Dodaj do ulubionych

ŚĄiąteczne życzenia

24.12.16, 22:34
Ode mnie, Misia i kotów, dla wszystkich zakątkowców. Nasza Heniek machnęła nam prezzenty, dwa. Pierwszy to rujka, którą akurat na zawołanie dostała dwa dni przed Wigilią, drugi, to wielka ucieczka na klatkę schodową. Tu traumę mieliśmy wszyscy. Heniek lecąca na łeb na szyję po schodach i płacząca wniebogłosy, ja za nią wołająca ją, i Miś czatujący pod drzwiami.
Szczęśliwie sąsiadka z parteru ją wystraszyła i Heńka zaczęła uciekać na górę. minęła mnie w dzikim pędzie i dopiero będąc pół piętra nade mną odważyła się sprawdzić, że ja to ja i dała się wziąć na ręce.....
A drzwi otworzyłam tylko na jakieś 2 sek. w dodatku kotów w przedpokoju nie było...
Ufff.
Tak czy inaczej skończyło się dobrze.
Obserwuj wątek
    • mysiulek08 Re: ŚĄiąteczne życzenia 24.12.16, 22:40
      Nasze zwiewaja od otwartych drzwi az sie kurzy smile
      • wiesia.and.company Re: ŚĄiąteczne życzenia 25.12.16, 00:47
        Ojejej! Ależ mieliście zaprawę kondycyjną! Mała chciała mieć większe grono słuchaczy swoich pieśni i udała się na poszukiwanie muszli koncertowej. Uffff... Pewnie emocje przygotowań świątecznych i ją chwyciły smile Dobrze, że klatka schodowa i korytarz są dosyć ograniczone i że akurat nikt drzwi wyjściowych nie otwierał.
        No to zdrowych i wesołych Świąt. Ale co poćwiczyliście to Wasze.. smile
        • wadera3 Re: ŚĄiąteczne życzenia 25.12.16, 01:46
          Wiesiu, śpiewy są na szczęście cichutkie, ale co się nadenerwowalim, to nasze.
    • olinka20 Re: ŚĄiąteczne życzenia 27.12.16, 21:36
      O kurcze!
      Heńka chciała po prostu zebyscie trochę ruchu zaznali wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka