mistrz_i_frateressa 23.01.04, 17:19 Wśnie jesteśmy w Dobrym Radio!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zsazsa RU ON THE AIR! (Coś Rusi w powietrzu) 23.01.04, 19:39 Dobry Radio: zawsze w cenie (*) Jak powiadała pani z Wesela. Złoty róg: wżdy na scenie. (*)po swap kursie RU-AU (rubla utopijnego do złota radyjnego) crossem zabezpieczam long put a butterfly spread cappuję potem już tylko z-ręcznie zbieram milczenie które złotem po niekorzystnym kuRusie Odpowiedz Link
szprota Zapodali i nie wyjaśnili 29.01.04, 16:58 Czyli zgodnie z Utopijną konwencją, ale tym razem się wyłamię i garść szczegółów dorzucę. Tzn właściwie jeden: piątek, 17.00, Niezręczna cisza... Odpowiedz Link
uerbe Taaa... 29.01.04, 18:51 Pora dobra, będę już po filozofii, nie zaszkodzi pogapić się tępo w teletekst... Odpowiedz Link
szprota A może by tak podbić? 12.02.04, 22:26 Inni mogą uprawiać akcje spamerskie, to ja też. Niech tam, od czegoś jestem MZtką. Jutro będzie dużo o zwierzątkach i bardzo mrocznie. I francusko-punkowo. Odpowiedz Link
szprota To teraz tradycyjnie już spam 25.02.04, 22:35 Tą razą będzie poważnie, dużo mnie i Mażiniaczka ostatnich tekstów z WNa (m.in. ten o tym, co Maginiak lubi), muzycznie Floydzi. Powtórka we wtorek o 12.00 i w sobotę (chyba też o 12.00). Odpowiedz Link
aard To może posłucham...? 26.02.04, 00:42 Bo jutro o 17 pewnie też tu będę... www.dobreradio.pl? Odpowiedz Link
zamek Tak! Tak! 28.02.04, 19:54 Tak, Żwirek kręcił z Muchomorkiem! (słuchać z WinAmpa, full version needed) Odpowiedz Link
maginiak To ja we wtorek na pewno będę! 29.02.04, 10:10 Tylko czy to ten wtorek, który nastąpi, niczym ciąg niedaleki bo pojutrzejszy? Czyba dobrze liczę, choć no spam zbyt długo... Odpowiedz Link
neochuan ach, jaka skoda 01.03.04, 19:22 ze gałkie urwołem i radio mi się wiesza, jak komp nieswój odpalam... a do pracy byłoby jak kołaczy... bom pracownik w pn, wt, pt oraz neochuany we środy i czwartki i soboty i niedzielę włosa na czworo za zwyczaj, co zapałka... BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!! co za niezręczna cisza w porze niewporzo...:( Odpowiedz Link
szprota A tak przypomnę. 04.03.04, 23:52 PIątek, 17.00, dobreradio.pl albo z kablufki łodzkiej. Jutro będzie teges i smalec, Herman Wyrwikufel i zwierzątka Eyemakka. Odpowiedz Link
szprota Dziś na waryaarda, bom się dowiedziała. 10.03.04, 17:20 Że w piątek to ja pracować mam. To dziś nagram. To będzie dużo mnie i Mażiniaczka i Floydów i Ziedrzca txtów sztuk dwa. Odpowiedz Link
neochuan up! 19.03.04, 15:55 trfam f pszekonaniu, rze dobre radjo to takje, co ma ryja (...) Odpowiedz Link
szprota Re: Niezręczna cisza czyli RU ON THE AIR! 29.04.04, 17:01 PO pierwsze, up. PO drugie, będzie Aaaarda dużo i Cruacha. I zwierzątko Eyemakka. Odpowiedz Link
aard I jak było? 30.04.04, 09:01 szprota napisała: > PO drugie, będzie Aaaarda dużo i Cruacha. Byłem zaszczycony tak znamienitym towarzystwem. A byłem, choć o tym nie wiedziałem :-) -- Coś w życiu musi być stałego (może to być passa), choćby szewska na Kilińskiego. Odpowiedz Link
szprota Ale jeszcze będzie 05.05.04, 04:30 Acz nie tym razem... w czwartek będą kawałki ze schizyavy, wątek Med_maxa "czuję się jak" oraz moje i Maginiaczkowe (ostatnie) wpisy. Muzycznie Floydzi "Dark Side of the Moon" Odpowiedz Link
aard Jeszcze cóś 30.04.04, 09:03 Chodziło mi to po głowie od dawna i wciąż zapominałem: ON AIR, a nie "on THE air" Usuwam, gdyż prepraszam, że poprawiam. Odpowiedz Link
aard No to się wygłupiłem... 13.07.04, 08:21 Parę dni temu wyczeytałem gdiześ, choć źródła nie pomnę, że jednak on THE air jest poprawną formą. Przepraszam MZtkę i wszystkich, których wprowadziłęm w błąd. Dzierżbór howgh! Odpowiedz Link
ktul.shystalker No guns blazing, no bones grating 13.07.04, 10:28 The smoking-gun proof here: dictionary.cambridge.org/define.asp?key=1818&dict=CALD reads that, despike your having atoned for guns' misfire, you didn't miss atole, so might feel firee to stick to your guns agaun, with a nice pair of gunglueions, and have a cerebration and whiskas galore. Odpowiedz Link
aard Co nie zmienia fucktu 13.07.04, 11:05 że się wygłupiłem. Bo poprawiałem racji nie mając, iż błąd wytykam. Dzierżsiępowoli! Odpowiedz Link
szprota Dlatego nie skomętowalam;P 13.07.04, 19:44 Tak przypuszczalam, ze racja lezy bez wlasciciela. Odpowiedz Link
maginiak Nic nie działa 13.05.04, 10:32 a BTW, czy poniedziałek 1.00 to wersja ostateczna? Odpowiedz Link
szprota Nic armaty 13.05.04, 23:33 Jak zwykle tak, czyli pewnie nie. Ale nosi znamiona stałości do piątku. Odpowiedz Link
maginiak Indagacji ciąg dalszy 14.05.04, 10:07 czy stałość jest przeciwieństwem siedzącości? Odpowiedz Link
maginiak czy dzisiaj....? 10.06.04, 20:37 będzie ałdycja? bo ja mam pierfszy raz szansę wysuchania. jeno jezdem przy takim kompie, który ani nie tańczy, ani nie śpiewa ani krawata t nie zawiąże. czyli reasumując: chodzi jak ślimak ale rogów kurwa też nie pokazuje! Odpowiedz Link
szprota ślimak w ciąży zawsze zdąży! 10.06.04, 20:45 dzisiaj, tak, o 22.00. muzycznie będę chciała, żeby Kult a tekstowo będzie bardzo bardzo dużo o kotach (i dość śmiesznie) Odpowiedz Link
maginiak to ja chcę!!! i pytam: "kompie, co komp?!" 10.06.04, 20:50 a w warszawie jest "Teatr bez kota". Pan jest zerem, Panie "Teatrze bez kota"! Odpowiedz Link
szprota po co komu teatr bez kota? 10.06.04, 20:54 nawiasem mówiąc, Maginiaczku, chcesz Aarda?? Pardon, chcesz kota? Bo Keri ma...? (stwierdziła, że byłby to szczyt fetyszyzmu, gdybym to ja weszła w posiadanie kota o imieniu Aard; nie powiem, żeby nie było nic na rzeczy) Odpowiedz Link
maginiak Po nic. Dlatego ten teatr jest spalony. 10.06.04, 21:03 a na ile go sobie Keri ceni? bo ja właśnie kupiłam kota, ale drewnianego. Jest wprawdzie trochę niższy od Aarda (ma 102 cm) ale za to szczuplejszy (tylko za co?). W sumie też mogłabym go nazwać Aard. Wtedy byłby to Woody Aard. Ale z drugiej strony, gdybym miała też tego Aarda od Keri i wołałabym do niego po imieniu, to przybiegały by oba... Jestem w kropce. Odpowiedz Link
szprota aut, aut, aut! (Alex dał skowyt) 10.06.04, 21:09 ile sobie ceni, nie wiem...zapytam. Czy Woody Aard przybiega, by opowiedzieć o borze i całej reszcie? Odpowiedz Link
maginiak i czadu dał!, a piec się rozpalił do czerwoności 10.06.04, 23:17 Studio filmowe SzyszkaBros przedstawia film pot tytułem "Bór i Spółka z ograniczonym Dziadem" - oczywiście Dziadem ograniczonym tymże Borem. I w tym właśnie filmie się wszystko wyjaśni. A wracając do audycji: musiałam zainstalować Win. a to trwało pół godziny, póżniej komp mi się zawiesił. Ściągnęłłam go, ale z trudem, gdyż się szarpał, drapał a nawet kładł się na wznak. Słuchałam od 21.50. Kazik ładnie zaśpiewał. Odpowiedz Link
szprota czyli się choć od jednej strony podobało 11.06.04, 17:52 dzierżbór niezłe wymiarowanko! Odpowiedz Link
maginiak Dzierżbórr niezłe pomylonko 11.06.04, 19:16 słuchałam mianowicie dopiero od 22.50. i usłyszałam tylko jeden utwór Kultu, od bardzo końcowej strony:) Odpowiedz Link
szprota 08072004 08.07.04, 14:39 Audycja nagrywana dzis miedzy polnoca a piata rano :D Bedzie o bakterii, o jeleniu, o robisiach i tygoniach. Bedzie rowniez cytat z dyskusji nt. wlosow Platiniego. Muzycznie (wobec zarzutow, ze za duzo Floydow) Alice In Chains, wiec bedzie GLOSNO! W podkladzie jak zwykle "Golem" Piany Zludzen. Dzis o 22.00, uprasza sie nie przegapic! Odpowiedz Link
neochuan Re: 08072004/a może? 08.07.04, 14:52 a surruwka będzie? a rower gdzie się wstawić?? Odpowiedz Link
szprota 29072004 27.07.04, 13:02 bedzie duzo Ajmaka (o chaosie i teoriach metapsychicznych) oraz bajka o Czarnym Kapturku. Muzycznie jeszcze nie wiem, co. Odpowiedz Link
szprota Re: 29072004 27.07.04, 13:06 oczywiscie chodzi o historie telepsychoanalityczne Eyemakka antydzierzbor skleroza Odpowiedz Link
zamek Re: 29072004 28.07.04, 15:40 Muzycznie będzie Nirvana, a generalnie będzie świetna audycja ;) Odpowiedz Link
latajacy_rosomak kruca bomba 29.11.04, 21:39 raz jeno słuchałem. chciałbym jeszce. nie ma jakiś nagrań w archiwum? Odpowiedz Link
maginiak hmmm. 29.11.05, 11:22 dzierżenie jest zręczne jak najbardziej więc jednak zapytam: pękła? :-P Odpowiedz Link
huann Re: hmmm. 29.11.05, 13:07 maginiak napisała: > dzierżenie jest zręczne jak najbardziej więc jednak zapytam: > pękła? :-P nie mówi się pękła tylko niepęknęła ;P Odpowiedz Link
szprota prędzej serce cipeńknie 29.11.05, 22:01 to był efekt trójosobowego schizu na suwaczki. podobną linijką dysponuje Zamek na swój cykl monstruacyjny, z którego nic nie można zrozumieć ;) Odpowiedz Link
szprota niezryczna to to nie będzie 02.12.05, 01:03 Ale jak ktoś by był w pobliżu radioodbiornika w sobotę o 13:00, to będzie mógł sobie w Radiu Łódź pani admin posłuchać. Odpowiedz Link
mag.gie Re: Niezręczna cisza czyli RU ON THE AIR! 05.12.05, 14:19 to ta ałuuuura jest winna! Odpowiedz Link