Dodaj do ulubionych

SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :)

23.09.05, 20:26
ponieważ coraz więcej ludzi u nas wita proponuję się trochę przedstawić.
moja propozycja jest taka - w temacie podawać miasto, w którym dana osoba
mieszka, a w poście krótkie informacje na swój temat i domowej "trzody",
czyli stanu zwierzyńca smile będzie wszystko przejrzyste w jednym miejscu, a w
przyszłości może ułatwić organizowanie spotkań forumowych. i może gdy ktoś
będzie potrzebował pomocy (wet w danym mieście, dobry sklep zoo itp) to
szybciej ją uzyska?
pozdrawiam
Aga
Obserwuj wątek
    • mama007 to ja zacznę :) KRAKÓW 23.09.05, 20:31
      jak wymyśliłam, to piszę pierwsza smile
      ja jestem Aga, mieszkam w Krakowie, koty mam dwa - trochę niepełne, ale za to
      bardzo kochane. kocur - Burek (Bezogonek) i kotka - Kota (Bezłapka). imiona
      dalej są tymczasowe (od ponad pół roku chyba...), ale mi dalej nic do kotów nie
      pasuje.
      i mieszka ze mną jeszcze jeden stworek - dwuletnia córa Asia.
      to chyba na tyle na razie smile
      pozdrawiam
      Aga
      • magdaksp warszawa 25.10.05, 16:01
        jestem magda,jestem z warszawy adokładnie to mieszkam na imielinie.kota mam
        jednego:nazywa się brawurka(od jednej z atomóweksmile),ma 8 tygodni i jest
        niesamowitą rozbójniczkąsmileimię do niej świetnie pasuje.mieszka z nami również
        mój chłopak.
        • magdaksp Re: warszawa 24.06.06, 14:37
          magdaksp napisała:

> jestem magda,jestem z warszawy adokładnie to mieszkam na imielinie.kota mam
          > jednego:nazywa się brawurka(od jednej z atomóweksmile),ma 8 tygodni i jest
          > niesamowitą rozbójniczkąsmileimię do niej świetnie pasuje.mieszka z nami również
          > mój chłopak.

aod tygodnia mieszka znami takze nowa kocinka fionka vel chelseasmile
          • magdaksp Re: warszawa 05.11.06, 17:43
            iznowu nowa kocinasmilebójka rowniez bura pregowana ale tym razem z dodatkiem bieli.
          • josei Re: warszawa 15.12.06, 17:01
            Hej Magda, też ma Brawurkę i imie również odziedziczyła po jednej z atomówek bo
            diabeł z niej totalny, czarne przepalane futerko i piękne zielone oczka. Ma juz
            3 lata ale nic się nie zmienila. Łobuz z niej taki że częściej mówię do niej
            Brawur niż Brawurka. I oczywiście wiecznie pyskuje, wiecznie niezadowolona,
            broi, biega po całym domu i gryzie Zuzkę jak ta tylko zaśnie. Zuzia to druga
            młodsza kicia ale do niej pasowało tylko to imię, bo to taka Zuziasmile
            Pzdrowienia od Brawusi i Zuzi dla Brawusismile
            • magdaksp Re: warszawa 17.12.06, 23:50
              ja tez mowie na brawurke brawursmilealbo brawurczek,brawurnik,brawurniczek.moja tez
              pyskata i gadatliwa ale z wiekiem coraz bardziej rozsadnasmile
      • puchatek7 Warszawa 17.03.06, 15:20
        Warszawa

Mam koteczke rosyjską niebieską - Szisza smile)
      • alokazja12 Re: to ja zacznę :) KRAKÓW 14.02.07, 13:02
        Ja tez z Krakowa jestem. Kota mam jednego ale tylko dlatego ze maz na drugiego
        nie zezwala smile Kacperek ma 4,5 roku i teraz jest troche zadrosny o najmlodszego
        czlonka rodziny, czyli nasza coreczke Emilkesmile
      • kasia.grecja22 Łódż 24.09.08, 10:54
        Kasia, narazie 1 kocur, czarny Bonifacy, znajdka ale myśle o dokoceniu siesmile)
      • siejest Witam 21.06.09, 21:44
        Sie jest i mieszka w Austrii. Do mojej rodziny należą 4 Maine Coone
        i jedna kotka domowa.
    • mist3 Re: SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :) 23.09.05, 20:32
      Dotarłam tu niedawno, ale może będę pierwsza smile
      Mieszkam w Małopolsce - miasta wolałabym nie podawać (jest niewielkie).
      Mam jedną małą Kicię (ok. 2,5 miesiąca) od niedawna - 1 miesiąc jest ze mną.
      Kicia jest zwykłym szaroburym ślicznym dachowcem. Uwielbia bawić się swoimi
      myszami. Jest grymaśna - je niewiele i najchętniej w każdym posiłku jadłaby coś
      innego. To najważniejsze informacje o Kici.
      Jestem nauczycielką angielskiego - to informacja o mnie smile
      Pozdrawiam.
      J.
      • marta_i_koty Marta-kociarka.... 23.09.05, 20:55
        mieszkam w małym, lęsnym miasteczku pod Warszawą, moja rodzinka to mąż,
        syn i 10 kotów, które uwielbiam....smile
    • wazna_osoba Torun... 23.09.05, 20:34
      Jestem ZA smile
      Ja i Kicia Nesca jestesmy z Torunia big_grin Kicia ma rok i dwa miesiace... a razem
      jestesmy od... to juz 6 miesiecy!!! Pół roku smile
      Kicia, nie jest wysterylizowana, bo ciagle jakos mam watpliwosci. Dzika,
      szalona, z charakterem... sypia na mojej klatce piersiowej hahahah big_grin
      POZDRAWIAMY!!!!
      --
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=27716251&a=27716251
      • marta_i_koty Re: Torun... 23.09.05, 20:58
        Akurat tak sie sklada , ze jedna z moich koteczek to Nesca, pisana z polska -
        Neska... Ma 4 lata i jest czarna - jak mocna Nescafe bez mleka...smile))))
        • wazna_osoba Re: Torun... 23.09.05, 21:12
          smile Ale numer wink Moja tez czarna winkstad imie, choc nei ja nadawalam wink
          Usciski dla Neski od Neci wink
      • krolewnasciezka Re: Torun... 16.08.09, 09:27
        Też jestem z Torunia i jestem dumną posiadaczką 21 kotka Witusia, którego kocham
        najbardziej na świecie! Kocham wszystkie koty i mam na ich punkcie fioławink
        • krolewnasciezka Re: Torun... 16.08.09, 09:28
          Wituś też jest czarnysmile
    • umfana Kocie Panny z Warszawy i ich mamcia 23.09.05, 21:00
      Fuńka i Szebka się kłaniają :o)
    • aankaa Warszawa 23.09.05, 21:02
      szczęśliwa posiadaczka bliźniaków i koty. Nasza dama wiosną obchodziła 9
      urodziny, biało-łaciata, rasa ... khe, khe ... środkowoeuropejska, jest typem
      szwędacza nocnego: co rano domownicy zgłaszają z kim spała, okazuje się, że ze
      wszystkimi smile)
      • moomoo Zabrze 23.09.05, 21:12
        zgłasza się Kasia - mamusia Asiuni- lat 9 i Maksika - lat 3
      • warszawianka_jedna Re: Warszawa 24.09.05, 14:23
        jak wyżej. Posiadaczka czarnej kocicy o słusznej wadze i poważnym wieku.

my z aankaą prawie się znamy
        z forum Muranów, na którym mieszkamy wink
    • mamuska_samuska Re: SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :) 23.09.05, 21:38
      Ja tez tu nowa i bycie kocia mama to tez nowe dla mnie. Moja rodzinka sie
      zbalansowala "pciowo": 2 baby i 2 facetow wink Do mnie i do mojej corki
      dokoptowaly dwa przystojniaki:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=708&w=27663873&a=28129000
      Nit i Noi to dwaj 17 tygodniowi bracia. Zaadoptowalysmy ich z miesiac temu. I
      mieszkamy wszyscy w malym mieszkanku w Toronto.
      Imiona naszych panow zaadoptowalysmy razem z nimi. Tak nazwala ich pierwsza
      rodzina, ktora sie nimi zajmowala. A znaczy to, po taisku, "little bit"
      czyli "Maluszek i Okruszek" jak my sobie to spolszczylysmy. Ale poniewaz,
      panowie nam rosna przestalysmy ich tak nazywacwink
      Pozdrowienia,
      Mamuska Samuska.
      • wazna_osoba Re: SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :) 23.09.05, 21:48
        Ale piekne!!! Odjazd wink
        • wave32 Warszawa... 23.09.05, 22:00
          Stan aktualny: cztery potwory ;D
          Przedstawiam przy okazji najnowszy nabytek:

img86.imageshack.us/my.php?image=tagi26zr.jpg
          To Tagi, ur 25.07.

