pieranka 09.05.05, 10:57 zakopują się w porzuconym polarze, kocykach. Pełna obsada melduje się pod kołdrą wieczorem. Nawet się nie spychają i nie tłuką. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annskr Re: Zimno! 09.05.05, 11:16 A moje w normie - jedna na kołdrze, druga w połowie pod ) Tyle że u mnie w mieszkaniu raczej w nirmie - nie za gorąco, ale nie mróz ) Odpowiedz Link
beali Re: Zimno! 09.05.05, 11:30 Moje są wychodzące i dostaję szału, bo co chwilę domagają się wpuszczenia do domu, by za chwilę drzeć pyski,skakać po oknach,drzwiach, byle tylko na zewnątrz i tak cały dzień.Potem są niewybiegane i w domu urządzają zabawy,spadają firanki,zasłony,pies ma dość tego szału i nie może sobie miejsca znaleźć.Nocą oczywiście okupują łóżka,koce,kołdry,kolanka itd. Niech już zrobi się ciepło,bo zwariuję,a tym moim czterem niezdecydowanym panienkom pourywam ogony)) Odpowiedz Link
pieranka Re: Zimno! 09.05.05, 11:46 Aha, tak samo! Plus stanie w otwartym oknie i zastanawianie się w nieskończoność - wyjść czy nie wyjść. Tak, to jest pytanie do kontemplacji na całe życie, tylko dlaczego ja mam stać na zimnie i czekać? Darcie mordy jest okrutne, a potem pretensja, że grad pada. A co ja na to mogę! I znów zaczęły żreć, tłumaczę, że to nie jesień, a ni zima, to tylko tak, przejściowo, i że pieniądze na karmę ani na żwirek nie rosną na drzewach.. Bo kuweta musi być wypucowana, myślałby kto, 2 tygodnie temu 1 kupka na 2 kuwety im nie przeszkadzała! Odpowiedz Link
dalija26 Re: Zimno! 09.05.05, 12:04 żadnego leżakowania na kolanach, jak chce żeby mi było cieplo to se moge swoje futro kupic (tak chyba Elmo mysli )pod kołderka nie ,na kołderce tak albo w wannie bo chłodniej..a w domu juz ogrzewanie wyłaczone więc Nynek się chłodzi a ja marzne Odpowiedz Link