Dodaj do ulubionych

Polecane sklepy internetowe - karmy i ...

23.11.06, 11:02
Pomyślałam, że warto wymienić się doświadczeniami w tym zakresie. Osobiście
najczęściej robię zakupy: karmy, żwirki itp. dla mojej Feli przez internet.
Do tej pory koszystałam z www.animalia.pl - było ok. Macie może jakieś swoje
ulubione sklepy, które warto polecić. Jestem na etapie przeszukiwania
internetu w tym zakresie, chciałabym znaleźć stałego dostawcę, który będzie
rzetelny i oczywiście będzie miał konkurencyjne ceny.
Czekam na Wasze propozycje smile
Obserwuj wątek
    • monika605 Re: Polecane sklepy internetowe - karmy i ... 23.11.06, 11:12
      Do animalii mogę dołączyć jeszcze zoolandię. Obydwa mają dobre ceny i tanią
      dostawę ( na terenie Warszawy) Nie było żadnych problemów.
      • ma.witkowska Re: Polecane sklepy internetowe - karmy i ... 23.11.06, 11:28
        Korzystam z animalii.pl od ponad roku. Od tego czasu chyba nic mi sie nie
        zdarzylo kupić w nie-wirtualnym zoologiku. Moim zdaniem ceny sa bardzo
        przyzwoite, wybor jest b. duzy, dostawy w Wawie kurierem animalia (5 złotych do
        300 złotych zamówienia) przybywają ok. 2 dni po złożenia zamówienia, a ja nic
        nie muszę dźwigać (25 kg żwirku na miesiąc) smile)). Czasem się zdarza im coś
        pomylić, ale to na szczęście TYLKO drobne błędy - nigdy mi się nie zdarzyło
        odebrać np. 2 kg suchej karmy dla wielkich psiaków zamiast kotów. Więc jest
        OK. smile)) Zgodnie z moim doświadczeniem z tą firmą, mogę polecić.
    • annb Krakow 23.11.06, 11:36
      ja kupuje tutaj
      www.pikus-i-przyjaciele.sklep.pl/
      karmy best choice premium- light i sensitiv
      oraz RC dla mco
      • isztar.6 Re: Krakow 24.11.06, 13:30
        Korzystam z animalii jeśli wiem, że małżonek będzie w Wawie i odbierze oraz z
        Mruczaczy ponieważ od zamówienia za 89zł mają przesyłkę gratis no i dają czasem
        jakąś myszkę lub piłeczkę także gratissmile
    • kirke18 Re: Agnes 24.11.06, 13:50
      Ależ ta Twoja Felinka śliczności jest smile))))))))))
      • agnesx6 Re: Agnes 24.11.06, 14:00
        Śliczna jest, ale gryzie jak jasna cholera, ostatnio nie mam już siły, bo to
        boli!!! A Fela nie może pojąć, że do gryzienia ma całą (całkiem sporą) kolekcję
        zabawek i moje dłonie mogłaby już zostawić w spokoju smile
        • aurelia76 Re: Agnes 24.11.06, 14:24
          Współczuję, chętnie zobaczę, czy masz tak samo pogryzione dłonie jak mój mążsmile
          Mnie na szczęście Kropek nie gryzie, ale z upodobaniem liże mnie i miętosi przed
          zaśnięciem. Ostatnio śpię w koszulce na ramiączkach, więc jak już schowam pod
          kołdrę ręce (najlepsze są zgięcia łokci) to kocidło liże i ugniata mi kark i
          szyję, brrr... Pora nocy nie ma znaczeniasmile
          • agnesx6 Re: Agnes 24.11.06, 17:32
            Asiu, możesz uważać się za bardzo szczęśliwą osobę, to gryzienie jest mało
            fajne smileZ dnia na dzień nabieram praktyki jak unikać zębów Felki, więc moje
            ręce wyglądają już lepiej, ale ślady zabaw noszę smile
    • nessie-jp Re: Polecane sklepy internetowe - karmy i ... 24.11.06, 18:16
      My zamawiałyśmy tylko raz, z KrakVetu. Dostawa bezpłatna powyżej 100 zł,
      zrealizowana szybciutko i bez problemów. Kupowałyśmy karmę, żwirki i Scanomune.
    • smillaaraq Re: Polecane sklepy internetowe - karmy i ... 24.11.06, 20:43
      Hm... od roku korzystam z animalii i chociaż zdarzyło się dwa razy, że była
      wtopa, to ogólnie dobrze oceniam ten sklep. Przyznaję, że kilka razy zaglądałam
      do innych, ale akurat w moim przypadku tylko animalia wchodziła w grę - a to
      dlatego, że naprawdę warto robić u nich zakupy, jeśli akurat trzeba przez jakiś
      czas przejść na karmę weterynaryjną. U nas były dwa takie dośc dramatyczne
      momenty - pierwszy, jak Pikasia miała żółtaczkę i musiała jeść karmę dla
      wątrobowców, ale taką, na której by urosła (bo miała raptem 4 miesiące, jak
      zachorowała). Tak się składa, że jest takie cuś, ale to najdroższa karma
      lecznicza uncertain W animalii mieli jednak bezkonkurencyjną cenę.
      Drugi moment, to jak obie panny wyhodowały sobie kryształy - znowu prawie
      wylącznie mokra dieta dla dwóch kocic, przez pół roku. Dzięki Bogu, wybór karm
      trochę większy, ale dzięki systemowi rabatów udało się troszkę obniżyć koszty.

