawda?
          Tak. Specjalny do wózka na spacery.

A u nas, dzisiaj dzień jak co dzień.
          Komputerek grzeje, więc Dzidzia się do niego przytula.
          https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/vg/tb/7xlq/70SRHOabYKZI0AY5ZX.jpg

Co to za błyskanie? Wal się panoczku!
          https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/vg/tb/7xlq/FMv8CmgyzcSHYedjbX.jpg

Śpimy dalej.
          https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/vg/tb/7xlq/vUUPB8yJaxgo4wWdCX.jpg

A tyle jest mięciutkich miejsc w domu, gdzie można znacznie wygodniej poleżeć. Co za kocisko, aby tylko bliżej człowieka smile
          • k1234561 Re: U nas bez zmian 13.02.14, 17:20
            Foty super!
            Dzidzia przepiękna w tym kocyku.No i ten różowy nosek oraz poduszeczki do zacałowania.
            Jak ona słodko wygląda,zawinięta w ten śliczniutki kocyk.Cudo,po prostu cudo.
            • wiesia.and.company Re: U nas bez zmian 18.02.14, 00:03
              Piękne, piękne!!! Proszę o bis! smile Łykam te zdjęcia nienasycenie jak gęś kluski, ciągle mi mało!!! smile smile smile
              • aniak68 Re: U nas bez zmian 18.02.14, 11:28
                Dzidzia super słodka,Pańcia zdjęcia cudne i czułość emanująca z opisów też,proszę więcej.Dla mnie Faceci tak kochający koty(w tym mój Chłop) są szalenie męscy i sexowni .Dziewczyny też tak macie?
                • tami46 Re: U nas bez zmian 18.02.14, 22:52
                  Dzidzia jest cudowna.Zdjęcia robi pan ,a nie panciasmile
                  • aniak68 Re: U nas bez zmian 19.02.14, 12:41
                    tez piszę że Pańcia zdjęcia a nie Pańci smile
                    • lysy-jack Re: U nas bez zmian 19.02.14, 13:00
                      aniak68 napisała:

> tez piszę że Pańcia zdjęcia a nie Pańci smile

To może uprośćmy tę kwestię.
                      Zdjęcia Dzidzi robi panoczek https://forum.autokacik.pl/images/graemlins/hehe.gif
                      • dzedlajga Re: U nas bez zmian 19.02.14, 13:44
                        lysy-jack napisał:

> aniak68 napisała:
                        >
                        > > tez piszę że Pańcia zdjęcia a nie Pańci smile
                        >
                        > To może uprośćmy tę kwestię.
                        > Zdjęcia Dzidzi robi panoczek

Wetnę się, mogę? Dopiero teraz doczytałam, że stoi napisane, "Pańcia zdjęcia cudne" czyli Pana zdjęcia cudne. Pierwszym razem przeczytałam: Pańcia zdjęcia cudne robi. I chyba Jacek też.
                        • aniak68 Re: U nas bez zmian 20.02.14, 13:20
                          smile
                          • kkk Re: U nas bez zmian 26.02.14, 10:46
                            o nieee, ale foty! big_grin
                            jedno oko łaskawa była otworzyć big_grin
                            az mam ochote biec do domu i swoją kitkę wyściskac, pewnie też lezy na środku łózka na kocyku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka