cleo_1 10.01.07, 01:08 Zalaczam watek do zdjec z moim przystojniakiem (jestem w nim zakochana) - ale te zdjecia jakos inaczej niz zykle (i niz innym), "sie umiescily", nie wiem, co nie tak zrobilam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cleo_1 Re: Imbirek 10.01.07, 01:08 jeszcze link fotoforum.gazeta.pl/72,2,631,55237218.html -- Zycie nie sklada sie z samych przyjemnosci. Nawet kocie zycie. Czasami trzeba umyc zeby. Odpowiedz Link
ewung Re: Imbirek 10.01.07, 07:32 cudowny, bardzo oryginalny kitek. wygląda niesamowicie. Głaski dla przystojniaka Odpowiedz Link
claire_de_lune Re: Imbirek 10.01.07, 09:11 przeuroczy. Istotnie bardzo przyjacielski - jest otwarty na znajomosci nawet z chomikiem! )) Zdjecie z lapa - genialne! Odpowiedz Link
misia007 Re: Imbirek 10.01.07, 11:40 Cleo cudny jest, napisz czy to kot bengalski, jakos mi tak wyglada?A Lenka glupia, chlopak jak malowanie.Głaski dla Imbirka. Odpowiedz Link
cleo_1 Re: Imbirek 10.01.07, 14:38 Misiu, to jest abisynczyk, wybralam go ze wzgledu na urod, ale tez charaktr: majac doswiadczenia z Tosia, wiedzialam, ze nowe zwierze, ktore ma u nas zostac na stale, musi byc z charakteru odwazne, ekstrawertyczne, bystre, ruchliwe i skoczne. I przyjacielskie. Takie wlasnie sa abisynczyki, chyba bez wyjatkow. Sa niesamowicie bystre, maja takie spojrzenie, ze az ciarki czlowieka przechodza... a jak Imbirka pieszczocham, on nie jest bierny! - glaszcze mnie tymi delikatnymi laputkami po policzkach, patrzy gleboko w oczy (czarus z niego), nie tylko pozwala sie cmokac w pycholka, ale jezcze go nadstawia! Nigdy nie mialam takiego kota i jestem nim zafenomenowana Dwa tygodnie temu - po powrocie z wojazy rodzinnych, kiedy to Lenka odpuscila Imbirkowi, Imbirek mogl rozwinac cala palete swoich zalet - mialam chwile zalamania i zastanawialam sie nad poszukaniem dobrych rak dla niego... Lena tak strasznie go prala, on sie jej tak boi...( Wyobrazcie sobie teraz Lena ma ruje, i nadal go goni, choc rzadziej. Imbirek jeszcze "nie wie, po co ma" wiec dla Leny jako potencjalny kochanek nie istnieje, woli mojego starego. Wiele nadziei pokladam w poniedzialkowej wizycie u dr. Irackiej. Nie moge zrozumiec, dlaczego ona taka jest? Kotka kotoluba - Bajka - po trzech dniach przyjela mala nevke, a ta moja szara zolza walczy juz 2 miesiace... A propos: kiedy trzeba ciachnac Imbirka?? Odpowiedz Link
misia007 Re: Imbirek 10.01.07, 14:55 No oczywiscie abisyńczyk, przecudne stworzenie.Na kastrację to on chyba za malutki,radziłabym poczekac az skonczy 8, 9 miesięcy ale nie wiem czy wczesniej nie dochowasz sie gromadki zruszczonych abisyńczyków.A co do lenki to trudna sprawa, widac taki jej urok. Odpowiedz Link
cleo_1 Re: Imbirek 10.01.07, 15:48 Wolalabym, zeby nie miala takich urokow( Co moge zrobic, zamykam ich jak wyhodze do pracy, a jak sa razem - tylko przy mni - staram sie upilnowac, zeby nie bylo agresji, czesto sie udaje, a czasami nie. Wlasnie chodzi mi o okreslenie, kiedy koty osiagaja dojrzalosc plciowa (pewnie to sprawa osobnicza, ale tak ogolnie), zby go ciachnac przed tym, nim on ciachnie Lenke. Lenka tez do ciachniecia, moze nawet wczesniej niz Imbirek, wszystko zalezy do tego czy bede mogla odwiezc pozostala brygade RR do rodzicow. Odpowiedz Link
claire_de_lune prywata 10.01.07, 11:43 cleo_1, przepraszam za prywate, ale czy Ty przypadkiem nie mieszkasz w "poludniowej czesci Warszawy przy ostatniej stacji metra"? (cos tak kojarze) Jesli tak, to moze chcialabys poznac mnie i biljane? A jesli tak, to napisz prosze na mojego maila gazetowego. Odpowiedz Link
cleo_1 Re: prywata 10.01.07, 14:43 Claire, dobrz kojarzysz Cos podobngo - 3 dni tmu ogladlam Twoje zdjecia (Twoich kotow znaczy sie), jedno jest na balkonie, i cos mi sie wydaje, ze mieszkamy w tym samym bloku, Ty chyba w czesci B, ja w A) Mialam do Ciebie w tej sprawie napisac, ale zaraz potem sie pochorowalam (wlasnie teraz skrobie na forum, i mam czas na zamieszczenie zdjec, bo wlasnie- m na zwolnieniu lek). Oczywiscie bardzo chetnie poznam Was w realu! Jak?? Odpowiedz Link
claire_de_lune Re: prywata 10.01.07, 15:13 napisz na mojego maila: claire_de_lune@gazeta.pl. Napisalabym sama, ale nie wiem czy Twoj mail gazetowy jest tym, ktorego uzywasz. Odpowiedz Link
biljana Re: prywata 10.01.07, 19:47 ale fajnie)) dziewczyny, nie wiem czy dobrze kojarze ale chyba jeszcze magdasp (od bójki i brawurki) mieszka na Imielinie. mozemy sie jakos ursynowsko spotkac! Odpowiedz Link
oxygen100 Re: Imbirek 10.01.07, 12:05 sliczny kotek) nie obawiasz sie o to ze kiedys zniknie to drugie zwierzatko 0 Imbirek jest nim chyba dosc zainteresowany Odpowiedz Link
cleo_1 Re: Imbirek 10.01.07, 14:45 Dziewczyny - nie wiem, czy widzialyscie wszystkie zdjecia z Imbirkiem, czy tylko te 3 z myszka - dlatego zamiescilam jeszcze kilka dodatkowych, ktore wczesnij nie chcialy byc widoczne na forum zdjecia (nie wiem dlaczgo), bo jest tak kilka slodkich, slodkich zdjatek, miedzy innymi to z moim ojcem - moj nr 1. Odpowiedz Link
babka71 Re: Imbirek 10.01.07, 16:42 Piekny Kot tylko mam nadzieje, że jednak jedno i drugie "wysterylkujesz" kiedyś..!! Nie chciałabym czytać postu pt: Oddam kotki piekności Pomocy itp.. p.s pozdrów ode mnie Tosię Odpowiedz Link
cleo_1 Re: Imbirek 10.01.07, 19:32 W jakim wieku ciachnac Imbirka?? Dziekuje za pozdrowienia, przekaze Odpowiedz Link
oxygen100 Re: Imbirek 11.01.07, 09:58 jaki maly zbój!!) to zdjecie w lodowce mnie rozwalilo Odpowiedz Link