dzedlajga 14.06.14, 19:36 Figlarna minka, figlarne spojrzenie - niezły figlarz musi z niego być Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotapsota Re: cały Figiel 14.06.14, 20:42 Jaki śliczny! I taki mięciutkiChętnie bym się przytuliła Odpowiedz Link
niutaki Re: cały Figiel 14.06.14, 21:08 kotapsota - dokladnie! sprawia wrazenie, ze jest mieciutki poza tym oczywiscie jest przesliczny, a jaki ma charakterek? Odpowiedz Link
margo.4 Re: cały Figiel 14.06.14, 21:28 Dla mnie to te oczeta patrza sie bardzo lagodnie ale nie oznacza to, ze nie moze byc figlarnym stworzonkiem Odpowiedz Link
lampka_nocna5 Re: cały Figiel 14.06.14, 21:35 też mi się wydaje, że to siła spokoju, mądrość pokoleń z niego przemawia. Chociaż mogę się mylić, bo cicha woda brzegi rwie Odpowiedz Link
pi.asia Re: cały Figiel 15.06.14, 11:08 Łagodne ,mądre, nieco zmęczone, spokojne spojrzenie. Taki z niego Figiel jak z mojego Kłopota kłopot. Odpowiedz Link
circa.about Re: cały Figiel 15.06.14, 21:35 Wygląda, że wszystkie rudobiałe kocurki "na F" są takie fajne - jak czytam o Figlu, to jakbym Fonsia widziała Odpowiedz Link
minerwamcg Re: cały Figiel 17.06.14, 21:27 Jaki śliczny kotek! Jeżeli w niebie są kocie anioły, to tak muszą wyglądać. Ładne, schludne, miłe i kompetentne. Niezwykle harmonijnie skomponowana całość - kolory, futerko, kształt łapek, pyszczek, ogon - wszystko bardzo kotkowate. Odpowiedz Link
usia44 Re: cały Figiel 15.06.14, 13:22 Jego historia jest zwyczajna . Nic nadzwyczajnego - od zwykły kot działkowy . Rok temu gdy Kolorowa dołączyła do "nas" , byłam przekonana że jest kotem czyimś , bo tak do tej pory było . Kolorowa miała właścicielkę . Ale właścicielka sprzedała działkę a kotka została . Została i urodziła 4 małe . Dowiedzieliśmy się o tym , gdy już nosiła w pyszczku jedzenie małym. Kiedy chcieliśmy odszukać małe śledząc ją --- Odpowiedz Link
olinka20 Re: cały Figiel 16.06.14, 10:26 Ale cudowny pusiaczek! Usiu chyle czoła przed waszym ogromnym sercem! Odpowiedz Link
yvi1 Re: cały Figiel 16.06.14, 10:23 Sliczny jest! I jaki opiekunczy! Serdeczne pozdrowienia i glaski dla wszystkich futrzakow! Odpowiedz Link
klaryma Re: cały Figiel 16.06.14, 10:43 Toi wcale nie jest zwyczajna historia! To opowieść o ludziach z naprawdę wielkim sercem A jak na 4 koty w domu reagują Wasze swinki morskie? Odpowiedz Link
jarka63 Re: cały Figiel 16.06.14, 11:42 Piękny kot, piękna historia, piękni z Was ludzie, Usiu z mężem. Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: cały Figiel 18.06.14, 17:07 Piękny z niego młodzieniaszek. Widać, że pieszczoszek, nawet minkę ma taką zapraszająco-figlarną, od razu ręka się wyciąga do głaskania Odpowiedz Link