Pozdrawiam smile
    • groha Re: SPIS POWSZECHNY. Kielce 23.09.05, 22:34
      Stan posiadania:
      W domu - mąż rasy kociarz wspaniały i dwa puchate stworzenia: anielska Frotka,
      rasy pers i diabełkowaty Frycek, rasa europejska.
      Poza domem - dorosły syn, rasowy kotolub wielki, oraz nieformalna synowa, rasa
      zwierzolub europejski. Ze względu na miejsce zamieszkania - oboje od kilku lat
      chołubią koty amerykańskie, tęskniąc za polskimi.
      Hobby: herbatka/kawka, książka, a nawet dwie i koty dookołasmile
    • aniabe13 Gdańsk 23.09.05, 22:37
      Dwuletnia dachóweczka pasiasta Misia (Miećka, Pasztetowa) i jej pani a
      właściwie całodobowa obsługa.
      • ela.kowalik Polska centralna, na razie bez kota 23.09.05, 22:45
        ale dążąca do zmiany tej niemiłej sytuacji smile
    • moboj Wrocław 23.09.05, 22:58
      dwa zwierzaki: na oko siedmioletnia suczka Mika (znaleziona cztery lata temu na
      ulicy w wigilię) i prawie roczny kocurek Tofiksmile
    • hobotnica Gdańsk 23.09.05, 23:23
      To my też! Gratulujemy pomysłu, nawiasem mówiąc... Z kocicą mieszkam niemal od
      roku, niestety dokładnie nie wiem, kiedy i gdzie przyszła na świat. Do nas
      trafiła od wrażliwych ludzi, którzy ją znaleźli, ale nie mogli zatrzymać u
      siebie. Prawdopodobnie urodziła się wiosną 2004 roku. Maca jest uroczą
      czarnulką, która lubi zaszaleć. Wierna wyłysiałej (od okazywania uczuć) białej
      myszce, którą czasem udostępnia do aportu. Ulubione danie: filety z drobiu.
    • nerusia Katowice 23.09.05, 23:43
      Biało-kawowo-czarnoogoniasty kocur Irys i podpalany,acz mocno czarny poczwarek
      niem.Nero i ich wierna służebnica,otwarta na wszelkie propozycje,uparcie
      deptajaca po psich chrupkach bosą stopą,bo Nerek ma dziurawą mordkęsmile))
      Pozdrawiam wszystkich
      p.s.zamieram się dokocić
      bedzie to mozliwe jak rzucę fajki,więc...trzymajcie za mniesmile)))
    • asia23bb Re: SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :) 23.09.05, 23:50
      A ja jestem szczesliwa posiadaczka kociusi od zaledwie paru godzin.
      Mieszkam na Slasku. Kociusia nie ma jeszcze imienia, ale pracuje nad tymsmile
      Pozdrowienia spod szafy, gdzie ulozyla sie do snu ??!! smile)))
    • kawka74 Warszawianki 24.09.05, 00:23
      Kawka i jej dwie kocice: dwuletnia szylkretka Whiskey (Większa) i
      dziewięciomiesięczna ruda Bambucha (Mniejsza). Od razu wyjaśniam, skąd imiona:
      nie dlatego, że notorycznie pijam Whisky albo Fantę wink Whiskey jako miauleństwo
      spała na płaskiej butelce po ww trunku (w charakterze termoforu), a Bambucha -
      imię pochodzi z książeczki dla dzieci, w której główna bohaterka nosiła imię
      Bambucha.
      Jesli kto chce zobaczyć, linki mam w sygnaturce smile
      • limetka77 Re: 24.09.05, 01:49
        Miejsce zamieszkania: Olsztyn,
        kot: sztuk jedna, płci męskiej, zwany Kotosławem lub Mrukotem, ubarwienie
        czarno-białe typu fraczek z białymi skarpetkami, krawatem i rękawiczkami, oczy
        złotobursztynowe, wiek nieco ponad rok, znaki szczególne - mnóstwo (cały jest
        szczególny wink)
        • snape82 Warszawa 24.09.05, 08:57
          Jestem właścicielką jednej kocicy o imieniu, dość pospolitym - Klara.
          Najczęściej używam i tak określenia - mój pulpecik (reaguje wink). Jest bura,
          pręgowana, bardzo mięciutka i głupiutka.

Pozdrawiam serdecznie!!!!!!!!!
    • hajota Warszawa 24.09.05, 11:49
      Kocica typu krówka, imieniem Mućka (alias Demonescu). Z upodobaniem uprawia
      ucisk człowieka przez kota, zwłaszcza rano i wieczorem. A oto kilka zdjęć z
      tegorocznych wakacji.
      img308.imageshack.us/my.php?image=portret2pb.jpg
      img218.imageshack.us/my.php?image=dscn07600yh.jpg
      img218.imageshack.us/my.php?image=mu263kawlesie10oi.jpg
      Najbliższa rodzina też jest zakocona. Oto Felek moich rodziców, znaleziony w
      piwnicy:
      img308.imageshack.us/my.php?image=naczatach1ls.jpg
      A to Kicia, która przyszła do ogródka mojej siostry i postanowiła zostać:
      img215.imageshack.us/img215/7338/kicia15fq.jpg
    • juliette_77 Wrocław 24.09.05, 12:32
      Witajcie tu juliette z Wrocławia. Zamieszała jedynie z pięcioletnim Denisem -
      rasy środkowoeuropejskiej smile Wielkim śpiochem i grubasem - po kastracji tak mu
      przybyło smileA także pieszczochem wielkim - cała sofa do jego dyspozycji, a on
      ładuje mi się na kolana... Pozdrawiamy wszystkie kociary, kociarzy i ich
      dzieciątka. Juliette & Denis
    • lidia1001 Re: SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :) 24.09.05, 12:42
      Bydgoszcz,trafilam tu kilka miesięcy temu. Mam cudną koteczkę Zuzię. Wzięliśmy
      ją ze schroniska trzy lata temu w piątek trzynastego, do tego Zuzia jest czarna
      i ma piekne duże zielone oczy. Teraz ma okolo 3,8 lat.
      Jeszcze jest Jarek, który jest tak samo zakochany w kicuchy jak ja.
      • mafilka Re: SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :) 11.10.05, 20:50
        lidia1001 napisała:

> Bydgoszcz,trafilam tu kilka miesięcy temu.

smile)) Inowrocław. Kociak Niuton (miał być Newton, ech...) miesięcy 4, następny
        kociak jeszcze u mamci w brzuszku, ale już zaklepany na grudzień smile) KIedyś
        była kocica Niunia...
    • misia007 Re: SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :) 24.09.05, 13:29
      Mieszkam na warszawskim Żoliborzu z mężem (fanatycznie oddany kotom) i dwoma
      chłopakami . Trzyletni buras Wacek to najsprytniejsze na świecie kocisko a
      roczny Koksik (czarny) delikatne, wrażliwe stworzonko.Planujemy niebawem
      powiększyć naszą
      gromadkę jako,że zazwyczaj mamy trzy koty, albo raczej one nas.Poza domem córka z
      zięciem i syn z ukochaną(kocia łapa}.Nieda się ukryć, że chłopaki mają u nas jak
      w niebie.Mąż zapewnia im wyszukane rozrywki , ja wyrafinowane menu a oboje tyle
      pieszczot i miłości ile wytrzymają.
    • tunka_i_ja Re: SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :) 24.09.05, 15:11
      Wrocław- Ania z mężem Sławkiem , naszym Skarbem Duszeńką i Ukochaną Tunią,
      która czeka na nas (kiedyś) po drugiej stronie lustra.
      Ps. Mamo007, eh Ty kreatywna mamusko!
      • saguaro Re: SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :) 24.09.05, 16:10
        Paulina, Tucson, Arizona, stan posiadania : SEDONA, kociczka 9 miesieczna.Nazwa
        pochodzi od cudownej krainy, w PLN Arizonie , ktora mozna sie oczaowac jadac do
        Wielkiego Kanionu.
        • lewe_oko Re: SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :) 24.09.05, 16:19
          To i ja napiszę. Stukam z Warszawy - współopiekuję się dwoma kotami. Kiedyś były
          to moje koty, ale po mojej wyprowadzce zostały u mamy. Ja je doglądam i
          dopieszczam smile Myślę o kotce (preferuje kocice) w nowym domu, ale mój mąż nie
          nalezy do wielbicieli zwierząt sad Kocica ma 12 lat, jest trikolor, charakterna
          i duuża. Kocurek młodszy dwa lata, biało-czerne bardzo puszyste futerko -
          niestety niewidomy od urodzenia. Pozdrawiam!
          • asiek100 Gałgan z Warszawy 24.09.05, 20:40
            Czyli 8 kg żywej wagi zawierającej: wdzięk, charme i własne zdanie na każdy
            temat. A my z mężem - na dodatek - do kochania, karmienia i żeby było czasami
            u kogo spać na kolanach...pozdrawiam Asia

www.galgan11.pupile.com/
            • kasia721 Re: Gałgan z Warszawy 24.09.05, 21:08
              Zosia z miejscowości podwarszawskiej 4 kilo żywej wagi. Czarnulka maksymalna ani
              jednego włoska innego koloru. Żywa na maksa, chętna do zabawy i psot. Ma nas to
              znaczy mnie i Piotra do maksymalnego kochania, głaskania za uszkiem i
              napełniania miski smile))
          • beali Re: SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :) 25.09.05, 09:31
            Podkrakowska wieś,gdzie ja czyli Beata,mój mąż i nasza wielka sunia Verka alias
            Osioł zamieszkaliśmy cztery lata temu.Tutaj zrealizowało się moje marzenie-koty.Przybywały kolejno:planowana biało-popielato-czarna Kacper,przyniesiona przez dzieci sąsiadów hebanowa Bambiśka,podrzucona w Sylwestra pręgowana
            Sylwunia,jej córeczka z wszystkimi odcieniami popielatego i rudym znaczeniem Adelka/byli jeszcze bracia Leon i Jacek-mają domki oraz Czarnuch,który miał zostać z nami,ale zginąłcrying/ i znaleziona na majowej topoli,wrzeszcząca na pół wsi o pomoc śliczna tricolorka Majuśka.W domu rządzą baby,bo jest nas siedem,mąż może wesprzeć się tylko na dwóch skrzydlatych chłopakach- spółce Fliper&syn-wróblach australijskich,które chroni przed kocimi dziewczynkami klatka.
    • yanga Re: MacDaemony 24.09.05, 21:36
      Mieszkam w Warszawie, a razem ze mną MacDaemony, dwuletnie już bliźniaki:
      pręgata, zielonooka Musia i też zielonooki (nieco inny odcień), czarny jak
      diabeł Mufek, ten ostatni - 7,5 kg żywej wagi. Są bardzo cichutkie, prawie nie
      miauczą, bardzo łagodne i co rzadko się zdarza - lubią dzieci. Niestety drapią
      meble, nie cierpią roślin w doniczkach (już ich prawie nie mam) i nie ma na to
      sposobu.
    • mamaaga5 Warszawa 24.09.05, 22:38
      pochodze z wroclawia, mieszkam w wawie, a koty zawsze przywoze z wakacji. a wiec:
      Kocik jest z Belchatowa. znalazlam go pod blokiem u tesciow, kiedy dzieci
      znecaly sie nad nim bijac go gumowa linka. byl w ciezkim stanie, ale po tygodniu
      w szpitalu pod kroplowka doszedl do siebie i teraz jest zdrowym bezjajecznym
      tlusciochem.
      Szprotka to maly lobuz, ktorego znalazlym w zeszlym roku nad jeziorem. Cos mi
      miauczalo przez dwa dni i po dlugich poszukiwaniach znalazlam kociaka
      zaplatanego w zywoplot. wyciagnelam i zostala.
    • kotolub Re: KRAKÓW 25.09.05, 09:50
      Aśka z Krakowa z 1,5 roczną koteczką Bajką (rasa rosyjski niebieski). Bajusia
      jest cudowną kicią, jest grzeczna i wyrozumiała (leży ze mną w łóżku nawet do
      10-tej, czeka aż się obudzę i dam jej ulubione kolorowe kuleczki witaminowe
      oraz żarełko). Niestety mało mruczy i nie jest bardza przymilna - jedynie w
      nocy przychodzi sama z murmurandem na mordce (chyba żeby mnie obudzić) i tuli
      się do mnie - ale dla mnie to stanowczo za mało.
      Oto parę zdjęć:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=27435205&v=2&s=0
      Bajka i ja
    • jahreshka Wrocław 25.09.05, 10:59
      Witam! Mam w domku kocią dziewczynkę - Kaję.
      • alcia15 Kwidzyn 25.09.05, 15:55
        Mam kotkę Stokrotkę lat 7,rok temu odeszła (mimo operacji,tygodniowej walki
        -kropluwki ,zastrzyki) Mikusia-dziś miałaby 8 lat-co to był za kot.
        Wiosną miałam kociego oseska znalezionego w piwnicy,był chory na koci katar
        i mimo super opieki i intesywnego leczenia nie przeżył.Teraz siostrzeniec
        znalazł malusie kociątka -jedna jest moja-ma pewną nietolerancję,reszta czeka
        na takich ludzi jak na tym forum.
        • monikate Lublin 25.09.05, 19:07
          Stan posiadania: ośmioletnia kotka Kacunia (woła się na nią także Buka,
          ewentualnie wymyśla nazwę spontanicznie, w zależności od sytuacji). Kicia
          została jako kociątko podrzucona na moim podwórku między samochodami.
          Wrzeszczała tak głośno, że nie można jej było nie wziąć smile Kota przypomina
          krowę Krasulę, jest podobna do kotki Hajotowej, tylko ma więcej czarnego
          umaszczenia. Chyba 10 kilo żywej wagi... i jakoś nie mogę jej odchudzić.
          Chciałam wziąć kiedyś drugiego kotka; niestety moja go bardzo skutecznie
          spacyfikowała i nie mam odwagi więcej probować.
          • orissa Gdańsk 25.09.05, 22:00
            Ponad dwuletnia kicia Nyguska - czarna, złośliwa bestia, kochana i miła tylko
            wtedy gdy miska pusta - co się rzadko zdarza bo żarłok nie da spokoju jak tylko
            dno widzi i każe sobie dorzucić dokładkę smile Dostałam ją w prezencie od kolegi
            poznanego w necie smile Jak tylko poukładam kilka prywatnych spraw, to szykuję się
            do przyjęcia drugiej kotki/kota. smile
            • barba50 Czarnów pod Warszawą 25.09.05, 22:35
              Kotów jest trzy: trzy lata temu trafiła do nas Ksika jako koci osesek,
              podniesiona z lewego pasa gdańskiej szosy w jesienną deszczową noc przez
              mojego syna, a wyglądała tak:
              tinyurl.com/46dmw
              A trzy miesięce temu zostałam podstępnie dokocona i kocia rodzina powiększyła
              się o parkę 5 tyg. burasków Lolkę /strasznego żarłoka/ i żywego, wesołego Pepka.
              Z Ksiką miłości nie ma, ale jest ogólna tolerancjasmile
              Cała trójka tu:
              tinyurl.com/c5nkq
    • lgirl Linka - Opole 25.09.05, 22:48
      Witamy - z tej strony Linka
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=15152682&v=2&s=0
      i jej pani Joanna -obie z Opola - ta młodsza urodzona 15.maja 1996r
      ta starsza... zdecydowanie wczesniej - choc obecnie ponoc
      to Linia jest starsza smile) ale ok 4 lat temu bylysmy w jednym wieku smile)
      Jakaby jednak roznica wieku miedzy nami nie byla
      to i tak rozumiemy się doskonale smile
      Ja sie odchudzam juz od roku, a Linka musiala zaczac od miesiaca.
      Z tym,ze ja mam juz jakies 40 kilo na koncie, a ta menda
      zamiast chudnac to na razie przybrala 20 dag i ma 8 kilo...
      Generalnie - Linusia jest najukochanszym stworkiem potworkiem,
      zwlaszcza wtedy kiedys sie podlizuje smile

Poza Linusią jeszcze prowadze jadłodajnię dla bidaków
      z podwórka z pracki, a tam obecnie w składzie jest 4 letnia Batmina,
      i 1,5 roczne - Dziubasek, Czarny, do tego ok 9-10 miesięczne -
      Wampirek i Mrówka, byla jeszcze Julka (ale znalazla dobry domek)
      i sąsiadkowe biurowe- Krakers i Sylwia.
      ALe wszystkie przychodzą na sniadanko i obiadek. Kolacje wydaje
      juz sąsiadka smile)

Pozdrawiam z Opola
      Joanna
    • karolcia801 Re: SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :) 26.09.05, 08:40
      Mama 3,5 letniej córki Natalki i 5 miesiecznego kocurka o imieniu Jerry smile)
      Witamy..
      Nasz kotek to dachowiec, typu: tygrysek smile) Baaaardzo pieszczotliwy mruczuś i
      jak narazie posłuszny smile)
      • anmanika Warszawa 26.09.05, 09:03
        Szczęśliwa posiadaczka 2 burasków: Mimi i Bunia. Mimi jest straszną gadułą i
        Bunio tchórzem. Posiadam także 9 letnią córkę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka