Dodaj do ulubionych

Pręgowany Duszek

02.04.19, 15:38
a cóż to za słodziak, chyba podrostek dopiero? Albo zdjęcie z młodości? W każdym razie, uroczy!
Obserwuj wątek
    • silje78 Re: Pręgowany Duszek 02.04.19, 16:10
      Jakby nie patrzec, piekny ❤
      • barba50 Re: Pręgowany Duszek 02.04.19, 16:43
        https://dl.dropboxusercontent.com/s/s2gq2uaep1ff3y7/duszekhalszka.jpg?dl=0
    • aankaa Re: Pręgowany Duszek 02.04.19, 21:58
      kot rozwalony na stole a te zachwycone
      koniec świata...
      • silje78 Re: Pręgowany Duszek 02.04.19, 22:17
        Stolu nie zauwazylam wink
      • anaiss Re: Pręgowany Duszek 03.04.19, 13:39
        aankaa napisała:

> kot rozwalony na stole a te zachwycone
        > koniec świata...
        >

ja moim trochę pozwalałam smile ale nie nadużywały mojej wyrozumiałości wink
      • halszka2 Re: Pręgowany Duszek 04.04.19, 14:43
        A propos stołu .Pytałam swojego doktora, jak odzwyczaić Duszka od wskakiwania na stół. Powiedział, że jest jeden sposób na to. ??? Zlikwidować stół.
        • anaiss Re: Pręgowany Duszek 04.04.19, 18:22
          Ha ha smile moje przy gościach nie wskakiwały, więc nie było obciachu
          • anaiss Re: Pręgowany Duszek 04.04.19, 18:27
            A Duszek piękny, bardzo podobny do Zoreuszka
            • halszka2 Re: Pręgowany Duszek 04.04.19, 19:35
              Anaiss pokaż proszę swego Zoreuszka
              • wiesia.and.company Re: Pręgowany Duszek 04.04.19, 20:07
                Ależ słodziak! Miejsce słodkości jest na stole! Z podłogi się przecież nie jada wink Podany gościom byłby najpiękniejszą ozdobą. Widać, że mięciutki, pulchniutki, aż się chce palce zanurzyć w to ciałko i futerko. Może kiedyś pozwoli?
                A stół i taki słodziak to właściwie oferta "czym chata bogata", jeśli ktoś tego bogactwa nie doceni, to może podać takiej osobie taboret czy barek i niech sobie siedzi przy takim własnym stoliczku. I jeśli np. znajdzie koci włos w kawie i nie zechce go usunąć by wypić, no to kurczę niech nie pije i niech nie je. A co potem postanowi, czy zechce do mnie przychodzić z wizytami.... no to już jej sprawa. Jeśli w moim mieszkaniu moi domownicy mają się czuć nieswojo lub nie na miejscu... no to przepraszam... To jak wizyta w obcym kraju z odmienną kulturą: trzeba akceptować święta, sposób jedzenia i zachowania obowiązujące w tym państwie. wink
                • halszka2 Re: Pręgowany Duszek 04.04.19, 20:29
                  Raduje się moje kociomamine serce, jak to czytam. Dusio skradł serca wszystkich moich znajomych .
                  Wiesiu o pięknym sercu, kocham Cię.
                • halszka2 Re: Pręgowany Duszek 08.04.19, 11:58
                  Duszek - fotka z 8 kwietnia 2019
                  https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/rf/ld/xzc7/fcbop0SDaC5ygnksMX.jpg
          • halszka2 Re: Pręgowany Duszek 04.04.19, 19:34
            Dusio musi słyszeć wszystko o czym rozmawiamy, więc perspektywa stołu najbardziej mu odpowiada. Reaguje jednak na "zejdź" .Siada wtedy na podłodze i wpatruje się we mnie ze skrzywdzoną minką ...
            • basia_2804 Re: Pręgowany Duszek 06.04.19, 13:12
              też uważam że stół to właściwe miejsce dla takiego przystojniaka, piękny kot smile Prawda, piękno trzeba eksponować smile
    • zaba_300 Re: Pręgowany Duszek 03.04.19, 22:17
      No, taki do miąchania w sam raz smile
    • halszka2 Re: Pręgowany Duszek 04.04.19, 14:36
      Ach, dzięki .To mój piękny Duszek. W maju będzie miał rok. Jest uroczy , miły i pełen wdzięku. Gdybyż tylko dał się głaskać. Lubi ze mną być , chodzi ze mną prawie krok w krok , ale co do miziania, to nic z tego, a moje ręce aż mi same do niego lecą ...
    • lisek.chytrusek Re: Pręgowany Duszek 04.04.19, 16:34
      Bardzo w moim stylu. Widać zadatki na dużego kocura z grubymi łapami i wielką mordą wink I jakie piękne marmurkowe wzory!
      Słusznie, że na stole. Taka ozdoba musie być odpowiednio wyeksponowana.
    • mysiulek08 Re: Pręgowany Duszek 05.04.19, 18:22
      Odpowiedni kot na odpowiednim miejscu smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka