jottka 23.04.14, 21:09 bardzo piękne imię ale on nie wygląda na kicanta, tylko na nad wyraz skupionego myśliciela - trzymałaś w ręku chrupkę czy myszę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niutaki Re: kicuś 23.04.14, 21:31 i taki schludny, gladziutki bardzo ostroznie sobie patrzy, czekamy na historie i wiecej fotek. Odpowiedz Link
circa.about Re: kicuś 24.04.14, 19:00 Kicuszka już niestety z nami nie ma - dożył pięknego wieku 16 lat i niestety z powodu niewydolności nerek musiałam mu pomóc w przejściu przez Tęczowy Most. Kicuś to mój pierwszy kot, wzięłam go ze schroniska w Sopocie gdy tylko wyprowadziłam się z domu i zaczęłam pierwszy rok studiów. W biurze schroniska była klatka z kociętami - on był pierwszy, który dał się złapać - jak to mówił mój były już mąż- pierdołą się urodził i pierdołą został do końca życia . No był pierdołą, przyznaję, ale kochaną i przytulastą, zero agresji. Chodził za nami krok w krok. W tamtych czasach strasznie dużo paliliśmy i chadzaliśmy na papierosa do kuchni, Kicek zawsze siedział z nami - nienawidził być sam. Śmialiśmy się, ze biedak jako bierny palacz na 100% dostanie raka płuc . Stało się inaczej, odszedł z powodu choroby nerek, po intensywnej ale krótkiej walce. Nie ma go ze mną już 4 lata a ja wciąż za nim tęsknię.. Śpiący kumple: Generalnie bardzo lubiłem spać -- Odpowiedz Link
esimona Re: kicuś 24.04.14, 20:39 Wspaniały kot o magicznym spojrzeniu - zrobił na mnie wielkie wrażenie. Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: kicuś 27.04.14, 19:08 Ale śliczny, i ten przydymiony pyszczek z lekko wysuniętym języczkiem. Jak ja lubię te bure koty, i uwielbiam pierdółkowatość! Te pozy podczas snu! Oj znam, i zawsze mnie rozczulają. Masz piękne zdjęcia. I piękne, ciepłe wspomnienia. Odpowiedz Link