klaryma 02.04.19, 15:38 a cóż to za słodziak, chyba podrostek dopiero? Albo zdjęcie z młodości? W każdym razie, uroczy! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: Pręgowany Duszek 02.04.19, 21:58 kot rozwalony na stole a te zachwycone koniec świata... Odpowiedz Link
anaiss Re: Pręgowany Duszek 03.04.19, 13:39 aankaa napisała: > kot rozwalony na stole a te zachwycone > koniec świata... > ja moim trochę pozwalałam ale nie nadużywały mojej wyrozumiałości Odpowiedz Link
halszka2 Re: Pręgowany Duszek 04.04.19, 14:43 A propos stołu .Pytałam swojego doktora, jak odzwyczaić Duszka od wskakiwania na stół. Powiedział, że jest jeden sposób na to. ??? Zlikwidować stół. Odpowiedz Link
anaiss Re: Pręgowany Duszek 04.04.19, 18:22 Ha ha moje przy gościach nie wskakiwały, więc nie było obciachu Odpowiedz Link
anaiss Re: Pręgowany Duszek 04.04.19, 18:27 A Duszek piękny, bardzo podobny do Zoreuszka Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Pręgowany Duszek 04.04.19, 20:07 Ależ słodziak! Miejsce słodkości jest na stole! Z podłogi się przecież nie jada Podany gościom byłby najpiękniejszą ozdobą. Widać, że mięciutki, pulchniutki, aż się chce palce zanurzyć w to ciałko i futerko. Może kiedyś pozwoli? A stół i taki słodziak to właściwie oferta "czym chata bogata", jeśli ktoś tego bogactwa nie doceni, to może podać takiej osobie taboret czy barek i niech sobie siedzi przy takim własnym stoliczku. I jeśli np. znajdzie koci włos w kawie i nie zechce go usunąć by wypić, no to kurczę niech nie pije i niech nie je. A co potem postanowi, czy zechce do mnie przychodzić z wizytami.... no to już jej sprawa. Jeśli w moim mieszkaniu moi domownicy mają się czuć nieswojo lub nie na miejscu... no to przepraszam... To jak wizyta w obcym kraju z odmienną kulturą: trzeba akceptować święta, sposób jedzenia i zachowania obowiązujące w tym państwie. Odpowiedz Link
halszka2 Re: Pręgowany Duszek 04.04.19, 20:29 Raduje się moje kociomamine serce, jak to czytam. Dusio skradł serca wszystkich moich znajomych . Wiesiu o pięknym sercu, kocham Cię. Odpowiedz Link
halszka2 Re: Pręgowany Duszek 04.04.19, 19:34 Dusio musi słyszeć wszystko o czym rozmawiamy, więc perspektywa stołu najbardziej mu odpowiada. Reaguje jednak na "zejdź" .Siada wtedy na podłodze i wpatruje się we mnie ze skrzywdzoną minką ... Odpowiedz Link
basia_2804 Re: Pręgowany Duszek 06.04.19, 13:12 też uważam że stół to właściwe miejsce dla takiego przystojniaka, piękny kot Prawda, piękno trzeba eksponować Odpowiedz Link
halszka2 Re: Pręgowany Duszek 04.04.19, 14:36 Ach, dzięki .To mój piękny Duszek. W maju będzie miał rok. Jest uroczy , miły i pełen wdzięku. Gdybyż tylko dał się głaskać. Lubi ze mną być , chodzi ze mną prawie krok w krok , ale co do miziania, to nic z tego, a moje ręce aż mi same do niego lecą ... Odpowiedz Link
lisek.chytrusek Re: Pręgowany Duszek 04.04.19, 16:34 Bardzo w moim stylu. Widać zadatki na dużego kocura z grubymi łapami i wielką mordą I jakie piękne marmurkowe wzory! Słusznie, że na stole. Taka ozdoba musie być odpowiednio wyeksponowana. Odpowiedz Link