aaaguniaaa Re: Policzmy zakątkowe futra 03.07.09, 08:06 na razie jeden kocurek, 16miesiecy, kastrowany, rudy - Tofi pewnie dopuki nie zmienimy mieszkania/sasiadka(81lat) - nasza kocia niania - bedzie sie dobrze czula bedzie tylko jeden kot. bo jak wyjezdzamy na kilka dni to z dwoma nie dalaby sobie rady. no ale gdybym mieszkala w pl to pewnie kotow mialabym wiecej (bo przynajmniej ze 2 porzucone bym przygarnela) byle koty pewnie sie nie licza - obecnie sa brata i rodzicow (od roku) i niestety mieszkaja 900km ode mnie (ale jak przyjezdzam to i tak sa moje ) kotka - Mika - 7lat, bialo-szara, strasznie nietykalska(choc w nocy zawsze laduje sie do lozka) - znaleziona kolo zamku na slowacji jako kilkutygodniowy blakajacy sie po lesie kociak (i przemycona do polski - to byl pomysl taty ktory wczesniej na drugiego kota nie chcial sie zgodzic) kocur - Klakier - 2lata - czarny, straszna przylepa i leniwiec, jak widzi ze ktos jest w poblizu to przez bramke nie przeskoczy tylko miauczy by mu ja otworzyc. Odpowiedz Link
barba50 Re: Policzmy zakątkowe futra 03.07.09, 09:08 aaaguniaaa - 1 kot (Tofi) alicez - 1 kot (Fundin) aj5 - 2 koty (Misza i Obi) alus59 - 7 kotów (Fifi, Mimi, Kika, Puszkin, Allan, Aluś i Bajeczka) anmanika – 2 (Bunio i Mimi) aurelia76 - 1 kot Dwukropek barba50 –6 kotów (Ksika, Lolka, Pepek, Gucio, Gałka i Zawada) basia_2804 - 1 kot (Aslan) biala27 – 1 kot (Filemon) biljana - 3 koty (Gucio, Artemida, Maja) claire_de_ lune - 2 koty (Filon i Feliks) ewa_anna2 - 8 kotów (Zosia, Melka, Rysia, Pirat, Pyza, Ruda, Frytka i Całka) ewik1976 – 2 koty (Rudy i Łaciata) foxie – 5 kotów (Foxie, Czarusia, Bullet, Katania, Zbyg) gacusia1 – 2 koty (Buddy i Binoo) gosiownik - 2 koty (Tinkerbell i Lola) hania261 - 3 (Wiki, Mini i Maks) hek_sa – 2 koty (heksa i Feliks zwany Flusiem) jaleo - 1 kot ( Merlin) jarka63 - 1 kot (Kaja/Kajuta) jelifish - 1 kot (Zuza) kotbert (oraz h8red) – 4 koty (La Mariola de Kloc, Bieska Izaura zwana Kotą, Renifer Czmuch zwany Rudym, Foka Tąk zwana Foczyskiem) kromisia - 3 koty (Cessna, Caracas i Malinka) macarthur - 1 kot (Ramzes dla swoich pan Uszat) madziulec - 1 kot (Yvette, zwana po domowemu Paszczakiem, Kluchą badź..... Królewną) magdaksp - 4 koty (Brawurka, Chelsea, Bójka i Milan) maruda2 - 1 kot (Dorka, Dorcia, w chwilach czułości zwaną Ciuńką) minerwamcg – 2 koty (Psot i George) mist3 - 1 kot (Kicia) mysiulek8 - 1 kot (Yoda vel Kicia) nioma – 2 koty (Veron i Bombas zwana również Zakapiorem) paulina.galli - 2 koty (Gringo i Szyszka) rrooda - 2 koty (No aka Gruby i Alba aka Bisia) salimis - 3 koty (Miśka, Mela i Szymek) scrivo - 2 koty (Norka i Franek) sundry - 2 koty (Maks i Rozalka) the_dune - 3 koty (Serafina, Ender i William) the_dzidka - 2 koty (Lucek i Cynamon aka Cymek) the_kami - 2 koty (Lujka i Kluska) vauban – 3 koty (Zyzio, Lolek, Duduś) wiesia.and.company - 9 kotów (!!!) (Kubuś, Misia, Wikcia, Grosia, Fryga, Filipek, Miluś, Leosia i Natalka) wladziac – 5 kotów (Misiu, Cwaniaczka, Zuza, Pipciuś i Stara) zazaz3 - 2 koty (Czarcia i Julcia) W tej chwili mamy 111 kotów (na 43 dostarczycieli żarełka) średnio 2,58 kota na 1 osobę Odpowiedz Link
wadera3 Re: Policzmy zakątkowe futra 03.07.09, 09:26 Teofil kastrat, lat 4 z kawałkiem, pręgowany myśliciel, niechętny innym kotom, ale bardzo czuły, nad ranem z upodobaniem podgryza mi nawet powieki i śpi na mojej piersi. Antonina, czyli Tosia, jednoroczna panna, również wysterylizowana, krówkowa, z dwukolorowymi oczami(czego na tym zdjęciu nie widać). Jest miziastą przylepą, nadal traktującą moje uszy jak cycusie do ssania(tak parę razy dziennie) Odpowiedz Link
miriam_73 Re: Policzmy zakątkowe futra 03.07.09, 10:03 Mój aktualny stan posiadania w przeliczeniu na ogonki to teoretycznie 2, choc rozmiar drugiego powinno sie liczyc za połowę: Rezydentka od ponad roku to Kizia-Mizia, zwana też Kicią lub Kocurką, rasa śmietnikowo-europejska, wiek w przybliżeniu 2 lata, biała z rudo czarną czapeczką oraz takimże kolorowym ogonem, większośc poduch i nosek różowy, oczy oliwkowe, waga w okolicach 4 kg. Nowy nabytek, z ub. soboty, to Winona Amelia, roboczo na potrzeby domowe Melka vel Glut, wiek 3 miesiące, koteczka tajska (taka jak Szyszka Pauliny) z legalnej hodowli, z rodowodem, piaskowo-szara z ciemnymi wykończeniami czyli seal point (już zaczęła się ładnie wybarwiać), ślepia ciemnoniebieskie, waga trudno powiedzieć, można ja pod brzuszek podnieść na dłoni, permanentne ADHD, ostre chyba jeszcze mleczne ząbki i absolutna ciekawość świata. Ogólnie na dziś - wielkie uszyska, wielkie oczy, chude długie łapki, ogonek jak ołówek i wiecznie nabity bębenek, bo uwielbia jeść. Zdjęcia wrzucę w weekend. Odpowiedz Link
lisek.chytrusek Re: Policzmy zakątkowe futra 03.07.09, 12:15 U mnie też 2 sztuki: Kicia (jakieś 7-8 lat, czarnulka rasy ogólnopiwnicznej, zabrana z Palucha) i Mizia (mniej więcej trzyletnia trikolorka, znaleziona w lesie). Zdjęcia już kiedyś wklejałam, ale postaram się znaleźć jakieś aktualniejsze jutro. Odpowiedz Link
bietkadd Re: Policzmy zakątkowe futra 03.07.09, 15:24 bietkadd ze stanem posiadania miziastych : 1 śliczny Rudasiu, 2 latek, kastrowany, znaleziony na działce i zadomowiony od niemowlaka Odpowiedz Link
r.kruger Re: Policzmy zakątkowe futra 03.07.09, 23:17 r.kruger futro żeńskie sztuk jeden Odpowiedz Link
gagata7 Re: Policzmy zakątkowe futra 04.07.09, 10:27 Jeszce ja : gagata7 2 koty Kika ( koteczka) Billi Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Policzmy zakątkowe futra 04.07.09, 18:15 No no, ależ jesteśmy z niezłym przychówkiem. Jedynaki zapewne niedługo zmienią status Tak to już jakoś idzie na tym naszym Zakątku. Kiedy się poznaje koty, to człowiek życzy sobie mieć z nimi więcej do czynienia... Odpowiedz Link
jolantas1955 Re: Policzmy zakątkowe futra 05.07.09, 14:29 Jak się kliknie prawym klawiszem i pokaż obrazek, to będzie normalnie) Odpowiedz Link
kasikk_29 no to jeszcze moje 05.07.09, 16:08 dwa kastraty: Mańcia - kobitka kocia i Tutu - koci mężczyzna Maniuch bura z czarnymi prążkami, Tutiś - biały z burym płaszczykiem z kapturem Odpowiedz Link
mama.rozy Re: a to moje 05.07.09, 18:42 na razie bez zdjęć nick-mama.rozy ilość-3 od najstarszej: Teresa,ok.8-9lat,szarusia,wieczna samotniczka,coś z nia ostatnio nie tak... Tygrys,prawie 4 lata,zawsze reaguje jak płacze dziecko i wchodzi na kolana,też szaraczek. Filip-niecały rok,największy zbój w tym domu.szaro-biały. Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Policzmy zakątkowe futra 06.07.09, 08:29 Jestesmy nowi na forum wiec witamy wszyskich i przedtsawiamy sie: Niki, Chartreux, kotka, niebieska, 9 lat Lena, Chartreux, kotka, niebieska, 7 lat Vini, Chartreux, kocur, niebieski, 4 lata Odpowiedz Link
mrumru81 Re: Policzmy zakątkowe futra 06.07.09, 09:51 nick:MRUMRU Cztery koty,czasem trzy 1. Filozof, pięć lat 2. Mrumru, 3,5 3. Zuzia 1,5 4. Tolek 1,5 Tolek ma swój domek, mieszka niedaleko. Często u nas pomieszkuje. Teraz jest od początku czerwca, bo u niego trwa remont. Myślę, że nie będzie przesady, jeżeli powiem, że Tolek ma dwa domy, jak wielu facetów. Uwielbiamy chłopaka, Filozof najbardziej. Wszystkie moje koty są burasami pręgowanymi, każdy w innym odcieniu i w inny rzucik. Filo ma dużo czarnego, jest mocno narysowany, Mrunia jest blondynką, z rudymi dodatkami. Zuzia jest jak malutki norweski, a Tolcio w drobniutkie, jascne prążki, jak dno morza, takie fale na piasku. Odpowiedz Link
barba50 Re: Policzmy zakątkowe futra 06.07.09, 10:28 aaaguniaaa - 1 kot (Tofi) alicez - 1 kot (Fundin) aj5 - 2 koty (Misza i Obi) alus59 - 7 kotów (Fifi, Mimi, Kika, Puszkin, Allan, Aluś i Bajeczka) anmanika – 2 (Bunio i Mimi) aurelia76 - 1 kot Dwukropek barba50 –6 kotów (Ksika, Lolka, Pepek, Gucio, Gałka i Zawada) basia_2804 - 1 kot (Aslan) biala27 – 1 kot (Filemon) bietkadd - 1 kot (Rudasiu) biljana - 3 koty (Gucio, Artemida, Maja) claire_de_ lune - 2 koty (Filon i Feliks) ewa_anna2 - 8 kotów (Zosia, Melka, Rysia, Pirat, Pyza, Ruda, Frytka i Całka) ewik1976 – 2 koty (Rudy i Łaciata) foxie – 5 kotów (Foxie, Czarusia, Bullet, Katania, Zbyg) gacusia1 – 2 koty (Buddy i Binoo) gagata7 - 2 koty (Kika i Bili) gosiownik - 2 koty (Tinkerbell i Lola) hania261 - 3 (Wiki, Mini i Maks) hek_sa – 2 koty (heksa i Feliks zwany Flusiem) jaleo - 1 kot ( Merlin) jarka63 - 1 kot (Kaja/Kajuta) jelifish - 1 kot (Zuza) jolantas1955 - 4 koty (Babcia Pusia, Pańcia, Psota i Rambo) kasikk_29 - 2 koty (Mańcia i Tutu) kontik_71 - 3 koty (Niki, Lena, Vini) kotbert (oraz h8red) – 4 koty (La Mariola de Kloc, Bieska Izaura zwana Kotą, Renifer Czmuch zwany Rudym, Foka Tąk zwana Foczyskiem) kromisia - 3 koty (Cessna, Caracas i Malinka) lisek.chytrusek - 2 koty (Kicia i Mizia) macarthur - 1 kot (Ramzes dla swoich pan Uszat) madziulec - 1 kot (Yvette, zwana po domowemu Paszczakiem, Kluchą badź..... Królewną) magdaksp - 4 koty (Brawurka, Chelsea, Bójka i Milan) mama.rozy - 3 koty (Teresa, Tygrys i Filip) maruda2 - 1 kot (Dorka, Dorcia, w chwilach czułości zwaną Ciuńką) minerwamcg – 2 koty (Psot i George) miriam_73 - 2 koty (Kizia-Mizia zwana Kicią lub Kocurka i Winona Amelia, roboczo na potrzeby domowe Melka vel Glut) mist3 - 1 kot (Kicia) mrumru81 - 4 koty (Filozof, Mrumru, Zuzia i Tolek) mysiulek8 - 1 kot (Yoda vel Kicia) nioma – 2 koty (Veron i Bombas zwana również Zakapiorem) paulina.galli - 2 koty (Gringo i Szyszka) r.kruger - 1 kot (Yum yum) rrooda - 2 koty (No aka Gruby i Alba aka Bisia) salimis - 3 koty (Miśka, Mela i Szymek) scrivo - 2 koty (Norka i Franek) sundry - 2 koty (Maks i Rozalka) the_dune - 3 koty (Serafina, Ender i William) the_dzidka - 2 koty (Lucek i Cynamon aka Cymek) the_kami - 2 koty (Lujka i Kluska) vauban – 3 koty (Zyzio, Lolek, Duduś) wadera3 - 2 koty (Teofil i Antonina czyli Tosia) wiesia.and.company – 9 kotów (!!!) (Kubuś, Misia, Wikcia, Grosia, Fryga, Filipek, Miluś, Leosia i Natalka) wladziac – 5 kotów (Misiu, Cwaniaczka, Zuza, Pipciuś i Stara) zazaz3 - 2 koty (Czarcia i Julcia) W tej chwili mamy 137 kotów (na 54 dostarczycieli żarełka) średnio 2,54 kota na 1 osobę Odpowiedz Link
basset2 no to podonise statystyki:) 06.07.09, 15:14 4 wypasione futra w tym: 2-wie laski (Zuzola,Cynia) 2-óch gigantów( Josza, Miki) Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: no to podonise statystyki:) 07.07.09, 23:12 Leosia przesyła całuski dla wszystkich forumowych kotów Odpowiedz Link
kena1 Re: Policzmy zakątkowe futra 08.07.09, 00:20 nick: kena1 dwa futra: mała trikolorka Toffi - delikatne ok. 2-letnie stworzenie, absolutnie bezproblemowe, aczkolwiek bardzo stanowcze, rudzielec Karmel - wychowany "bezstresowo" łobuz z wielkim białym brzuszyskiem - uparty jak osioł. Odpowiedz Link
yoma Re: Policzmy zakątkowe futra 08.07.09, 09:46 Marcel raz, płeć damska, marka krówka fotki były przy okazji konkursu, co się będę powtarzać Odpowiedz Link
aniabe13 Re: Policzmy zakątkowe futra 09.07.09, 23:29 Misia- mój kot rezydent 6 letnia kocica wagi ciezkiej, buras w paski. Kot tymczasowy - robocze imię Kicia koteczka przygarnieta z podwórka wyrzucona na wakacje przez jakiegoś ..... z domu- kocia mlodzież wielokolorowa. Szukam dla niej domu. Odpowiedz Link
kirke18 Re: Policzmy...wstyd że nas tu nie ma 10.07.09, 11:15 Kirke18: - Axla, niesłusznie zwana kluchą: SIB szylkretowa,niejadek, tchórz, maupa, 5 kg,2 lata, - Edric, zwany Dzieciakiem i Edziem: MCO rudy, pręgowany, jadek, brat-łata,luzak, 7,5 kg, 8 miesięcy. Zdjęcia później. Odpowiedz Link
frotka23 Re: Policzmy...wstyd że nas tu nie ma 10.07.09, 11:58 To może i my, nieśmiało... frotka23 kotów 2a Frotka- kotka, bura Bąbel- kotka, bura Odpowiedz Link
kirke18 Re: Policzmy...wstyd że nas tu nie ma 13.07.09, 16:21 Axla w pozycji naturalnej-hrabinia Edric loooooooozzzzzaaaaaaaaaaaaaaak Odpowiedz Link
ashton Re: Policzmy zakątkowe futra 10.07.09, 12:36 Mała wraca do zdrowia, więc bez obaw mogę się w wątku dopisać Nick: ashton Sztuk kotów: jak na razie 1 Imię kota: oficjalnie Iśka, dla domowników Duperelek (patrz waga) Płeć: kobieta (ze wszystkimi zaletami i wadami kobiety Wiek: za kilka dni kończy rok, z nami od końca września Umaszczenie: czarna z kilkoma białymi włoskami pod brodą, niby dachowiec ale pyszczek trąci rosyjskością Waga: około 2 kg Odpowiedz Link
vanilla_eyes Re: Policzmy zakątkowe futra 12.07.09, 11:48 Vanilla_eyes 1 kocurek, kastrowany Arkadiusz (Sylwester Mieszko van der Kot), rudo - bialy, rasa smietnikowa egipska (bo tu tez mieszkamy) Odpowiedz Link
aniesa aaaaaaaaa jestem mocno spozniona, ale jeszcze ja! 12.07.09, 21:29 nick: aniesa kot: sztuk 1 niestety, nad czym ubolewam kastrat-2lata i 3mce, krowka o bardzo niedobrym charakterze i naprawde pieknym pyszczku Napoleon Krokus Gracjan Bonaparte wolany przez domownikow Napkiem, Napelindą, Napusiem, Napuniem badz Napikiem kochany przez wszystkich mimo podlego charakteru Odpowiedz Link
cinnamon-a i my tez, my też! 13.07.09, 13:48 Jesteśmy (ja i moje kotki) nowe na forum, więc mam nadzieję, że wybaczycie mo spóźnienie. Do statystyki chciałabym dopisać: - Mirabelkę (zamiennie zwana Rudą) - roczną, rudą pręgowana kocicę - Rambo (inaczej Małą) - równiez roczną kocicę, czarną z białymi łatkami Zdjęcie znajdziecie w wątku: forum.gazeta.pl/forum/w,10264,97764998,97764998,Witamy_wszystkich_.html Odpowiedz Link
szajka83 Re: Policzmy zakątkowe futra 13.07.09, 16:41 rany jakie one wszystkie piękne to i ja się dopisuję sztuk:1 Lolka vel.Kota (prawie)syberyjka (prawie)neva masquerade oczy niebieeeeeskie Odpowiedz Link
elka_77 Re: Policzmy zakątkowe futra 13.07.09, 23:27 Jeszcze my Kotka szaro-bura pręgowana z białym podbródkiem, rasy pospolitej. Nietykalska i niezależna jak nie wiem co, ale kochana strasznie. Sztuk 1, na razie... Odpowiedz Link
anina-1 Re: Policzmy zakątkowe futra 23.07.09, 10:19 Jeszcze ja forum.gazeta.pl/forum/w,10264,98143383,98143383,Witam.html Odpowiedz Link
peggy1 Re: Policzmy zakątkowe futra 23.07.09, 13:01 To jeszcze ja sie dopisze Narazie dwa futra krówkowa CHI-CHI i Tricolorkowa MI-MI Odpowiedz Link
pasqoodnikowo i my jeszcze :) 23.07.09, 10:55 Amir: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1901322,2,2.html Mela: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1901321,2,1.html Odpowiedz Link
aleksanderka-live I my, i my!!! 23.07.09, 15:17 aleksanderka-live 2 pieszczochy: Hermiona (smokingowa dama - wyjątkowa charakterna piękność) i Jaskier (rosyjski arystokrata - powinien zwać się Puszkin - o elfim wyglądzie). Odpowiedz Link
lu221 Re: Policzmy zakątkowe futra 23.07.09, 17:49 Nie no, świetna próba zliczenia inwentarza! Dopisuję się z kotem sztuk: 1. Hasanka sztuk 1 ("dlaczego nie daliście jej na imię Śpioszka?! Cały czas hasa!!) - moja młodsza Odpowiedz Link
wylinka7 Re: Policzmy zakątkowe futra 03.08.09, 10:15 O, dobra okazja, żeby się przedstawić, bo jestem zupełnie nowa nick: wylinka7 na stanie: 2 pannice syberyjskie, siostry, skończyły niedawno 9 miesięcy Mała Mi aka Miśka, tricolorka, chudzina, choć je jak odkurzacz. Wszędzie jej pełno, łobuz nieziemski. Migotka - rudzielec, prawdziwa dama i księżniczka, sierści się nie możebnie Odpowiedz Link
lisiczka24 Re: Policzmy zakątkowe futra 03.08.09, 19:34 Zula zwana Gienią,Różą lub Zulinką- melinką malutka 2 miesiące Zulka to panna demolka mam nadzieje,że choć troszkę z wiekiem spoważnieje Pochwale kocie,że mądra jak diabli korzysta z kuwety bez żadnych wpadek od pierwszego dnia u nas w domu,skoczna i śliczna!!! Odpowiedz Link
wylinka7 Re: Policzmy zakątkowe futra 21.10.09, 14:50 Ok przetestowałam wstawianie zdjęć, więć mogę uzupełnić moje futra o obrazki: Mała Mi zwana Miśką Migotka I razem, całkiem niedawno: Odpowiedz Link
mgielka83 Re: Policzmy zakątkowe futra 04.08.09, 00:33 mgielka83 kotów:2 1. Iwan,ok 5 lat, kastrat, czarny neurotyczne Czarne Zuo 2. Mysz,ok 7 lat(?) wysterylizowana, dymna pręguska delikatna wrazliwa, i terrorystka Odpowiedz Link
ona-50 Re: Policzmy zakątkowe futra 04.08.09, 11:42 Niedawno dołączyłśmy. Nick: ona-50 Koty sztuk 2 Imiona: Balbina i Marcysia Płeć: dziewczynki, 2-letnie siostrzyczki Umaszczenie: czarne Pozdrawiamy serdecznie Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: Policzmy zakątkowe futra 12.08.09, 22:04 Nick: Krokodyl_13 koty dwa Imiona Syriusz Black, Safira pies szt. 1 - Sunia Umaszczenie, czarny i szylkretka Odpowiedz Link
katikot Re: Policzmy zakątkowe futra 19.08.09, 21:08 No to i ja przedstawię swoje gagatki (no prawie swoje - koty mieszkają z moim ojcem, a ja urzęduję 260 km dalej w wynajętym pokoju, a Gapcio jest dodatkowo "kotem wspólnym" - moim i jednej z moich współlokatorek) Misia, ma nieco ponad rok, złapana przez mojego ojca w piwnicy Gapcio, też ma nieco ponad rok, kot mojej byłej współlokatorki, po różnych perypetiach zamieszkał z Miśką Odpowiedz Link
eduro eduro i Borys 09.08.09, 12:42 Witam! Ja Edyta "podwładna" kota swego Borysa Pan Borys rasa syjam, "promocyjny-rocznicowy", urodzony w dzień matki, zjawił się u nas w rocznicę ślubu moich rodziców. Ma rok z małym haczykiem, kastrowany (ale po odrośnięciu futerka wygląda jak kocur pełnojajeczny), wybredny no i przekochany. Rozpieszczony do granic możliwości (przez moich rodziców) - mój ojciec nauczył go jeść z łyżeczki i tak go czasem karmi (olaboga), ja się tylko pytam kiedy go nauczy pić z kubeczka niekapka... Kocisko nie wychodzące, mieszkające na 10p. Jest panem i władcą swojego balkonu (wszystkie domowe otwory na świat osiatkowane), uwielbia psy - zwłaszcza sąsiada, tyle że pies za nim nie do końca przepada Ludźmi też nie pogardzi, nawet kobiecie z gazowni nie przepuścił - musiała wymiziać fotoforum.gazeta.pl/3,0,1924115,2,1.html Odpowiedz Link
peppa69 Re: Policzmy zakątkowe futra 09.08.09, 13:35 Kociarą stałam sie 2 lata temu przez przypadek,ze zwykłego odruchu serca. Nasze podwórko zaczęła odwiedzać mała, biedna, chuda, miaucząca i bardzo głodna kota. Nawet moja16letnia suka jej nie pogoniła.Po kilku dniach wychodząc na taras zauważyłam 8 wbijających sie we mnie oczek- kotka stwierdziła widac ,że znalazła przystań i przyniosła swoje małe (3 kotki i kocurka). Stałam się właścicielką 5 kotów. Potem gorączkowe poszukiwania new domów(4 kotki na wsi to za duzo-po pierwszym miocie byłoby ich pewnie ze 20). Udało się. Dwie panny znalazły nowych właścicieli. Została mama Dużakota (pieszczocha), panna Małakota(super charakter, ale zmanierowana) i kawaler Lejek (od początku lubił wyprawy i niestety zaginął na pierwszą swoją wiosnę). Reasumując obecnie jestem posiadaczką dwóch wysterylizowanych kotek domowo-podwórkowych. Mała po lewej, Duża po prawej Odpowiedz Link