Dodaj do ulubionych

Jak przeprosić kota:(

24.12.07, 00:14
Witam
Jakiś czas temu rozpoczęłam wątek o tym, że mój kastrat leje po domu. No i właśnie okazało się, że to nie on tylko 14-letnia kotka domowa. Biedna, nie toleruje innych kotów a nagle wprowadziły się dwa nowe kocury i to wszystko stres dla niej. Ale nie o tym...
Hmm właściwie to byłam przekonana, że obsikuje mój pokój Bolek, zaliczył dwie wizyty u weta, żeby wykluczyć problemy z nerkami. Był ostatnio osowiały i mnie unikał a ja sądziłam, że przyznaje się do winy (tak robi jak np. zrzuci kwiatek albo kubek);/ I teraz, gry prawda wyszła na jaw, mam wyrzuty sumienia, że biedaczka posądzałam o lanie, bo dziś rano po odkryciu kolejnej kałuży zachowałam sie nieprofesjonalnie i nakrzyczałam na biednego Bolka.
Na przeprosiny zmówię mu miskę na wodę, tą która była kiedyś na forum, taka podłączana do prądu. Na a jutro idę po jakies specjalne kąski dla niego... może mi wybaczysad
Obserwuj wątek
    • vauban Re: Jak przeprosić kota:( 24.12.07, 03:41
      Daj mu coś dobrego do jedzenia, coś, co szczególnie lubi, weź go na kolana,
      pogłaszcz, pomrucz do niego, a będzie Cię lubił za to bardziej, niż za ekstra
      wodopój... I powtarzaj to codziennie smile
    • kotbert Re: Jak przeprosić kota:( 24.12.07, 07:49
      Pogadaj z nim. I dopraw przeprosiny jakąś pyszną przekąską smile
    • br0mba Re: Jak przeprosić kota:( 24.12.07, 09:09
      no teraz go musisz dopieszczac slowem, glaskiem jedzonkiem smile
      to na pewno wybaczy
      a co to za miska z pradem???
      • minerwamcg Re: Jak przeprosić kota:( 24.12.07, 10:49
        > a co to za miska z pradem???

Kocia fontanna smile Biljana kiedyś zafundowała swoim pszczółkotom takie właśnie
        ustrojstwo:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10264&w=57211515&a=57225435
        I chyba są zadowolone.
        • beata_wroc Re: Jak przeprosić kota:( 25.12.07, 00:38
          Miska zamówiona, kot wygłaskany. Raczy przebywać ze mną w jednym pomieszczeniu.
          Gorzej ze zwierzakiem niż z chłopem
          • dradam2 Re: Jak przeprosić kota:( 26.12.07, 07:42
            nalezy kota wylizac, dokladnie, tak jak to kocia mam robi, albo w ostatecznosci,
            inny, przyjaciel-przyjaciolka kotka.

Nalezy przy tym intensywnie mruczec...

Nasze psy z reguly tak postepowaly na przeprosiny z kotem.

Pozdrawiamy

dradam 1/2
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka