bietkadd 07.09.16, 18:13 Wybaczcie duże litery ale doznałam przed chwilą szoku ! przeczytajcie i pożyczcie jak najgorzej bydlakom co to zrobili tak jak ja im życzę ! www.polskatimes.pl/aktualnosci/ Dwa koty straciły zycie.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysiulek08 Re: SZOK ! 07.09.16, 18:33 poprawiony link, ale uwaga! bardzo drastyczne zdjecia! legnica.naszemiasto.pl/artykul/dwa-koty-starcily-zycie-w-okropnych-meczarniach-egzekucja,3848642,artgal,t,id,tm.html po raz kolejny, DLACZEGO!!! dlaczego ktos zadaje bol ufnym, niewinnym kotom??? zycze sprawcom jak najgorzej! seria z kalasznikowa bylaby za lekka Odpowiedz Link
la.bruja Re: SZOK ! 07.09.16, 21:10 Zobaczyłam zdjęcia i popłakałam się. Oby zdychał/zdychali w męczarniach. Mam nadzieję, że karma wróci. Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: SZOK ! 09.09.16, 19:46 Nie mogę przejść do porządku dziennego nad bestialstwem! Ktoś, kto to robi zwierzętom, będzie tak czynił ludziom! Po prostu nie rozumiem, nie rozumiem, nienawidzę takich ludzi. Chora jestem... Naprawdę, chciałabym utworzyć bojówki, które będą ucinać po dwa palce lewej ręki - wszyscy będą wtedy wiedzieli, za co są napiętnowani i kontakt będzie na własne ryzyko. I tu mi brakuje znajomości wśród takich, co będą napadać i ciąć bez pardonu. I pieniędzy mi brak, żeby utworzyć takie grupy odwetu. Chora jestem... Odpowiedz Link