lampka_nocna5 30.07.14, 15:01 www.youtube.com/watch?v=ApN73TUVMEU Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiesia.and.company Re: nowy kot Simon'a 30.07.14, 17:13 Noooo.... zauważyliście, że Pan brał prysznic za zasuniętą zasłonką? Znamienne... niby w domu jest tylko kot, a jednak... Nieraz mi się zdarzało, że moje koty czasem mnie z pralki wnikliwie obserwowały w wannie, wodziły oczami gdy się namydlałam... I jakoś mi tak było niewyraźnie, że patrzą, bo ze mnie żadna pretendentka do tytułu miss Szybciej kończyłam ablucje, żeby nie mieć widowni, chociaż koty wcale jeść nie wołały... Odpowiedz Link
lampka_nocna5 Re: nowy kot Simon'a 30.07.14, 18:28 mój Lusio podobnie jest zainteresowany wnętrzem klozetu; a już spuszczanie wody to sensacja, czasem nawet specjalnie mu spuszczam wodę, żeby miał radochę. Klapa musi być opuszczona, inaczej kota można tam znaleźć. NB - Demonek też lubił - cecha Demonka wróciła w Lucku Odpowiedz Link
olinka20 Re: nowy kot Simon'a 30.07.14, 19:20 Hahaha, uwielbiam go Moj chłop tak sie nauczył zamykac klape od toalety. Tyle lat suszylam głowe i nic. A wystarczyło, ze raz przyłapał Pin na łowieniu i juz- a co będzie jak wpadnie i nas w domu nie będzie. I szybciutko sie nauczył Odpowiedz Link