Raz byłam naprawdę wściekła, bo dali d... na całego (albo mnie źle
      poinformowali że przywiozą, albo kurier sobie olał - w każym razie zostałam w
      weekend na lodzie z jedną puszeczką, bez grama suchego i musiałam w nocy gnać
      do lecznicy całodobowej po jakieś zabezpieczenie jedzeniowe). Zrobiłam drakę,
      przeprosili i nawet naprawdę niezłego fanta dali na zgodę wink

Ale ogólnie polecam, szczególnie prazy dwóch zwierzach i właśnie przy dietach
      weterynaryjnych - to są jednak drogie karmy, a tutaj są możliwości, żeby choć
      trochę taniej to dostać (jakby co, to wytłumaczę na pw smile)
      • biljana Re: Polecane sklepy internetowe - karmy i ... 24.11.06, 21:41
        smillaaraq napisała:

> Ale ogólnie polecam, szczególnie prazy dwóch zwierzach i właśnie przy dietach
        > weterynaryjnych - to są jednak drogie karmy, a tutaj są możliwości, żeby choć
        > trochę taniej to dostać (jakby co, to wytłumaczę na pw smile)
        >

ja tez korzystam z animalii, z tych samych wzgledow o ktorych pisala smil:
        karmy weterynaryjne (Gucio jest na nerkowej i anty struvitowej)

ale zostawiam u nich mnostwo kasy, smil, daj znac z laski swojej smile) jak to
        robisz, ze placisz mniej? moje konto bedzie Ci wdzieczne smile) nie mowiac o mniesmile
        • smillaaraq biljana, masz pocztę - n/t 24.11.06, 22:58

• biljana odpisalam - n/t 24.11.06, 23:18

• agnesx6 Re: smillaaraq - poproszę o info 25.11.06, 09:09
            Hej, też chętnie skorzystam z Towich doświadczeń, zwłaszcza, że to mój pierwszy
            kot i nie mam rozeznania na tym rynku. W najbliższym czasie przygotowuję się do
            zakupów, z góry dzięki za infromację.
    • magdaksp Re: Polecane sklepy internetowe - karmy i ... 24.11.06, 22:13
      zwykle kupuje na animali ale ostatnio zoolandia umnie wygralka bo mieli promocje
      hilotna silikonowego . bylo jakies 10 zlotych taniej przy zakupie 4 zwirkow i 2
      karm acany niz na animalii
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka