kosheen4 19.09.06, 10:29 kłania się posiadaczka kolekcji kotów (porcelanowe, szklane, z materiału i inne) oraz dwóch psów (żywych). kot jest w planie, ale dopiero za kilka lat. dziękuję za przyjęcie mnie na forum. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sherman-doberman Re: dzień dobry! 19.09.06, 10:40 j.w. figurki ze wszystkiego, tzw.koty użytkowe, czyli rozmaite przedmioty z kocim motywem, parę obrazów oraz kocia biblioteka. Ale dlaczego prawdziwy kot dopiera za parę lat? Odpowiedz Link
olijka1 Re: dzień dobry! 19.09.06, 10:48 witam rowniez tez jestem tu nowa. dopiero od kilku dni klikam na forum. jesli troszke tu poczytasz i z nami pobedziesz, to kotek pojawi sie juz za kilka tygodni, a nie lat Odpowiedz Link
kosheen4 Re: dzień dobry! 19.09.06, 11:16 > Ale dlaczego prawdziwy kot dopiera za parę lat? głównie z powodu warunków mieszkaniowych i obecności wyżej wymienionych psów a zwłaszcza starszego. chodzi o jego komfort i tak jak pojawiła się suka to odchorował swoje, zwłaszcza że wtedy był jeszcze trzeci pies. i kajtosz poczuł się odsunięty. teraz on jeden wystarczy do pieszczenia i hołubienia. poza tym dwójka psów dla małego kotka również byłaby stresująca. psy są z gatunku tych co to gonią jak coś ucieka (domieszka krwi terierzej, u suki znaczna). kotek ma miejsce póki co w sercu na szczęście z kotem NIE jak z dzieckiem, nigdy nie jest za późno. Odpowiedz Link
kejt35 Re: dzień dobry! 19.09.06, 11:47 Witam serdecznie Kolekcjonerkę kotów! U mnie również jest pokaźna kolekcja kocich figurek drewnianych, gipsowych, porcelanowych i innych, tylko futerkowa figurka na razie jedna ( ale za to 7,5 kilogramowa). Pozdrawiam! Odpowiedz Link