lampka_nocna5 21.02.16, 17:08 jak tam Twoje kociątko? Moje szkoda gadać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silje78 Re: silje 21.02.16, 17:18 Lepiej. Zjadl ze strzykawki RC Conva. Co prawda zjadl w sumie z 50ml, ale nie wymiotuje. Jutro beda robic dokladne badania (ale co to pojecia nie mam, siedze z nim od wczoraj z przerwa wiec niezbyt kontaktuje). Dostal dzis kroplowki nawadniajace i odzywcza. Temperatura sie podniosla do 38, a mial przez trzy dni okolice 37. Mam jednak wrazenie, ze lekarz nie mowi nam czegos wprost . Nasz kontaktuje wiec mozemy z nim siedziec. Nie jest tak zestresowany. Napisz czy Twojemu kotusiowi lepiej. Myslami jestesmy przy Was. Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: silje 21.02.16, 22:57 I ja o Was myślę! Trzymajcie się ciepło! Daj znać! Odpowiedz Link
silje78 Re: silje 28.02.16, 19:47 Na razie je, ale nie bardzo wchodza chrupki. Jedynie zjada niewielka ilosc RC trzustkowego. Z mokrej tylko Sheba drobiowa. Nic innego. Ale zjada nawet do 2 saszetek i z 15ml RC Conv. Zebrze przy naszym jedzeniu. Samopoczucie nienajgorsze ma, choc widac po nim ze zdrowy nie jest. Zdarzaja sie wymioty (3-4 w tygodniu). Ze 2 razy biegunka. We wtorek lub srode ide pobrac mu krew i zrobie jesze profil tarczycowy. W porownaniu do tego co bylo jak wyladowalismy na dyzurze jest lepiej i tego sie trzymam. Nie wiem jak dlugo z nami bedzie wiec rozpieszczam, glaszcze nocami , podkarmiam . Odpowiedz Link