Dodaj do ulubionych

Nie widziałyście może takiej miski w sklepach??

24.05.06, 12:50
Witajcie kotolubne! Spodobał mi się taki stojak na miski dla
kota,www.allegro.pl/item104887467_nowa_dostawa_ostatnia_sztuka_miski_kotek.html
na necie siedzę już ze 2 godz. i nie mogę tego nigdzie znaleźć,
może widziałyście to gdzieś w sklepach?
Pozdrawiam i dziękuję, Wiórka i dwie persiczki.
Obserwuj wątek
    • mierzejka Re: Nie widziałyście może takiej miski w sklepac 24.05.06, 13:10
      ładna recz, ale cena też niezła. Nie widziałam tego nigdzie na oczy, ale może
      poprosić jakiegoś majsterkowicza o wykonanie podobnego?
    • babka71 Re: Nie widziałyście może takiej miski w sklepac 24.05.06, 14:05
      wybacz za pytanie:
      Tobie sie podoba , ale kotom to "wsio rawno" w czym jedzą, czy na stole, czy z
      reki, czy na zwykłym talerzyku...
      p.s nie lepiej te 50 zł wydać na bezdomne kociaki i kupic za to karmy
      • wiorka_mrau Do Babki71 24.05.06, 15:44
        Rozumiem Twoje podejście i nie myśl, że ze mnie taka egoistkawink Staram się w
        ramach możliwości dbać nie tylko o swoje koty, ale i te bezdomne. A że kotom
        wszystko jedno to wiem, ale mi nie jest wszystko jedno i chciałbym, aby ich
        kącik do jedzenia też był miły dla oka dla pozostałych domowników i gości. Chyba
        fajnie usłyszeć, że mają ładnie podane niż, że usłyszeć kolejny wywód jakiejś
        pseudohigienicznej ciotki o tym jak koty mogą w ogóle wchodzić do kuchni......ech.
        Pozdrawiam
        • babka71 Re: wiorka 24.05.06, 16:49
          mój kącik dla kota wyglada tak: podstawka plastikowa na wykładzinie, na niej
          miseczka z woda firmy arcoroc czy jakos tak, plastikowa z sucha karma, i do
          tego na talerzu mokra karma,, ale zebym sie przejmowała co na to ciotki lub
          teściowe powiedza to sorki ale mam to gdzies!!
          wiadomo w tej misce dla kota moge podac flaczki gosciom, ale nie podam he he..
          Przecież jedzenie dla kota nie jest do ogladania dla psedohigienicznych ciotek
          TYLKO DLA KOTA!1
          pozdrawiam
    • umfana Niestety nie :((( ale piękne te miseczki :o)))/ nt 24.05.06, 16:52

• wiorka_mrau wszystko ok! 25.05.06, 13:29
        Przecież nikogo nie namawiam, aby takie miski kupowaćwink Tylko pytałam, bo mi
        się strasznie podobają i chcę je jakoś upolowaćwink I tu nie chodzi ani o
        teściów, ani o ciotki itd., choć pewnie im też się spodobają, ale o mnie samą.
        Lubię zwyczajnie takie rzeczy. Pozdrawiam
        • bellisea Re: wszystko ok! 25.05.06, 13:36
          A moze podeslij link do Animalii.pl Oni podobno potrafia spelniac specjalne
          zamowienia.
          • wiorka_mrau Re: wszystko ok! 28.05.06, 09:31
            Dziękuję, napisałam do tej kobiety z allegro, sprowadziła dla mnie z jakiegoś
            swojego sklepu jeszcze jedną, więc niedługo jużwink Pozdrawiam ciepło i futrzasto.
            • anmanika Re: wszystko ok! 30.05.06, 09:12
              A mnie się osobiście ta micha podoba:
              animalia.pl/produkt.php?kat=48&id=4370
              tylko, że jest na prąd a kocie stanowisko jedzeniowe jest oodalone od kontaktu
              na całą kuchnięsad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka