Dodaj do ulubionych

"Kocie mojo" Jacksona

01.05.19, 06:41
mam dzieki Kkjp smile

Galaxy i tym razem nie zawiodl, choc jest wiele powtorzen z 'Kociej Magii", to kociarzy dobra pozycja (calosci jeszcze nie przeczytalam), natomiast wydanie jest fatalne, bardzo fatalne sad

papier niemal gazetowy, druk meczacy glownie przez format (powinien byc typowy a nie w stylu romansow) do tego ksiazka klejona. Byc moze wersja z okladka twarda lepiej sie prezentuje (wage oszczedzalam) ale miekka jest nieciekawa i tyle. Pewnie sie czepiam, bo nie wyglad stanowi o wartosci ksiazaki, ale jednak "Kocia magie" czy "Kotyfikacje" trzyma sie w reku i czyta o wiele przyjemniej. Dawno mnie tak forma ksiazki nie wkurzyla.
Obserwuj wątek
    • wiesia.and.company Re: "Kocie mojo" Jacksona 01.05.19, 19:36
      Kupiłam. Nie chciałam za bardzo, ale zerknęłam nieopatrznie w treść... no i musiałam kupić! Zresztą, na Animal Planet oglądam programy z jego udziałem i podziwiam mądrość, z jaką temperuje i prowadzi ludzi big_grin Nawet się czasem złości (tam, gdzie i ja się złoszczę, tyle że on dalej twardo prowadzi hm... no... egoistycznych ludzi, a ja bym już ich pobiła). big_grin
    • halszka2 Re: "Kocie mojo" Jacksona 02.05.19, 09:08
      Mam "Kocie mojo" . Książka leży na stole i czeka na swoją kolej. Jestem fanką Jacksona Galaxy, oglądam niemal wszystkie odcinki "Kota z piekła rodem", więc posiadania tej pozycji to dla mnie obowiązek dla początkującej kociej mamy.
    • zmija_w_niebieskim Re: "Kocie mojo" Jacksona 22.05.19, 23:30
      Cieszę się, że książka Jacksona trafiła na polski rynek. Chociaż, po prawdzie, trudno mi sobie wyobrazić typowe polskie panie domu z ich wyciupcianymi domkami, gdzie nawet śrubka przy karniszu musi być z tego samego metalu co śrubka przy żyrandolu - bo inaczej to już jest "porozwalane" i "urządzone bez pojęcia" - trudno mi wyobrazić sobie te wzorowe gospodynie instalujące półki i drabinki dla kotów w ich wypieszczonych salonach...

Ale może do jakiejś części społeczeństwa to przemówi...
      • mysiulek08 Re: "Kocie mojo" Jacksona 23.05.19, 00:25
        smile chcesz zobaczyc nasze tapety w nowym domu za banke? tongue_out dizajn oczywiscie koteczkowy
        • zmija_w_niebieskim Re: "Kocie mojo" Jacksona 23.05.19, 11:09
          Pewnie że chcę smile Podejrzewam, że dizajn podobny do tych płaskorzeźb, które pokrywają nogi naszego łóżka i drzwi do łazienki smile
          • kkjp Re: "Kocie mojo" Jacksona 24.05.19, 05:41
            Pokazujcie 😀😀😀
            • wiesia.and.company Re: "Kocie mojo" Jacksona 25.05.19, 16:26
              Hehehe, miałam ja kiedyś tapety. Przyjęłam do domu bezdomną, słodką Lusię. I ona nauczyła moje koty, że siedząc na drapaku można sięgnąć wyżej, odsłaniają się nowe pola do działania. I wklejanie zdjęć z mojej sypialni wymaga dużej odwagi... wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka