Dodaj do ulubionych

Jacek! Babulinka już wyzdrowiała??

16.05.14, 14:11
deser.pl/deser/51,111858,15971234.html?i=2
Obserwuj wątek
    • lysy-jack Balbinka jeszcze czeka 16.05.14, 14:28
      ...aż łapka się zrośnie.
      Po takim złamaniu powrót do zdrowia nie trwa tak szybko. Dopiero na początku czerwca zrobimy RTG i dopiero wtedy pan doktor oceni, czy będzie można wyjąć druty z kości. Jeśli tak, to pozostanie czas na rekonwalescencję, ale nie wiem ile to potrwa.
      Balbinka staje już na tej połamanej łapce (zalecenie weta), aby kości się szybciej zrosły i nie zanikły mięśnie.
      Humorek jej dopisuje, jest bardzo grzeczna i cierpliwa. Czekamy więc cierpliwie smile

Ostatnie zdjęcie Balbinki

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/vg/tb/7xlq/akOjcT3caLAdvtxgeX.jpg
      • jolantas1955 Re: Balbinka jeszcze czeka 16.05.14, 14:55
        Zobacz zdjęcie!!!!!!
        • aankaa Re: Balbinka jeszcze czeka 16.05.14, 15:12
          dla mnie jeże najlepsze !
        • lysy-jack Re: Balbinka jeszcze czeka 16.05.14, 15:24
          Kotecek jak z mojej ferajny smile
        • dzedlajga Re: Balbinka jeszcze czeka 16.05.14, 21:22
          Cudne, kocie klony, psie zresztą też jeże, wystraszone słoniątko jest słodkie, ale wiewiórka... taka wyluzowana, podparta na łokciach - wymiata
    • zmija_w_niebieskim Re: Jacek! Babulinka już wyzdrowiała?? 16.05.14, 21:33
      Biedne słoniątko...sad

A wiewiórka rzeczywiście wymiata...
    • dzedlajga Re: Jacek! Babulinka już wyzdrowiała?? 16.05.14, 23:33
      Jolu i z przykrością stwierdzam, że przeoczyłaś zmianę imienia nowej koteczki Jacka. Nazwana przeze mnie Babinką, przeczytana omyłkowo jako Balbinka. Powstał wniosek o akceptację nowego imienia. Koteczka wyraziła zgodę i od kilku dni nazywa się oficjalnie Balbinka
      • jolantas1955 Re: Jacek! Babulinka już wyzdrowiała?? 17.05.14, 12:21
        Uderzam się w piersi i obiecuję solennie, że nigdy już Balbinki nie przemianujęsmile Prawdę mówiąc nie przeoczyłam, ale tak jakoś mi się napisało!
        • jottka balbinka, balbinka 17.05.14, 12:27
          to po pierwszesmile a po drugie nic mi się omyłkowo nie przeczytało, po prostu w chwili olśnienia przeczytałam prawidłowo - nazywanie pięknej i młodej kocicy babcią to obelga połączona z obraząsmile
          • wiesia.and.company Re: balbinka, balbinka 17.05.14, 14:57
            Fajnie się rekonwalescencjuje. Stoicko (ale na leżąco) smile Tak chorować (i zdrowieć) to każdy by chciał smile
          • dzedlajga Re: balbinka, balbinka 17.05.14, 15:00
            Przepraszam. Zwracam honor.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka