ewa_anna2 19.08.09, 10:21 Miała chore nerki. Miała prawie 20 lat. Odeszła sama, choć rozważaliśmy już jej uśpienie. Nie cierpiała, ale ostatniego dnia nie była w stanie się podnieść. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vega366 Re: Frytka odeszła za TM 24.08.09, 15:43 Ja również zapalam świeczkę dla kotuni [*] Brykaj Fryteczko za Tęczowym Mostem... Kiciek i Kubuś zaopiekują się Tobą, pokażą co i jak... Fryteczko, powiedz im, że kiedyś wszyscy się spotkamy... I nigdy nie rozstaniemy... . Odpowiedz Link
mrumru81 Re: Frytka odeszła za TM 19.08.09, 10:27 To piękny wiek dla kota, maksymalny. Dwadzieścia niezłych lat, to jest coś. Zawsze rozstania bolą, bardzo Ci współczuję... Odpowiedz Link
katikot Re: Frytka odeszła za TM 19.08.09, 11:20 Bardzo mi przykro Śpij spokojnie koteczko (*) Odpowiedz Link
r.kruger Re: Frytka odeszła za TM 19.08.09, 12:06 Przykro mi, choć człowiek wie że czas jest nieubłagany to i tak jest bardzo przykro Odpowiedz Link
kirke18 Re: Frytka odeszła za TM 19.08.09, 13:02 Dwadzieścia lat- piękny wiek koteni, a z drugiej strony, to więcej czasu razem... boli. (*) Odpowiedz Link
moyra_p Re: Frytka odeszła za TM 19.08.09, 15:43 Wszyscy kiedyś odejdziemy ale!!! 20 lat to zasługa miłości i opieki,którą sprawowali kochający ją ludzie. Piękny wiek, kochani ludzie. Odpowiedz Link
wladziac Re: Frytka odeszła za TM 19.08.09, 20:06 bardzo współczuję,po tylu wspólnie spędzonych latach musi bardzo boleć,trzymaj się Odpowiedz Link
lu221 Re: Frytka odeszła za TM 19.08.09, 20:48 20 cudnych kocich lat nie umiem napisać, jak bardzo mi przykro bo to miłość i ogromne przywiązanie dziękuje Wam za to i ona, i my wszyscy - ze się osmielę podpisac pod reszta Odpowiedz Link
macarthur Re: Frytka odeszła za TM 19.08.09, 23:30 przeliczając to na wiek ludzki 97 lat,chciałbym tyle dożyć w sprawności fizycznej niemniej współczuję [*] Odpowiedz Link
mary4 Re: Frytka odeszła za TM 20.08.09, 09:18 przykro mi bardzo, wierze że za TM jest jej lepiej, ehh życie... Odpowiedz Link
ewa_anna2 Re: Frytka odeszła za TM 20.08.09, 10:04 Frytka była u nas 1,5 roku. Trafiła do nas po śmierci swojej pani, razem z psem Kajtkiem. Frycia miała chore nerki, ostatniego dnia nie była w stanie ustać. Rozważaliśmy jej uśpienie następnego dnia. Dobrze, że odeszła sama. Odpowiedz Link
jarka63 Re: Frytka odeszła za TM 24.08.09, 12:30 Smutek, choć oczywiście 20 lat to piękny wiek. Kibicowałam Fryci na United Cats, teraz mojej Kai ubyła przyjaciółka. Odpowiedz Link
p.aulinka Re: Frytka odeszła za TM 24.08.09, 19:06 Frytka dozyła pieknego wieku wśród kochajacych ja ludzi. I o tym trzeba pamietac i myślec przede wszystkim Ale wiem ze - nawet pomimo takich myśli - to bardzo boli... Odpowiedz Link
esimona Re: Frytka odeszła za TM 24.08.09, 19:27 Kicia miała szczęście, że przygarnęliście ją na ostatnie miesiące życia. Odeszła i oszczędziła Wam podjęcia tak trudnej decyzji. Pewnie żyłaby krócej i znacznie gorzej gdybyście nie zapewnili jej ciepłego domku. Żegnaj Kiciu Odpowiedz Link