anetta1773 30.01.09, 02:44 Dla starszej kobiety w Warszawie(Saska Kępa) potrzebny kot lub kotka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sanna-ho Re: potrzebny kot 30.01.09, 04:07 polecam kontakt z Asią (jopop) forum.miau.pl/viewtopic.php?t=84177 na pewno znajdzie odpowiedniego kandydata Odpowiedz Link
macarthur Re: potrzebny kot 30.01.09, 07:45 na forum zwierzęta jest do wzięcia dorosły kot, co prawda z trudnym charakterem ale sprawa jest pilna forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=128&w=90512775 Odpowiedz Link
barba50 Re: potrzebny kot 30.01.09, 08:49 Anetta z fantastycznym usposobieniem, nawet dwa, piękne, dorosłe, wykastrowane forum.miau.pl/viewtopic.php?t=84540&highlight= Zmarła wpierw pani, jednego kota wzięła dziewczyna z miau /i jest zauroczona!/, teraz pan trafił do szpitala, ktoś chwilowo dochodzi do kotów, ale one MUSZĄ znaleźć swoje miejsce na ziemi! Pomożemy, dowieziemy, damy wyprawkę. Choćby jeden, a dwa to by była pełnia szczęścia /ale to wcale nie jest głupi pomysł/. Przeczytaj, zastanów się, odezwij się albo w wątku na miau, albo do mnie na gazetową pocztę. Nie proponuję kotów z Azylu w Konstancinie, choć do wzięcia jest ich tak masa, ale te dwa za moment mogą trafić do schroniska, a są wyjątkowe. Odpowiedz Link
barba50 Re: potrzebny kot 30.01.09, 09:20 Aaa - może mój Wicek z podpisu??? Trójłapek jest w Azylu, po dwóch operacjach, ruchowo radzi sobie znakomicie, jest takim samym kotem jak każdym inny, ma tylko trzy zamiast czterech łapek Piszę o Azylu, bo jestem tam wolontariuszką. Odpowiedz Link
gattara Re: potrzebny kot 30.01.09, 14:13 Ja coprawda nie mam kota do zaoferowania, niemniej jednak wydaje mi się, ze trzeba by napisać coś o warunkach u tej Pani, no i o samej osobie. Trzeba wiedzieć, w jakie ręce oddaje się zwierzaka, za którego ponosi się odpowiedzialność. Nie jest to bynajmniej złośliwość z mojej strony, ale troska o kota. Anetto, napisz jak się rozwinęła sytuacja. Pozdrawiam Odpowiedz Link
nioma Re: potrzebny kot 30.01.09, 14:20 jakby co to ja moge pomoc z transportem Kota na terenie Warszawy i w okolicach Odpowiedz Link